• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۲۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۰
اقتصادی » بازاروتجارت

مدعیان تقلب، هیچ سندی نداشتند

نماینده مردم تهران با اشاره به ادعاهای پوچ مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸ گفت: زمانی که مأمور بررسی و جمع آوری مستندات مدعیان تقلب بودیم به این نتیجه رسیدیم که آنها هیچ دلیل مستندی ندارند.

موضوع هسته ای بهانه مقابله با اصل انقلاب
به گزارش واحد مرکزی خبر، نماینده مردم تهران: دشمنان، داستان هسته ای را برای مقابله با اصل انقلاب بهانه کرده اند و امروز درخواست ما از مذاکره کنندگان هسته ای این است که اقتدار را همچنان حفظ کنند.
غلامعلی حداد عادل در همایش راه روشن که به مناسبت در پیش بودن سومین سالگرد شهادت مصطفی احمدی روشن در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، افزود: پس از انتخابات 88، ذوق زدگی عجیبی برای دشمنان انقلاب پیدا شد چرا که آنها همیشه به دنبال این بودند که عده ای از مردم را در مخالفت با اصل انقلاب و نظام به خیابان ها بکشانند.
وی گفت: آنها با القای تقلب مردم را به خیابان ها کشاندند و فکر می کردند انقلاب از دست رفته است و در آن روزها همه شبکه های ماهواره ای ضد ایران هر 15 دقیقه یک بار گزارش خیابان های تهران پخش می کردند.
حداد عادل افزود: پخش این گزارش ها برخی از دوستان انقلاب را در خارج از کشور نگران کرده بود.
 ذوق زدگی دشمنان یک هفته بیشتر طول نکشید
وی گفت: ذوق زدگی دشمنان یک هفته بیشتر طول نکشید و مقام معظم رهبری در نمازجمعه 29 خرداد 88 خط بطلانی بر این تفکرات کشیدند.
نماینده مردم تهران افزود: دشمنان وقتی در بحث انقلاب رنگی و مخملی به نتیجه نرسیدند طرح دیگری را اجرا کردند و به دنبال تشدید تحریم ها رفتند و مقدمه تشدید تحریم ها یک فضای خبری منفی علیه ایران بود.
حداد عادل گفت: همان روزها بود که یک غوغای جهانی علیه ایران برپا کردند مبنی بر اینکه ایران قصد داشته است سفیر عربستان را در امریکا ترور کند و آنها یک هفته از این موضوع فضای خبری ایجاد کردند و جو سنگینی علیه ایران با این نمایش ساختگی برپا شد.
وی افزود: بعد از آن بود که پرونده هسته ای ایران را به شورای امنیت بردند و تحریم های جدیدی وضع کردند.
رابطه تشدید تحریم ها با فتنه 88 را باید به خوبی درک کرد
حداد عادل با اشاره به اینکه رابطه تشدید تحریم ها با فتنه 88 را باید به خوبی درک کرد، گفت: آنها با ترور دانشمندان هسته ای، قصد ایجاد وحشت در دل دانشمندان جوان هسته ای ما را داشتند غافل از اینکه تعداد داوطلبان تحصیل در رشته های هسته ای چندبرابر شد.
وی در ادامه به فلسفه تولید اورانیوم با غنای 20 درصد در ایران اشاره کرد و افزود: یک مرکز اتمی در دانشگاه تهران از دهه 30 فعال است و رادیوداروها در این مرکز تولید می شود و برای آن نیازمند به غنی سازی 20 درصد هستیم، چون اورانیوم 20 درصد را از آرژانتین خریداری می کردیم مشکلی نداشتیم اما وقتی سوخت ما در شرف اتمام بود زیر نظر آژانس درخواست دادیم که سوخت 20 درصد به ما داده شود اما وقتی با کارشکنی و مانع تراشی ها مواجه بودیم رهبر معظم انقلاب ورود کردند.
نماینده مردم تهران گفت: وقتی قرار شد اورانیوم 20 درصد را در داخل تولید کنیم هیچ کس باور نمی کرد، اما وقتی میله های سوخت را نشان دادیم، جهان به قدرت علمی ایران پی برد.
حداد عادل افزود: داستان هسته ای از اول یک بهانه بود چرا که نه آنها نگران سلاح هسته ای در ایران هستند و نه ما برای ساخت سلاح هسته ای اقدامی کرده ایم. وی گفت: داستان هسته ای نوعی بهانه برای مقابله با اصل انقلاب است.
9 دی نباید فراموش شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: 9 دی باید در خاطره ها بماند تا همگان بدانند اهل فتنه با این انقلاب چه رفتاری کردند و انقلاب با آنها چه کرد.
حداد عادل افزود: خانواده شهید احمدی روشن پس از شهادت فرزندشان به سخنگوی مدافع ارزش های انقلاب تبدیل شدند که باید از آنها قدردانی کرد.
حداد عادل افزود: خیلی ها خواستند خانواده شهدای هسته ای را تحت تأثیر قرار دهند اما خانواده این شهدا به ویژه خانواده شهید احمدی روشن مانند کوه ایستادند و وفاداری خود را به رهبری نشان دادند.
وی گفت: مادر شهید احمدی روشن مانند یک رسانه عظیم موجب دلگرمی جوانان و دانشجویان شد.
حداد عادل افزود: امروز جایی بودم و کسی می گفت چرا مجدد صدا و سیما بحث 9 دی را مطرح کرده است و پاسخ من این بود که 9 دی نباید فراموش شود.
وی گفت: در میان همه حوادث در فاصله زمانی خرداد 88 تا 9 دی 88 آنچه که بیش از همه تلخ بود تهمت تقلب به نظام بود و واقعاً نمی دانم خداوند چگونه از خطای کسانی که این تهمت را به نظام زدند خواهد گذشت.

حداد عادل در ادامه به بیان نکاتی در خصوص ادعاهای پوچ مدعیان تقلب اشاره کرد و افزود: زمانی که به عنوان هیئت شش نفره از طرف شورای نگهبان مأمور بررسی و جمع آوری مستندات مدعیان تقلب بودیم به این نتیجه رسیدیم که آنها هیچ دلیل مستندی ندارند.
وی گفت: موضع گیری های کسی که هشت سال نخست وزیر بود و کسی که زمانی رئیس مجلس بود به گونه ای شد که گویی هدیه ای تقدیم شیوخ مرتجع منطقه کرده اند و هنوز آنها درباره تقلب در انتخابات کتاب چاپ می کنند.
حداد عادل افزود: با آنها که چنین رفتاری کردند و هنوز عذرخواهی و توبه نکرده اند نمی توانیم روی خوش نشان دهیم.
وی گفت: 9 دی برای این است که فراموش نکنیم اهل فتنه با این انقلاب چه رفتاری کردند.
حداد عادل افزود: برخی ها در داخل به آمریکا گرا دادند که سراغ تحریم ملت ایران بروید چون این ملت در 9 دی به دهان آنها زد.
وی گفت: احمدی روشن ها جزو سرمایه داران کلان این نظام نبودند و از قشر عادی مردم بودند و به این درجات رسیدند.
حصر سران فتنه،‌ هم به نفع آنها و هم به نفع کشور
حداد عادل در حاشیه همایش راه روشن در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حصر سران فتنه مجازات حداقلی است یا حداکثری؟ افزود: این هم به نفع آنها و هم به نفع کشور است.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات آقای شیرزاد گفت: خطاب به آقای شیرزاد می گویم که اگر شما معتقدید که ما در هسته‌ای پیشرفت نکرده ایم پس به آمریکا و اروپا بگویید که نگران نباشند و این تحریم، سر چیزی که به عقیده شما وجود ندارد تحریم بی جایی است.
حداد عادل افزود: چرا آمریکا و انگلیس این قدر اظهار نگرانی می کنند و اگر آقای شیرزاد بگوید که آنها این را بهانه کرده اند پاسخ ما این است که اگر هسته ای هم نباشد بهانه دیگری را مطرح می کنند.
وی گفت: برای بهانه جو هیچ راهی برای به نتیجه رسیدن وجود ندارد و اگر امروز در همه تاسیسات هسته‌ای را ببندیم باز چیز دیگری را مطرح می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدام اروپا تلاشی برای جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه است
پایان موفقیت‌آمیز طرح ملی پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زنجان
خیر نیک‌اندیش ابهری ۶۰ جفت کفش به مددجویان اهدا کرد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
ساترا تحریم شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
دریابان شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
تحویل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور طی گام اول نهضت عدالت آموزشی
آغاز هفته ای با افزایش دمای هوا در سمنان
نیمه شعبان و دهه فجر پیام نور و امید برای دل‌ها دارند
ضرورت تحقق سیاست‌های تحولی آموزش
برگزاری پنجمین دوره رقابت سازه‌های ماکارونی
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
چالش ها و فرصت های توسعه مناطق آزاد قشم و کیش
وحدت اقوام و مذاهب، ستون اصلی بازدارندگی ایران
آغاز مسیر چابک‌سازی در آزمایشگاه فنی مکانیک خاک
۱۱ بهمن ۱۳۶۵ یادآور حماسه و ایثار فرزندان فریدن
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آقای لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)