آیت الله علم الهدی:
حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه ستودنی است
عاقبت جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی، در صورت مقاومت و ایستادگی ما قطعا پیروزی خواهد بود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، امام جمعه مشهد مقدس در خطبه های امروز نماز جمعه مشهد که با حضور گسترده راهپیمایان روز جهانی قدس برگزار شد، اظهار داشت: راهپیمایی روز قدس که صحنه نفرت از دشمنان خدا است و همچنین حضور پرشور مردم در تجمعات شب ها و روزهای اخیر، مجاهدتی ارزشمند است.
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: در تاریخ اسلام این مقدار ایستادن و مقاومت در حمایت از خط دین و انقلاب کم سابقه بوده است.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه تجمع مردم در هوای سرد و گرم، دنیا را مات و مبهوت کرده است، افزود: این رفتار مردم که با وجود بمب های دشمن و در جنگ غیرت و شهامت از خود نشان می دهند، باعث خشنودی قلب امام زمان (عج) است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: بابت مشکلاتی که برای بعضی از خانواده ها پیش می آید و عزیزانشان در این روزها به شهادت می رسند متأسف هستیم.
آیت الله علم الهدی گفت: امروز نابکارتربن، شیطان ترین، خطرناک ترین و سرسخت ترین جانور روی زمین آمریکا و اسرائیل است که با خدا و بندگان خدا دشمنی می ورزند و درصدد براندازی اسلام هستند و اگر در مقابل این دشمنان ایستادگی کنیم، قطعا شکست خواهند خورد.
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بعد از شهادت رهبر عظیم الشان انقلاب درصدد انتخاب رهبری بودیم که مقابل چنین دشمنی بایستد، شخص مقام معظم رهبری در یکی از ملاقات هایی که با خبرگان رهبری داشتند، در خصوص انتخاب رهبری تاکید فرمودند که رهبر بعدی باید علاوه بر خصوصیات فقاهت، عدالت و اجتهاد به طور کامل جهت گیری انقلابی نظام را حفظ کند و از هرگونه تحریف و انحراف دور بسازد.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه حوزه های علمیه بعد از انقلاب اسلامی مالامال از مجتهدان بصیر است، گفت: اعضای مجلس خبرگان در پی یافتن رهبری بودند که براساس ریل گذاری امام خامنه ای مردم را به سمت ظهور حرکت بدهد بنابراین آیت الله سیدمجتبی خامنه ای که در کنار رهبر پرورش پیدا کرده اند و از نزدیک تمام سیاست، اندیشه ها و حرکات دقیق ۳۶ سال مدیریت مقام معظم رهبری شهید را مشاهده و درک کرده اند، انتخاب شد.