فصل تیزآب در استان زنجان
۲۰ در صد از کل محصول برداشتی انگور دراستان زنجان همه ساله به صورت تازه خوری مصرف و ۸۰ درصد بقیه تبدیل به کشمش میشود.
به گزارش گروه اقتصادی
خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛ تولید محصول انگور استان ۱۸۰ هزارتن است که حدود ۷۰ درصد محصول درشهرستانهای ابهر وخرمدره تولید میشود.
ابهر حدود ۸ هزار هکتار تاکستان بارور دارد ورتبه نخست تولید انگوروکشمش استان را داراست.در فصل تیزآب علاوه بر واحدهای صنایع تبدیلی مستقر در ابهر وخرمدره برخی تاکداران هم خود در باغهای شخصی مشغول تیزآب میشوند.
میزان تولید انگور در هر هکتار از باغات استان زنجان ۱۱ تن درهر هکتار است.
بیدانه سفید و قرمز، یاقوتی وعسگری اصلیترین ارقام تولیدی انگور در زنجان است.
با توجه به آب وهوای مناطق مختلف شهرستانها از اواخر تیرماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه مییابد.
پس از برداشت تیزآب اغاز می شود .