• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۱۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۲
سیاسی » عمومی

نگرانی از سرریز فاضلاب تهران به شهر ری

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری گفت: سرریز آبهای سطحی ، نامتعارف و فاضلاب تهران به جنوب شهر موضوع نگران کننده ای است.

به گزارش خبرنگار واحد مرکز خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محسن شوکتی استفاده از این آبها برای مصارف کشاورزی را از دیگر نگرانی های زیست محیطی جنوب تهران برشمرد و افزود: متاسفانه این آبها به راحتی در دسترس کشاورزان قرار گرفته اند و استفاده از این آبها برای کشاورزی به ویژه کشت سبزی ، صیفی جات و برنج محصولات آلوده ای را تولید می کند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی شهروندان شهرستان ری فاضلاب خانگی خود را به سمت آبهای شهری هدایت کرده و یا در جوی های آب رها می کنند، گفت: در زمانی که این آبها به زمین های کشاورزی برسد زمین ها را آلوده و در پی آن محصولات کشاورزی آلوده ای را به وجود می آورد.
بیمارستان های پایتخت که مشکل تصفیه فاضلاب دارند
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران هم نام بیمارستان های شهر تهران را که مشکل تصفیه فاضلاب دارند و یا استانداردهای زیست محیطی را رعایت نکرده اند، اعلام کرد.
محمد هادی حیدرزاده در حاشیه مراسم افتتاح شبکه فاضلاب یکی از شرکتهای تولید کننده محصولات غذایی گفت : از اول اردیبهشت امسال در طرحی جهادی شبکه تصفیه خانه 153 بیمارستان شهر تهران رصد شد و برخی از این بیمارستانها برنامه زمانی برای رفع این مشکل ارائه کردند.
وی افزود: وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه دولت به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اطمینان داده است در این زمینه ورود پیدا کند تا مشکلات هر چه زودتر برطرف شود .
حیدرزاده گفت:  در این بین بیمارستانهای دولتی شامل ولیعصر ناجا ، خانواده ارتش ، حضرت فاطمه (س)، شریعتی ، شهدای تجریش ، رسول اکرم ،‌اشرفی اصفهانی ، مرکز طبی کودکان ، 505 ارتش ، طالقانی ،‌15 خرداد‌، جواهری ، اختر ، دادگستری ، کودکان علی اصغر ، لبافی نژاد ، امیر المومنین ، امام خمینی(ره) ، میرزا کوچک خان و 502 ارتش مشکل تصفیه فاضلاب دارند که 8 مورد از این تعداد به علت اینکه برنامه زمانی خود را برای اصلاح این نقیصه اعلام نکرده اند به مراجع قضایی معرفی شده اند.
 وی افزود: بیمارستانهای خصوصی شامل مروستی ، آریا، باهر ، پارسا ، ‌سورنا ، ‌مفرح ، ‌رامتین ، پیامبران‌، کیان ، بهمن ، آپادانا ، بابک ، مرکز جراحی میر داماد، ‌اقبال ، مهرداد ، الغدیر ، ‌رویین تن آرش و پاستور نو هم جزو ‌این فهرست هستند.
حیدر زاده گفت: ‌تا 2 ماه آینده مجدد گزارش دیگری خواهیم داد و نام  بیمارستانهایی که برنامه زمانی خود را برای رفع شبکه فاضلابشان ارائه کنند اعلام خواهیم کرد .
وی افزود: بیمارستانهایی که به برنامه زمانی مقید نشوند به جمع 8 بیمارستانی که در مراجع قضایی پرونده دارند اضافه خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)