۳۲۰ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در ۵۴۷ واحد سنتی و صنعتی خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرامور دام خراسان جنوبی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیمای استان گفت: این میزان گوشت تولیدی علاوه بر نیاز استان به استانهای خراسان رضوی و تهران ارسال میشود.
مهرجو با اشاره به اینکه بلوچی، تک کوهانه، سندی نژادهای شتر استان محسوب میشوند افزود: ارزش این میزان گوشت تولیدی ۲۵۶ میلیارد تومان است.
در خراسان جنوبی بیش از ۳۳ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم پرورش شتر را به خود اختصاص داده است.