• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۴
صفحه نخست » عمومی

بیمارستان های دولتی خارج از تعرفه های مصوب پول نگیرند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمارستان های دولتی نمی توانند خارج از تعرفه های مصوب از مردم پول بگیرند و باید بر اساس همین تعرفه ها کار کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه مراسم تکریم و معرفی مدیران عامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان در مصاحبه با خبرنگاران با بیان اینکه هزینه بستری در بیمارستانها خیلی بیشتر از بودجه ای است که دولت به آن ها پرداخت می کند، افزود: با این حال، هیچ بیمارستان دولتی نمی تواند خارج از ضوابط از مردم پول دریافت کند.
وی در عین حال تاکید کرد : بیمارستانهای دولتی غیر از 40 درصد تورمی که وجود دارد برای هزینه بستری شبانه 50 هزار تومان از جیب خود می پردازند.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه این وزارتخانه از بیمه ها طلب زیادی دارد، گفت: وقتی اعتبار و بودجه ای نباشد بیان کردن ارقام و اعداد لزومی ندارد.
هاشمی افزود: تا پایان سال، حتی یک سوم اعتبار از مجموع 13هزار میلیارد تومان بودجه مصوب سال 92 این وزارتخانه اختصاص پیدا نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه اگر طرح های عمرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تعطیل شود هیچ اتفاقی نخواهد افتاد، گفت: بخش درمان بیش از طرح های عمرانی به این اعتبارات نیاز دارد.
هاشمی با تاکید بر فعالیت بخش خصوصی در این وزارتخانه افزود: بخش خصوصی می تواند با سرمایه گذاری در این وزارتخانه و برنامه ریزی گسترده، بسیاری از مشکلات این مجموعه را رفع کند و این وزارتخانه باید بیشتر کار نظارتی انجام دهد .
وی در ادامه از تعویق حقوق شش ماهه اخیر اکثر پزشکان خبر داد و گفت: بسیاری از پزشکان به علت مشکلات مالی موجود در وزارت بهداشت به فعالیت در بخش خصوصی تمایل دارند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اگر بیمه پایه قوی داشته باشیم می توانیم بسیاری از هزینه های مردم را کاهش دهیم طوری که بیش از 70 درصد مجموع بیمارستان های دولتی مایلند زیر نظر بخش خصوصی فعالیت داشته باشند .
وی گفت: ساماندهی 400 هزار نیروی وزارت بهداشت کار سخت و مشکلی است که برای ارائه خدمات بهتر باید به واحدهای کوچکتر تبدیل شوند.
هاشمی با ضعیف خواندن کارکرد دفترچه های بیمه به خصوص دفترچه های خدمات درمانی، خواستار یکپارچگی بیمه ها شد.
وی با تاکید بر رفع مشکلات بخش درمان از محل هدفمندی یارانه افزود: در صورتی که مشکل حوزه سلامت از محل هدفمندی یارانه ها برطرف و منابع آن تامین نشود، دیگر نمی توانیم این حوزه را سر و سامان بدهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
افتتاح خانه موسیقی تهران
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)