تمهیدات پلیسراه لرستان برای افزایش تردد در روز طبیعت
رئیس گروه کنترل عملیات جادهای پلیسراه لرستان از پیشبینی افزایش حجم سفرها و تردد وسایل نقلیه در معابر ورودی و خروجی مرکز استان در روز سیزدهم فروردین خبر داد و گفت: تمهیدات ترافیکی لازم برای تسهیل در تردد شهروندان اندیشیده شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سرهنگ نادری رئیس گروه کنترل عملیات جادهای پلیسراه لرستان از پیشبینی افزایش حجم سفرها و تردد وسایل نقلیه در معابر ورودی و خروجی مرکز استان در روز سیزدهم فروردین خبر داد و گفت: تمهیدات ترافیکی لازم برای تسهیل در تردد شهروندان اندیشیده شده است.
وی با اشاره به پیشبینی افزایش حجم سفرها و تردد وسایل نقلیه در روز سیزدهم فروردین، اظهار کرد: تمامی تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی پلیسراه در این راستا بهکارگیری شده است.
رئیس گروه کنترل عملیات جاده ای پلیس راه لرستان با تأکید بر لزوم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگانی که قصد دارند در روز طبیعت به دامن طبیعت بروند، افزود: از عجله و شتاب بیمورد پرهیز کنند.
نادری همچنین با اشاره به اعمال برخی محدودیتهای ترافیکی و انسداد بعضی از تقاطعها برای تسهیل در تردد شهروندان،از رانندگان خواست با پلیسراه و ادارهکل راهداری همکاری لازم را داشته باشند.