وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه سفر به بندرعباس، از نمایشگاه آثار خوشنویسی استاد کاوه تیموری با عنوان «خط وطن» و پرفورمنس کودکان شهید میناب، بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز چهارشنبه (۹ اردیبهشت) پیش از عزیمت به بندرعباس و حضور در جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس، از نمایشگاه آثار خوشنویسی استاد کاوه تیموری با عنوان «خط وطن» و با محوریت ایران که در محل برج آزادی در حال برگزاری است، بازدید کرد.
آقای صالحی در ادامه حضور در برج آزادی، از نگارههای هنری «فرشتگان میناب» که بازتاب دهنده جنایت جنگی دشمن آمریکایی صهیونیستی در جنگ رمضان است، بازدید کرد.
در این بازدید، دانش آموزان دختر و پسر، پرفورمنس کودکان میناب که لحظه حمله ناجوانمردانه دشمن به مدرسه شجره طیبه را به تصویر میکشد، اجرا کردند.
نمایشگاه خوشنویسی «خط وطن» از سهشنبه اول اردیبهشت در مجموعه فرهنگی و هنری برج آزادی آغاز به کار کرده است.
استاد تیموری در این بازدید، یکی از آثار خود را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اهدا کرد.