با پایان مهلت قانونی اعتراض، رسیدگی به پرونده اعتراضات داوطلبان رد صلاحیت شده انتخابات شوراهای اسلامی شهر در استان سمنان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، رییس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان سمنان گفت: از امروز به مدت ۵ روز ۵۰ پرونده داوطلبان رد صلاحیت شده انتخابات شوراهای اسلامی شهر در استان رسیدگی می شود.
دبیر اجرایی هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان از داوطلبان تا خواست تا هیچ گونه تبلیغاتی تا قبل از زمان تعیین شده نداشته باشند که این کار غیر قانونی است .
سید رضا سید رضایی تا کید کرد:در صورت انتشار تبلیغات پیش از موعد اعلام شده، محرومیت از انتخابات و معرفی به دستگاه قضایی برای داوطلبان در نظر گرفته شده است.
در ترکیب این هیأت، احمد عجم بهعنوان رئیس، یاسر عربی نایبرئیس و علیاکبر علیزاده سخنگوی هیأت عالی نظارت حضور دارند.
در این جلسه استاندار سمنان هم خواستار برگزاری پرشور انتخابات با حضور مردم شد.