اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی امروز از دانشگاه صنعتی شریف و مدرسهی علامه حلی که مورد تجاوز دشمن آمریکایی - صهیونی قرار گرفته و دچار آسیب شده ، بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، آقای منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس در این بازدید میدانی گفت: مجلس شورای اسلامی در مسیر بازسازی این آسیبها در کنار جامعه دانشگاهی و عرصه آموزش کشور است.
وی گفت: در این جنگ بیش از ۱۳۰ دانشگاه در کشور مورد تجاوز قرار گرفته که این نشاندهنده ترس استکبار جهانی از رشد علم و پیشرفت ایران اسلامی است.
منادی ادامه داد: علم در ایران بومی است و درسته که ساختمانها و تجهیزات مارو مورد حمله قرار دادهاند، اما روند پیشرفت و رشد علم در کشور روبه جلو ادامه دارد.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس از دانشگاه شریف به عنوان یکی از برترین دانشگاههای ایران یاد کرد و ابراز امیدواری کرد با همت جوانان و اساتید این دانشگاه به زودی مرکز مورد تهاجم قرار گرفته بهتر از قبل به مدار خدمت برگردد.