• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۹۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۳
اجتماعی

حسابهای شخصی ،خط قرمز رئیس جمهور

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سرکشی به امور شخصی افراد مانند حساب مالی، خط قرمز رئیس جمهور است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، علی ربیعی در حاشیه دهمین اجلاس شورای عالی استانها در پاسخ به خبرنگاران با اشاره به امضای تفاهم نامه با ریاست عالی شورایعالی استانها اظهار داشت: این تفاهم نامه در بخش‌های مختلف از جمله ارائه خدمات رفاهی و اشتغال  است.
وی با اشاره به شناسایی افراد پردرآمد و کم درآمد برای دریافت یارانه‌ها اظهارداشت: از ابزارهای مختلف بجز سرکشیدن به حساب شخصی افراد برای این موضوع استفاده خواهیم کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شناسایی افراد کم درآمد و نیازمند شروع شده است، گفت: هم اکنون بالغ بر 7 میلیون نفر از نیازمندان و مددجویان دستگاه‌های حمایتی از بسته های امنیت غذایی در دو مرحله استفاده کردند که در آینده نیز این کار ادامه پیدا خواهد کرد.
وی گفت: مبارزه با فقرزدایی و ارائه خدمات به خانواده‌های نیازمند از جمله سیاستهای اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
علی ربیعی همچنین از آماده شدن سبد بیمه‌های اجتماعی خبر داد و گفت: این موضوع قرار است در جلسه بعدی شورای عالی رفاه با حضور رئیس جمهور بررسی شود.
معضل تکدی گری را حل و فصل خواهیم کرد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:‌ تکدی‌گری را با همکاری شوراها و شهرداری‌ها حل و فصل خواهیم کرد.
ربیعی با اشاره به اینکه دولت اعتقاد راسخ به همکاری نهادها با سازمان‌های مردمی دارد، اظهار داشت: دولت به تنهایی قادر به حل همه مشکلات کشور نیست و باید از ظرفیت نهادها استفاده کرد.
وی تصریح کرد: نهادها سبب رشد و توسعه منطقی کشور خواهند بود، ضمن اینکه این مجموعه‌ها دو وظیفه مهم از جمله آگاه‌سازی تصمیم‌گیران، همچنین منطقی کردن خواسته‌ها و نیازهای جامعه را دارند.
ربیعی ادامه داد: کسی به تنهایی قادر نیست تمامی مسائل کشور را در عرصه‌های مختلف حل و فصل کند و دولت اعتقاد دارد که می‌تواند از ظرفیت شوراها استفاده کند، چرا که شوراها علاوه بر ریشه دینی که دارند، می توانند در پیشرفت جامعه مؤثر باشند.
وی در ادامه به ظرفیت اشتغال در کشور اشاره کرد و گفت: امروز 56 درصد رکود انباشته شده داریم و این در حالی است که در آینده نزدیک بیش از 4 میلیون تحصیل کرده وارد بازار کار می‌شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: متأسفانه سال‌های اخیر با عدم توازن در کشور، مشکلات بسیار زیاد شده است به طوری که در یکی از استان‌ها (سیستان بلوچستان) تنها 30 درصد از افراد پوشش بیمه‌ای دارند.
ربیعی اضافه کرد: در شهرهای بزرگ، فقر حاشیه‌نشینی شهرها وضعیت وخیم‌تری دارد و ما نیاز به همکاری و رفع آنها در شهرها داریم.
ربیعی با تأکید بر اینکه شعار کار از خانه تا کارخانه سرلوحه برنامه‌های حوزه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است، گفت: متأسفانه تعاونی‌ها شرایط مطلوبی ندارند.
ربیعی از برنامه وزارتخانه متبوعش برای گسترش و توسعه تعاونی‌ها خبر داد و گفت:  کار با تعاونی‌ها را در صدر کارهای خود قرار خواهیم داد، ضمن اینکه مطالعات نشان داده است که افرادی که در شهرهای کوچک و روستاها زندگی می‌کنند به علت نداشتن مهارت نمی‌توانند در طرح‌ها کار کنند و بر این اساس سازمان فنی و حرفه‌ای موظف به آموزش این افراد شده است.
ربیعی همچنین از برنامه‌های این وزارتخانه برای معلولان، ناتوان جسمی و سالمندان خبر داد و گفت: بخشی از این برنامه‌ها در سازمان بهزیستی در حال اجراست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از برنامه‌های مدون ویژه زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست خبر داد و گفت: در این زمینه نیز ما می‌توانیم با همکاری شهرداری‌ها و شوراها اقدامات خوبی را انجام دهیم.
متن طرح انتخاب شهرداران در شوراهای حل اختلاف، حذف شد
رئیس شورای عالی استان‌ها از حذف متن طرح انتخاب شهرداران توسط هیأت حل اختلاف خبر داد و گفت: متن این طرح در کمیسیون شورا حذف شده است و امیدواریم طرحی بتصویب برسد که باعث ارتقاء و توانمندی شوراها شود.
مهدی چمران در دهمین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کلیات این طرح در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به تصویب رسیده است که ان‌شاءالله در نشست‌های بعدی توضیحات آن را بررسی خواهیم کرد و امیدواریم طرحی به تصویب برسد که به نفع شوراها باشد.
وی افزود: شوراها در سال‌های اخیر نشان داده‌اند که مردم‌سالاری دینی را در محلات و منطقه‌ها به اجرا گذاشته‌اند به طوری که با اقدامات این نهاد و با همکاری شهرداران و دهیاران، چهره شهرها و روستاها نسبت به گذشته تغییر پیدا کرده است.
چمران در ادامه با اشاره به تحولات منطقه گفت: دنیای اسلام، اتحاد لازم را ندارد و همین امر باعث شد که برخی گروهک‌ها دست‌ساخته اسرائیل و آمریکا بزرگترین جنایات را بر مسلمین وارد کنند.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
بهره برداری از یک هزار و ۶۸۹ طرح به مناسبت دهه مبارک فجر در خوزستان
موضع‌گیری درباره نخست‌وزیری عراق با احترام به حاکمیت بغداد باشد
۱۶ شهید در پی بمباران مرکز پلیس غزه
دست مردم التیام بخش زخم‌های برجا مانده بر خانه‌های خدا
همایش نماز و یادواره شهدای امر به معروف و نهی از منکر در لرستان
پرداخت ۴ هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در فارس
نشست هماهنگی «رزمایش اقتدار ورزش ایران» برگزار شد
تکذیب دروغ پردازی ها علیه تیم ملی فوتبال ایران
آگاه‌سازی مردم نسبت به قوانین اقدامی مؤثر در جلب رضایت عمومی است
محکومیت اقدامات خصمانه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه کشورمان توسط مردم خوزستان
برنامه‌‌های رویدادهای گردشگری استان به‌زودی منتشر می‌شود
حضور همیشگی پلیس در سنگر‌های امنیت
بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹۸۰ طرح ، دهه فجر در خراسان شمالی 
کلنگ‌زنی و افتتاح بیش از ۳۱۲ میلیارد تومان پروژه عمرانی
بررسی وضعیت توزیع روغن موتور در بازار
افتتاح طرح های دهه فجر در جازموریان
تروریسم اروپایی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
رشد بیش از ۱۸ درصدی داوطلبان در انتخابات جهرم
کشف مواد آتش زا از یک خودروی سواری در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)