باتضعیف سامانه بارشی در روزهای پیش رو بارش پراکنده وکاهش نسبتا محسوس دما درآذربایجان غربی پیش بینی می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان غربی؛طبق هشدار سطح زرد شماره۵۵ و با ادامه فعالیت امواج بارشی در منطقه، طی شبانه روز گذشته شاهد تقویت بارش های متناوب باران و برف در سطح استان بودیم، بطوریکه شهرستان های پیرانشهر با ۲۸.۶، بوکان با ۲۰.۱، و شاهین دژ با ۱۹.۰ میلی متر به ترتیب بیشترین مقدار بارندگی در طی ۲۴ ساعت گذشته را به خود اختصاص دادند و بیشترین ارتفاع برف هم از ایستگاه های سردشت با۱۵، بوکان با ۱۲و پیرانشهر با ۹ سانتی متر گزارش شد.
بر اساس بررسی آخرین نقشه های پیش یابی، این بارش ها طی امروز (دوشنبه۱۴۰۴.۱۲.۱۸) هم در برخی ساعات ادامه خواهند داشت و از اواخر وقت امروز با تضعیف ناوه بارشی تراز میانی جو و نفوذ زبانه پرفشار از سمت شمال شرق، از شدت بارندگی ها در سطح استان کاسته می شود اما با توجه به رطوبت مناسب در تراز ۷۰۰میلی باری و نیز حضور مرکز کم ارتفاع تراز میانی جو در مجاورت مرزهای استان، پیش بینی می کنیم طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه همچنان با بارش های خفیف و پراکنده ای در برخی نقاط استان مواجه باشیم.
همچنین از بعدازظهر روز پنجشنبه موج بارشی دیگری وارد منطقه شده و تا اوایل هفته آینده در سطح استان فعال خواهد بود.
و اما از نظر دمایی هم برای امشب با توجه به کاهش ابرناکی آسمان، انتظار افت نسبتاً محسوس دما در اغلب نقاط استان را داریم اما در طی روزهای آتی فرارفت دمایی ناچیزی در سطح استان دیده می شود و لذا ضمن تداوم برودت هوا، تغییرات دمایی چندان محسوسی در سطح استان روی نخواهد داد.
در طی۲۴ ساعت گذشته، شهرستان های میاندوآب با ۷ و چالدران بامنفی ۱۰ درجه سلسیوس به ترتیب گرم ترین و سردترین نقاط استان گزارش شدند و دمای ارومیه در طی این مدت دارای کمینه منفی ۱و بیشینه ۳ درجه سلسیوس بود.