• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
صفحه نخست » عمومی

مردم در تمام مساجد نماز باران بخوانند

خطیب نماز عید سعید قربان گفت: اگر امت اسلامی قدر حج را بداند و آن طور که باید و شاید از آن استفاده کند، هیچ گاه طعم ذلت را نخواهد چشید.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله موحدی کرمانی در خطبه های نماز عید سعید قربان در دانشگاه تهران افزود: متأسفانه این حج و این بیت‌الله اسیر دست وهابیون است و نمی‌گذارند از آن استفاده شود، اگر از موقف عرفات، مشعر و برنامه‌های منا استفاده شود، مسلمانان بیدار شوند و دشمن و کیدهای آن و نیز راه‌های مقابله با آن را بشناسند، دیگر این امت هیچ گاه طعم ذلت را نخواهد چشید.
وی گفت: به برکت کعبه مردم روی پا می‌ایستند، مستقل می‌شوند و خود تصمیم عزتمندانه می‌گیرند و همه اینها به برکت آن تجمع عظیم در اطراف کعبه است.
خطیب عید سعید قربان افزود: اگر از حج خوب بهره‌گیری شود در موسم حج عروه‌الوثقی به امت اسلام نشان داده می‌شود، می فهمند طاغوت کیست و اگر امت اسلام به طاغوت کفر بورزد و متوسل به عروه‌الوثقی شود این امت عزیز خواهد شد.
وی اضافه کرد: به فرموده رسول الله (ص) آن برنامه محکمی که سعادت امت اسلام را تضمین می‌کند تمسک به خاندان پیامبر (ص) است.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: امتی که در این ایام چنین توفیقاتی داشته که دل را از غیرخدا خالی کرده، در عرفات با خدای متعال زمزمه نموده، دعای امام حسین (ع) را در هر نقطه از بلاد اسلام خوانده و موفق به اجرای این برنامه نورانی شده است، چنین امتی می‌تواند عید بگیرد.
وی با تبریک عید سعید قربان و با اشاره به فضایل نماز عید قربان گفت: از خدا در این 9 قنوت خواستیم به حرمت این روز، ما را هم در همه ارزش‌ها، فضیلت‌ها، کرامت‌ها و سعادت‌ها که پیامبر و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) داشتند داخل کند و از هر بدی که آنان منزه بودند پاک کند.
خطیب عید سعید قربان همچنین با اشاره به فضایل روز عرفه گفت: درباره این روز بزرگ گفته شده است چه بسا انسان‌هایی که رحمت الهی در ماه رمضان شامل حالشان نشده است، قدرت عرفه برای ریزش گناهان این افراد از رمضان بیشتر است به شرط آنکه در عرفه غایب نباشند.
آیت الله موحدی کرمانی در خطبه دوم نماز عید سعید قربان با اشاره به 13 مهر روز هجرت حضرت امام (ره) از عراق به پاریس گفت: وقتی در عراق از بیان دیدگاه‌های اسلامی و انقلابی ایشان جلوگیری شد، حضرت امام (ره) هجرت کردند تا فریاد اسلام‌خواهی و حق‌طلبی خود و ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند.
وی با اشاره به در پیش بودن روز کودک و نوجوان بر لزوم تربیت دینی و توجه به شکل‌گیری درست شخصیت کودک تأکید کرد و افزود: اگر کودک از خطرهایی که در کمین اوست آگاه نشود از مسیر اصلی خارج خواهد شد.
خطیب عید سعید قربان با اشاره به روایات متعدد در توجه به استفاده بهینه از آب و پرهیز از اسراف، از مردم خواست نماز طلب باران را در همه مساجد برپا کنند تا لطف و رحمت الهی بیش از گذشته شامل حال آنان شود.
اقامه نماز عید سعید قربان در سراسر کشور             
نماز وحدت ‎‎بخش عید سعید قربان صبح امروز با حضور گسترده مردم مومن و خداجوی در سراسر ایران اسلامی اقامه شد.
نماز عید سعید قربان در مساجد و بقاع متبرکه و روستاهای سراسر استانها هم برگزار شد.
صف های طویل نماز در سراسر شهرستانهای استانها مملو از حضور باشکوه مرد و زن ، پیر و جوان و حتی کودکان و نوجوانان بود که برای اقرار بندگی خود بار دیگر شانه به شانه هم در برابر معبودشان ، نماز به پا داشتند .
در این آیین معنوی که از ساعت هفت صبح با حضور نمازگزاران در جای جای ایران اسلامی برگزارشد،  شرکت کنندگان پس از شادباش عید به یکدیگر خود را برای برپایی اقامه نماز عید آماده کردند.
عید قربان روز بزرگ آزمون بندگی ، یکتاپرستی ، پیروزی حضرت ابراهیم و اسماعیل در امتحان بزرگ الهی و روز غلبه بر شیطان بزرگ است.
ائمه جماعات مساجد در خطبه های نماز عید قربان علاوه بر دعوت مردم به تقوی الهی  و وحدت در مقابل دشمنان اسلام  بر حفظ و حراست از هوای نفسانی نیز سفارش کردند.
ائمه نماز عید همچنین بر حفظ سنت حسنه قربانی کردن و اهدای گوشت های قربانی به جاهایی که استحقاق بیشتری دارند مانند کمیته امداد و بهزیستی تاکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه قرار همدلی در ۱۰۰ مسجد آذربایجان غربی
نرخ گذاری مرغ با حفظ تعادل تولید و قدرت خرید مردم
نشست برخط مدیران قضایی چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد با مسئولان قوه قضایی
ربیعی: بازی تاکتیکی با ملوان خواهیم داشت
اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۵ با ۳۴۰۵ دستگاه ناوگان مسافربری در آذربایجان‌غربی
صدور ۱۱ هزار سند تک برگه دولتی در استان زنجان
شهادت رزمندگان حزب‌الله در حمله اسرائیل به بقاع لبنان
انتخابات انجمن‌های ورزشی دانش‌آموزی در رامیان
انسداد مقطعی محور کرج چالوس از یکشنبه سوم اسفند
آغاز سریع برنامه‌های مرتبط با نوروز در شهرهای استان کرمان
آغاز به کار پویش «مثبت ماه» در کردستان
در هفته منابع طبیعی نهال رایگان بگیرید
افزایش ۱۹ درصدی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا در میان جلگه
از انتخابات شهر و روستا چه خبر
استان کرمان پارسال در شمار برترین ها در جذب کمک های مردمی
امیر سرتیپ جهانشاهی: تحرکات دشمن در مرز‌ها رصد می‌شود
رونق صادرات به افغانستان از مرز ماهیرود
کشف ۱۵ کیلوگرم شمش طلا در نقطه صفر مرزی پاوه
طنین نوای ملکوتی قرآن کریم در مسجد جامع مهاباد
کشف ۶۵۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع در تیران وکرون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تاکایچی به چین هشدار داد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی درباره سرمازدگی باغات و مزارع
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
‏زمین‌لرزه ۵/۸ ریشتری، کابل و سه استان افغانستان را لرزاند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
دیوان عالی آمریکا اکثر تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)