شهرداري آماده برپايي مراسم تشييع پيکرهاي فاجعه منا
شهردار تهران از آمادگي کامل شهرداري تهران براي برگزاري خوب مراسم تشييع پيکرهاي مطهر فاجعه منا از مقابل درب اصلي دانشگاه تهران خبر داد.
محمدباقر قاليباف در حاشيه مراسم استقبال رسمي از پيکرهاي مطهر جان باختگان فاجعه خونبار منا در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما گفت: شهرداري تهران بر اساس وظيفه اي که دارد به خصوص در اين مصيبت بزرگ همه سعي و تلاش خود را کرده است که بتواند به نوعي مقدماتي را فراهم کند که ضمن تجليل خوب از جانباختگان، کمترين فشار به خانواده هاي محترم آنها وارد شود.
وي افزود: بيش از 350 تابوت گالوانيزه را در چند روز گذشته آماده کرديم و به جده فرستاديم تا بتوانند جنازه هاي مطهر را با اين تابوت ها منتقل کنند.
قاليباف گفت: اکنون در تهران پيش بيني کرده ايم که همه پيکرهاي مطهري که به تهران مي آيد در بهشت زهرا(س) نگهداري شود و به هر جا که بخواهند منتقل کنيم.
شهردار تهران با بيان اينکه مقدمات کار براي خانواده هايي هم که به تهران مي آيند فراهم شده است افزود: براي فردا نيز همه اقدامات براي برگزاري مراسم تشييع پيکر مطهر جانباختگان فاجعه منا از دانشگاه تهران پيش بيني شده است.
قاليباف گفت: براي جان باختگان شهر تهران هم در قطعه 50 شهدا بهشت زهرا(س) مکاني پيش بيني کرده ايم و ان شاءالله در آنجا دفن مي شوند.
وي افزود: خانواده هاي مقيم شهرستان نيز اگر بخواهند پيکر مطهر عزيزانشان را در تهران دفن کنند حتما در همان قطعه 50 شهدا دفن خواهند شد.
صدا و تصوير دارد.