خسارت هاي سيلاب در جنوب کرمان
در جيرفت،قلعه گنج و رودبار سيل جاري شد
بارش شديد باران باعث طغيان رودخانه ها و آب گرفتگي برخي مناطق درجنوب استان کرمان شده است
.
به گزارش خبرگزاري صدا وسيما محسن صالحي مديرکل دفتر مديريت بحران استانداري کرمان دقايقي قبل گفت درحال حاضر در قلعه گنج ، رودبار و جيرفت شاهد تداوم بارندگي شديد هستيم که باعث طغيان رودخانه ها در قلعه گنج شده است و پيش بيني مي شود تا يکي دو ساعت آينده رودخانه هاي رودبار جنوب هم طغيان کنند.
صالحي افزود در قلعه گنج چند نفر در محاصره سيلاب قرار دارند که نيروهاي امداد و نجات در حال امداد رساني به آنها هستند .
ايوب فلاحي فرماندار منوجان هم اعلام کرد بيست و پنج روستا در اين شهرستان از جمله در بخش آسمينون در محاصره سيل قرار دارند و طغيان رود خانه ها موجب قطعي راه هاي روستايي شده است .
حميد منظري توکلي فرماندار ارزوئيه نيز گفت بارش باران و جاري شدن سيل خسارتهايي به روستاهاي چيل آباد و جنت آباد اين شهرستان وارد کرده و باعث ايجاد شکاف هايي در سطح زمين شده است .
مجتبي محمودي رييس اداره راه و شهرسازي جيرفت هم اعلام کرد بارش شديد باران به بخشي از راههاي روستايي و 12 دستگاه پل در بخش جبالبارز آسيب رسانده است و تردد در مسير جيرفت به کرمان بر اثر ريزش کوه ، ساعتي مختل شد.
بگفته محسن صالحي مديرکل دفتر مديريت بحران استانداري کرمان هم اکنون مسيرهاي اصلي استان باز است. صالحي افزود جبهه باران زا امشب از مرزهاي شرقي استان خارج مي شود.
با بارش هاي 24 ساعت گذشته ، ميانگين بارش باران در استان کرمان در سال زراعي جاري به 77 ميليمتر ر سيده است که در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 4 و نيم برابر افزايش نشان ميدهد .