• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۴۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
قزوین » اجتماعی

تاکید رئیس پلیس راهور کشور بر ارتقا ایمنی تردد در جاده‌های قزوین

رئیس پلیس راهور کشور : ارتقا ایمنی تردد در جاده های قزوین به دلیل شاهراه بودن این استان از اولویت های جدی پلیس و راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

تاکید رئیس پلیس راهور کشور بر ارتقا ایمنی تردد در جاده‌های قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سردار تیمور حسینی در سفر به قزوین در گفتگو با خبرنگار صداوسیما با تاکید بر ارتقا ایمنی تردد در جاده های قزوین گفت: این استان به لحاظ موقعیت استراتژیک از اهمیت ویژه ایی برخوردار است و بخش قابل توجهی از ترانزیت کشور از محورهای مواصلاتی استان قزوین صورت می گیرد.

وی گفت: از ابتکار عمل پلیس راه استان قزوین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و گروههای جهادی در طول راهها بود که در کنار پلیس مشغول انجام وظیفه هستند که این موضوع باید در استان‌های دیگر نیز عملیاتی شود.

سردار سید تیمور حسینی بیان کرد: با وجود ۱۳ هزار فقره تصادف منجر به فوت و جرح در آزادراه‌های کشور، آمار فوتی‌ها نسبت به مدت مشابه قبل ۳۰ درصد کاهش داشته است.
 
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه برخی از مجروحان به علت شدن جراحت در بیمارستان فوت می‌کنند، بنابراین آمار دقیق با بررسی پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.
 
سردار حسینی در تفکیک خودروهای تصادفی نیز گفت: ۹۰ درصد خودروهای تصادفی منجر به جرح و فوت داخلی بوده و تنها ۱۰ درصد آن‌ها خارجی است، این درحالی است که سهم شماره گذاری خودروهای داخلی ما ۸۸ درصد و سهم خودروهای خارجی ۱۲ درصد بوده که نشان می‌دهد سهم خودروهای داخلی به میزان ۲ درصد بیشتر از شماره گذاری آن‌ها در تصادفات موثر است.
 
این مسوول تصریح کرد: انواع خودروی پژو ۲۷ درصد در تصادفات امسال سهم داشته که سهم شماره گذاری آن‌ها در بین خودروهای دیگر ۳۲ درصد است، یعنی درصد کمتری از شماره گذاری در تصادفات نقش داشتند.
 
سردار حسینی بیان کرد: ما نیازمند یک گفت و گوی ویژه با تفکیک و با امار دقیق هستیم که ببینیم هر خودرو نسبت به تیراژ و پلاک گذاری چقدر در تصادفات نوروزی امسال سهم داشته است، ضمن اینکه نقش عوامل انسانی و راه نیز تا چه اندازه در بروز تصادفات موثر بوده است.
رییس پلیس راهور فراجا در ادامه به آمار تصادفات استان قزوین اشاره کرد و گفت: از ابتدای سفرهای نوروزی تاکنون ۴۸۸ مورد تصادف در آزادراه‌های استان قزوین به ثبت رسیده که منجر به فوت ۱۰ نفر شده است.
 
وی در ادامه اعلام کرد: از روز گذشته روند بازگشت سفرهای نوروزی آغاز شده و محورهای اصلی بازگشت به کلان شهرها به ویژه تهران با بار پر حجمی ترافیک روبور هستیم، ساعاتی پیش مجبور شدیم محور چالوس به تهران را یک طرفه کنیم و هم اکنون در آزادراه‌های قم و قزوین به تهران شاهد بار ترافیکی پر حجمی هستیم که پیش بینی می کنیم از امروز تا پس فردا روند جریان بازگشت مسافران ادامه داشته باشد.
 
 
 
 
 
 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)