• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷
صفحه نخست » عمومی

رئیس جمهوری : از دیدار با خانواده شهدا روحیه می گیرم

رییس جمهور در ادامه دیدارهای مستمر خویش با خانواده شهیدان، راهی جنوب شهر و کوچه پس کوچه های میدان خراسان در تهران شد تا با اسدالله عابدی پیرمرد با صفا و زنده دلی دیدار کند که سه فرزند برومند خود را تقدیم انقلاب و اسلام کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، اگر چه منزل حاج اسدلله پدر شهیدان علی،حسن و ابوالفضل عابدی به ظاهر کوچک بود ولی در درون آن پدری زندگی می کرد که دلی به وسعت آسمان و به صفا و زلالی چشمه ساران داشت و وقتی رییس جمهور با مهربانی و صمیمیت در کنار وی قرار گرفت و از او خواست تا از فرزندانش بگوید بلافاصله بغض گلویش را گرفت و چشمانش بارانی شد.
آقای روحانی با تجلیل از فداکاری و ایثارگری خانواده شهدا گفت: از دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان ، روحیه و قوت می گیرم و این دیدارها باعث برکت برای دولت است و دعای این عزیزان ،دولت را در برابر همه بدخواهان و دشمنان پیروز می‌کند.
رییس‌ جمهوری با بیان اینکه اگر ایثار، فداکاری ، اخلاص و پیروی از فرمان امام نبود دشمنان همه چیز را از ما گرفته بودند،افزود: دشمنان ما کسانی نیستند که به حد و مرزی قایل باشند اگر راه را پیش روی خود باز ببیند تا آخر جلو می‌آیند.
آقای روحانی تصریح کرد: هشت سال ایستادگی و فداکاری رزمندگان اسلام و خانواده آنان ، درسی برای متجاوزان و قدرت‌های بزرگ بود که بدانند ملت ایران با سلاح ایمان و اراده خود در برابر هر نوع حربه دشمنان پیروز است.
رییس‌ جمهوری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در منطقه داشته و دارد، اظهار داشت:پرچمی که ملت ایران به دنبال انقلاب اسلامی به اهتزاز در آورده سایر ملت‌ها را هم بیدار کرده و امروز آثار آن را می‌توان در همه جای دنیا مشاهده کرد.
دکتر روحانی گفت: دشمنان در اوایل پیروزی انقلاب به زعم خود قصد داشتند با حمله ای وسیع و گسترده ،کار انقلاب اسلامی را تمام کنند، اما آنچه توانست آنها را مأیوس کند و همه ملت را در برابر دشمنان بسیج کرد، نفس گرم امام(ره) بود. امام راحل با نفس گرم خویش همه مردم را در مسیر فداکاری و ایثار قرار دادند.
رییس‌ جمهوری افزود: مردم با انگیزه دینی و برای رضای خدا به میدان آمدند و زمانی که این روحیه وجود داشته باشد دیگر ترس از دشمنان معنا ندارد.
دکتر روحانی با تأکید بر ادامه راه شهدا و امام راحل و رهبری عزیز انقلاب تصریح کرد: بعد از امام(ره) مقام معظم رهبری همان راه را ادامه دادند و بی‌تردید با ادامه همین راه ،از پیچ‌ها و گردنه‌ها عبور خواهیم کرد.
رییس‌ جمهوری افزود: ملت ایران همانند روز اول شروع نهضت، با نشاط و شور و شعور در صحنه حضور دارند و امروز خیلی‌ها در جهان ،عظمت انقلاب و ملت بزرگ ایران را درک کرده‌اند.
در این دیدار که در فضایی صمیمی و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی معاون رییس‌ جمهوری در امور ایثارگران و رییس بنیاد شهید و حسین فریدون دستیار ارشد رییس جمهوری برگزار شد، لوح تقدیری به رسم یادبود از سوی رییس جمهوری به این جانباز سرافراز دفاع مقدس اهدا شد.
گرچه دیدار رییس جمهوری از خانواده شهیدان عابدی سرزده بود ولی مردم محله که متوجه حضور دکتر روحانی در محله خود شده بودند پشت درب خانه حاج اسدلله عابدی تجمع کرده بودند و با شعارهای انقلابی و حماسی تشکر و قدردانی خود را از رییس جمهوری ابراز می کردند .
مردمی که به صورت چشم گیر در محل حضور رییس جمهوری حاضر شده بودند با دیدن دکتر روحانی با ذکر صلوات و با گفتن روحانی تشکر تشکر و روحانی خوش آمدی ،خوشحالی و شادمانی خود را از دیدار رییس جمهور خود ابراز کردند.
دکتر روحانی نیز با حضور در میان مردم صمیمی این منطقه با آنان گفت و گو و به ابراز احساساتشان پاسخ داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
افزاش دما و ذوب برف در چهارمحال و بختیاری
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
ارسال ۵۰۰ اثر به دبیرخانه سیزدهمین جشنواره استانی شعر فجر خراسان جنوبی
برگزاری مراسم اختتامیه لیگ تکواندو بانوان و آقایان کیش ۱۴۰۴
امروز؛ آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
آزمون جذب نیرو در دهیاری‌های مازندران با حضور ۴۰۸ داوطلب برگزار شد
تیمار و رهاسازی دو بهله عقاب طلایی در پارک ملی دریاچه ارومیه
آغاز ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا‌های مازندران
افزایش فعالیت دروازه مرزی لطف آباد با ترکمنستان
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۲۴ بهمن، شروع ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا در خوزستان
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
حماسه سازی صاحبان اصلی انقلاب در روستا‌ها و مناطق عشایری
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱۵ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)