• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۲۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴
صفحه نخست » عمومی

کیفیت باید در زندگی مردم ملموس باشد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور گفت : فعالان کیفیت باید همان گونه که نام خود را «تک» گذاشته‌اند، نمونه باشند و کیفیت باید در زندگی مردم ملموس باشد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اضافه کرد:   در جامعه بشری و فرهنگ دینی ما همیشه یک انحراف رخ داده است و عمل صالح را به مناسک دینی سوق می‌دهند، در حالی که اهمیت به عمل صالح را نباید به این محدود کرد و قطعا عمل صالح شامل همه چیز است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت گفت: اگر انسان در زندگی دنبال این باشد که کارهای صالح در همه امور باشد این یک مؤمن واقعی است و قرآن کریم هم بر آن تأکید می‌کند و لازم است گروهی از محققان مبانی و ارزیابی‌های خود را درست تبیین کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در قرآن، 100 مورد ایمان و عمل صالح با هم آورده شده است یعنی شرط دینداری صحیح و برخورداری از نعمت‌ها و استعداد انسان، ایمان و عمل صالح است.
وی افزود: هر کاری که انسان بخواهد انجام دهد باید اطمینان داشته باشد که درست است که اگر درست باشد، ایمان و عمل صالح هر دو درست خواهد بود.
اولین اولویت‌ها راهبرد است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد:  باید دید اولویت‌ها کجاست و اولین اولویت‌ها راهبرد است و متعلق به ولی فقیه و در زمان پیامبر متعلق به ایشان بوده است.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: در جامعه ما ابتدا رهبری، سپس مجلس و بعد هیئت دولت و سپس قوه قضاییه، همه بخش‌ها به تناسب وظیفه‌ای بر عهده دارند و اگر با ایمان کار انجام شود کارهای درست انجام خواهد شد و خداوند به کسانی که ایمان و عمل صالح دارند بشارت داده است.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی  در ادامه افزود: موضوع کیفیت باید به‌روز باشد و به مردم از طریق رسانه اطلاع‌رسانی شود و فهرستی از کیفیت‌ها در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با تبریک به فعالان حوزه کیفیت افزود: باید آثار ارتقای کیفیت مشخص باشد و اگر به وظیفه خود عمل کنید و کارها رصد شود کیفیت بهتر خواهد شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: توسعه دانش‌محور از اولویت‌های سیاست‌های کار نظام است و کیفیت و پیشرفت بشری بدون توسعه دانش محقق نمی‌شود.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ادامه داد: ما به عنوان مسلمان ایرانی بااستعداد و کشوری که همه منابع را دارد و سومین کلکسیون منابع در جهان است، با این امکانات و مکتب اهل بیت (ع) که مترقی‌ترین است، با این شرایط، ما استحقاق پیشرفت خیلی بیشتر را داریم و باید جلوتر برویم.
وی افزود: این مجموعه باید با دید عملی و دینی کار را بررسی و به ارتقای کیفیت کمک کند.
تجلیل از تلاشگران برگزیده کیفیت کشور
همچنین  در چهارمین دوره جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور با حضور رئیس مجمع تشخیص مصلت نظام و وزیر صنعت، معدن و تجارت ، برگزیدگان کیفیت معرفی شدند.
در این جشنواره تندیس زرین و لوح سپاس جشنواره به دکتر حسن هاشمی  قاضی زاده وزیر بهداشت ، علی حاج سید سلیمان و عباسعلی قصاعی از مدیران صنعتی کشور اهدا شد.
 دبیر جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور  گفت :‌ در این مراسم از 13 نفر از مدیران و کارشناسان بخش های دولتی و غیردولتی با اهدای تندیس، نشان کیفیت و لوح تقدیر با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تجلیل تجلیل  شد.
 بهروز ریاحی  افزود :  این جشنواره با هدف قدردانی از مدیران، کارشناسان و کارکنانی که در مسیر تحقق صنعت چشم انداز 20 ساله کشور و تعالی و سرآمدی میهن اسلامی تلاش می کنند با حضور 700 نفر از مدیران و صاحبنظران حوزه کیفیت و سرآمد برگزار شده است .
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در این جشنواره برای اولین بار  تجارب موفق  چهار نفر از افراد برگزیده و تیم های بهبود کیفیت  نیز  ارائه  شد.
چهارمین دوره جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور با مساعدت انجمن ها، تشکل ها و سازمان های دولتی و غیردولتی فعال در حوزه کیفیت و سرآمدی با هدف معرفی خدمتگزاران حوزه تولید و خدمات کشور همه ساله در دی ماه هر سال برگزار می شود و فرصتی را فراهم می آورد که کارشناسان و فارغ التحصیلان جوان کشور امکان الگوبرداری از این برگزیدگان را داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اینجا مزار مردی است که نامش مرز نمی شناسد
تأکید استاندار خراسان رضوی بر هماهنگی دستگاه‌ها در مانور مشهد
نایب قهرمانی تیمی کشتی نونهالان و نوجوانان کیش در جام پنج‌جانبه رودان
بارش پراکنده و افزایش سرعت باد برای استان یزد
تعیین سطح رایگان زبان خارجی در جشنواره ملی اسباب‌بازی
مکتب سلیمانی بر پایه گذشت، اخلاص و ولایت‌باوری است
مرگ بر اثر آتش گرفتن کرسی
دستگیری سه حفار غیرمجاز در بندپی بابل
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
مروری بر خبرهای ورزشی ؛ از والیبال نشسته تا وزنه برداری و فوتبال 
رها سازی بیش از ۳۰۰ خودروی گرفتار در مسیر نقده- پیرانشهر
ادارات در روزهای تعطیل سامانه گرمایشی را خاموش کنند
نیشابور، قطب بسکتبال دختران شرق کشور
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
نمایشگاه عروسک‌های بومی و محلی در کانون برپا شد
روایت زندگی و اندیشه امام علی (ع) از آنتن رادیو
انسداد در مسیر‌های غرب و شمال‌غرب به‌دلیل شرایط جوی
توقیف کامیون حامل ۳۰ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در زرین‌دشت
واژگونی سمند در جاده بابامیدان به گچساران با سه مصدوم
هشدار دادستان مرکز مازندران نسبت به جریان‌سازی از مطالبات اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
۵ استان رکورد دار مصرف گاز شدند
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)