• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰
اقتصادی » بازاروتجارت

وزیر دفاع: قادریم زیر دریایی های تا ۵۰۰ هزار تن بسازیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به پیشرفت در عرصه صنایع و تجهیزات دریایی گفت: قادریم زیر دریایی های تا ۵۰۰ هزار تن را از مبنا طراحی و تولید کنیم.

سردار دهقان: زنجیره کامل فضایی در اختیار داریم
به گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: اکنون زنجیره کامل فضایی اعم از مواضع پرتاب، حاملها، ماهواره ها، ایستگاه های مدیریت ماهواره در مدار و ایستگاه های دریافت را در اختیار داریم.
سردار سرتیپ ‌حسین دهقان در مراسم روز صنایع دفاعی با ارائه گزارشی از پیشرفت های این صنعت در حضور رئیس جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران پس از 35 سال اکنون در جایگاهی بسیار رفیع به عنوان قدرتی تاثیرگذار در عرصه های منطقه ای و جهانی ایفای نقش جدی می کند.
وی تاکید کرد: هیچ نظم و اعمال قدرتی در منطقه، بدون حضور جمهوری اسلامی ایران امکان شکل گیری ندارد.
سردار دهقان با اشاره به ماهیت ضد استکباری جمهوری اسلامی از یک سو و مواضع حمایت از مظلومان از سوی دیگر گفت: این ابعاد ماهوی نظام به طور طبیعی وضعی تقابلی و نوعی تهدید مستمر از جانب دشمنان و بدخواهان ایجاد می کند.
وی افزود: در این مسیر نظام ما در همه جنبه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و دفاع در وضع بسیار خوبی قرار دارد به ویژه در شرایطی که اکنون به سر می بریم با حاکم شدن دولت تدبیر و امید وضع بیرونی ما بسیار مطلوب است به نحوی که می توانیم گامهای بلندتر و بهتری در چارچوب منافع مان برداریم.
سردار دهقان گفت: در داخل نیز در سایه وحدت و آرامش و روحیه صمیمانه و تعاملی که به ویژه در ارتباط دولت و بخش های خصوصی ایجاد شده است می توانیم گام های موفق و بسیار سریع و امیدوارانه ای را برداریم که این هم شکرانه نعمت بزرگی است که در سایه این دولت با لطف حضرت حق به ملت هدیه شده است.
وزیر دفاع با اشاره به تلاش بیشتر برای رفع مشکلات مردم از یک سو و حرکت در حوزه های تولیدکننده قدرت و ثروت با هدف ارتقا جایگاه نظام افزود: نیروهای مسلح تلاش عمده خود را بر این گذاشته اند که دائم روندهای امنیتی منطقه را متناسب با فرم تهدیداتی که می تواند امکان وقوع داشته باشد رصد و خود را تجهیز و آماده کنند .
سردار دهقان با اشاره به ماموریت وزارت دفاع به عنوان پشتیبانی کننده نیروهای مسلح گفت: ما همت خود را بر این قرارداده ایم که با کمترین امکانات لازم بیشترین و موثرترین خروجی را داشته باشیم و بر این اساس در پی طراحی و تولید سیستم ها و جنگ افزارهایی هستیم که بتواند ما را در برابر تهدیدات دشمن به بازدارندگی موثر برساند.
تولید بیش از هزار محصول 
وی با اشاره به رونمایی از محصولات جدید دفاعی با حضور رئیس جمهور افزود: در مجموعه صنایع دفاعی بیش از هزار محصول تولید می کنیم که امروز حدود 470 فقره از آن در قالب سیستم های کامل زیر مجموعه ها و موادی به دست آمده است که ما را از بیگانگان بی نیاز می کند.
سردار دهقان گفت: طبق برنامه در دوره ای حدود دو ساله قادر خواهیم بود مواد اولیه گلوگاهی خود را به طور کامل در داخل تامین کنیم که این با استفاده از ظرفیت های دانشی تحقیقاتی ، تولیدی و صنعتی داخلی قابل تحقق است.
وزیر دفاع افزود: تلاش مان بر این است که ظرفیت شرکت های دانش بنیان را برای تامین نیازهایمان در اختیار بگیریم که بر این اساس اکنون با 170 شرکت دانش بنیان قرارداد همکاری داریم، هزار و 700 شرکت دیگر نیز در حوزه های مختلف تحقیقاتی و تولیدی با ما همکاری می کنند.
وی گفت: در 31 مرکز استان و شهرستان نیز که از مراکز دانشگاهی خوب و توانمند بهره مندند دفاتر شهید فهمیده را مستقر کرده ایم و در این مدت با بیش از 35 هزار نخبه ارتباط برقرار کرده ایم.
سردار دهقان پوشش حمایتی از  13 هزار پایان نامه دکتری در مراکز آموزش عالی ، ایجاد ارتباط با 91 دانشگاه فنی و مهندسی در مناطق مختلف کشور و ایجاد دفتر در 51 دانشگاه دانشگاه و به خدمت گرفتن شش هزار نخبه وظیفه در مجموعه صنایع دفاعی را از دیگر دستاوردهای این وزارتخانه برشمرد.
وی گفت: صنایع دفاعی مدعی است که اکنون پیشران و موتور محرکی برای حوزه های فنی ، دانشگاهی و تحقیقاتی است.
وزیر دفاع با اشاره به بهره مندی کشور از  زنجیره کامل فضایی افزود: کمتر کشوری را می توانیم ببینیم که این زنجیره را به طور کامل در اختیار داشته باشد.
وی همچنین خطاب به رئیس جمهور گفت: همانطور که  در حوزه موشک های زمین به زمین ملاحظه کردید اکنون در انواع مختلف این موشک با سوخت جامد و مایع، از توان بسیار بالا بهره مندیم.
سردار دهقان افزود: آنچه برای ما بسیار اهمیت دارد این است که همه تلاشمان را معطوف کرده ایم که بتوانیم به طور مستمر برد ، دقت اصابت، قدرت تخریب و قدرت پوشانندگی این موشک ها را در قبال جنگ های الکترونیک دشمن افزایش و نیز میزان و زمان نگهداری و روانه سازی آن را کاهش دهیم.
وی گفت: اکنون از نظر دقت در اصابت موشک ها به جز موشک های برد بلند در دیگر موشک ها به اهداف خود دست یافته ایم.

وزیر دفاع همچنین با اشاره به پیشرفت در عرصه صنایع و تجهیزات دریایی گفت: در این حوزه  زیرسطحی ها ، موشک ها و توپخانه ها در اختیار داریم و خودمان قادریم زیر دریایی های تا 500 هزار تن را از مبنا طراحی و تولید کنیم.
سردار دهقان افزود: اکنون به سمت تولید سیستم های رانش جدید حرکت می کنیم به نحوی که هرچه بیشتر بتوانیم حالت نویزها را بگیریم ماندگاری در آب و قدرت مانورمان را افزایش می دهیم.
وی گفت: اکنون موشک های کروز دریایی ما می تواند تا برد 300 کیلومتر به دقت به اهداف دشمن اصابت کند و در بخش صنایع دفاعی عمدتا جنگ افزارهای سبک، راکت ها و مهمات مختلف، وضع قابل قبولی داریم.
وزیر دفاع همچنین با اشاره به بازدید رئیس جمهور از هواپیمای اف 4 گفت: هم در سیستم سلاح و هم در عمردهی این هواپیما کاملا توانسته ایم آن را با طراحی برگرفته شده از جنگ افزارهای مشابه تولید کنیم.
سردار دهقان همچنین تولید پهپادها را در صنایع دفاع قابل قبول دانست و افزود: باید سه محدودیت سقف پروازی، مقابله با جنگ الکترونیک و مداومت پروازی را از تولید این نوع پرنده حذف کنیم.
وی گفت: امروز یکی از محصولاتی که با حضور رئیس جمهور رونمایی شد محدودیت ما را در سقف و مداومت پروازی این نوع پرنده ها رفع کرد.
سردار دهقان همچنین ظرفیت های وزارت دفاع را در حوزه هایی مانند نفت و گاز ، پتروشیمی ، ارتباطات و دیگر زیرساخت ها فوق العاده دانست و برای ادامه استفاده جدی از آن در کمک به پیشبرد توسعه ملی اعلام آمادگی کرد.
وی همچنین با اشاره به ارتقای دیپلماسی دفاعی در دولت یازدهم و رفت و آمد مقامات نظامی و دفاعی ایران و کشورهای منطقه افزود: در این مراودات تلاش داریم هم در بخش صادرات و بازاریابی محصولات مان و هم در توسعه مناسبات دفاعی و نظامی کار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح سینما استاد شهریار بستان آباد
سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
برگزاری همایش علما و روحانیون شاهرود
تقدیر از حضور حماسی مردم خوزستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دستگیری سارق ظروف مسی در شهربابک
برگزاری جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزیزقطب ۲ خوزستان
آغاز الگوی جدید مصرف گاز خانگی از مهر امسال
۴۲.۷ همت اعتبار در سفر دکتر پزشکیان به گلستان تصویب شد
فعالیت ۱۰ گروه جهادی در ایام‌الله دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)