مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهید آیت الله سیداسماعیل خطیب، نخستین وزیر شهید وزارت اطلاعات، با حضور اقشار مختلف مردم در شبستان امام خمینی حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، عزاداران و دلدادگان به سیره شهدا، جمعه شب در حرم کریمه اهل بیت گرد هم آمدند تا با شهید خطیب که از یاران شهید در عرصه گمنامی در جنگ رمضان بود، تجدید میثاق کنند.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در این مراسم با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید خطیب گفت: شهید خطیب نماد مجاهدت خاموش و بی ادعا بود؛ او در عرصه گمنامی آنچنان سوخت که امروز وظیفه ماست که این ذخایر ارزشمند انقلاب را به نسل جوان معرفی کنیم. شهادت ایشان درجنگ رمضان نشان داد که عرصه امنیت و اطلاعات، میدانگاه رزمندگان بیرقدار و پرتلاشی است که در سکوت، از کیان نظام حراست می کنند.