• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۹۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳
اجتماعی

سوئد: ۳ ، ایران: ۱

تیم های ملی فوتبال ایران و سوئد در ورزشگاه فرندز شهر استکلهم به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه ۳ بر یک به سود سوئد به پایان رسید.

 زلاتان ابراهیموویچ(11)، مارکس برگ(20) و اوله تویون(89) برای سوئد و جواد نکونام(24 - پنالتی) برای ایران گل زدند.
تیم ملی فوتبال ایران در این دیدار تدارکاتی با ترکیب علیرضا حقیقی، پژمان منتظری، هاشم بیک زاده، سیدجلال حسینی، مسعود شجاعی(88 کریم انصاریفرد)، جواد نکونام(74 امید ابراهیمی)، مرتضی پورعلی گنجی(46 امیرحسین صادقی)، وحید امیری(79 رامین رضائیان)، آندرانیک تیموریان، اشکان دژاگه(62 وریا غفوری) و رضا قوچان نژاد(90 مسعود حسن زاده) به میدان رفت.
این بازی با حملات تیم سوئد اعلام شد و در شرایطی که ایران به فکر گل نخوردن بود، این حریف زردپوش بود که در دقیقه 11 توسط ابراهیموویچ به گل نخست رسید.
در این صحنه توپ ارسالی از جناح راست با خروج ناقص حقیقی مواجه شد و زلاتان که در تیر دوم جاگیری کرده بود با ضربه ای سر دروازه ایران را باز کرد.بعد از این گل بازهم سوئد تیم برتر میدان بود و با پاس های کوتاه و هماهنگ بازیکنانش به دروازه ایران نزدیک شد و در دقیقه 20 به گل دوم رسید. در این صحنه توپ ارسالی از جناح چپ را زلاتان با سر مقابل پای مارکس برگ انداخت و این بازیکن به ضربه ای محکم دروازه ایران را برای بار دوم باز کرد.
در دقیقه 24 حرکت زیبای وحید امیری با خطای مدافعان سوئد درون محوطه جریمه همراه بود که داور نقطه پنالتی را نشان داد و جواد نکونام این توپ را به گل تبدیل کرد تا فاصله کمتر شود.با رد و بدل شدن سه گل در 25 دقیقه اول این بازی دو تیم همچنان برای رسیدن به گل تلاش کردند. در این میان بازیکنان ایران با اعتماد به نفس بیشتری به بازی ادامه دادند. در این دقایق تیم ملی ایران چشم به ضد حملات و استفاده از فضاهای خالی پشت مدافعان سوئد داشت.
اما در نهایت نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.در شروع نیمه دوم ابراهیموویچ روی نیمکت نشست تا فشار روانی از روی دوش تیم ملی ایران برداشته شود. از سوی دیگر کی روش دست به تعویض زد و در قلب خط دفاعی امیرحسین صادقی را جانشین مرتضی پورعلی گنجی کرد. با این حال شرایط تیم ملی نسبت به نیمه اول کمی بهتر شد و بازیکنان با آرامش بیشتری توپ را به گردش در می آوردند.یکی از بهترین موقعیت های ایرانی در نیمه دوم در دقیقه 58 به دست آمد و طی آن پرتاب اوت آندرانیک تیموریان با ضربه آرام قوچان نژاد از بین پاهای دروازه بان سوئد رد شد اما تیر دروازه اجازه نداد دروازه این تیم باز شود و بازی به تساوی کشیده شود.دقایق باقی مانده برای ایران بهتر سپری شد و شاگردان کی روش حملات جسورانه تری را روی دروازه میزان پی ریزی کردند اما درون محوطه جریمه چندان موفق نبودند و نتوانستند از موقعیت هایی که ایجاد کردند برای رسیدن به گل تساوی استفاده کنند.
در 10 دقیقه پایانی تیم ایران تلاش بیشتری کرد تا بتواند گل خورده را جبران کند و کار را به تساوی کشاند. در این دقایق مسعود شجاعی یکی از بهترین بازیکنان ایران بود و در میانه میدان توانست به خوبی کار تیم ملی را راه بیندازد اما در خط حمله زور بازیکنان ما به خط دفاعی سوئد نرسید.
در حالی که تیم ملی ایران برای رسیدن به گل تساوی تلاش می کرد در دقیقه 89 این سوئد بود که روی ارسال از جناح راست و در شرایطی که تنها یک مهاجم درون محوطه جریمه بود همین بازیکن با ضربه سر دروازه ایران را برای سومین بار باز کرد تا کی روش با شکستی سنگین تیم ملی ایران را ترک کند.    

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
افزایش ۷ میلیون متر مکعبی آب سد کوثر گچساران
بن‌بست در شورای سیاسی اهل‌سنت؛ دو نامزد برای ریاست مجلس
اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت یوم‌الله ۹ دی
دعوت از اساتید دانشگاه‌ها به داوری طرح‌های پژوهشی
آغاز ششمین دوره رقابت‌های نشاط سالمندی در تهران
صدور ۷۷۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری در مازندران
دیدار مسئولان سلماسی با خانواده جانباز مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
تغییر ساعت بازی تراکتور با ملوان
پیش‌بینی بارش پراکنده باران و کاهش دما برای بوشهر
رویداد «رعنا» زمینه‌ساز پیوند دانش‌بنیان‌ها با نیاز‌های واقعی مردم شد
عرضه ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر این هفته در بورس انرژی
تأکید معاون سیاسی استاندار بر نقش مشورتی روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی
ثبت بیش از ۷۰۰ مورد چندقلوزایی در آذربایجان‌غربی
قهرمانی ورزشکار چنارانی در مسابقات جهانی هندوستان
۷۰ درصد منابع آب تهران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود
همکاری بازآفرینی شهری و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تقویت اشتغال
تداوم طرح حذف گاردریل و نصب نیوجرسی در محورهای پرتردد مازندران
مومنی: انتخابات ۱۴۰۵ خاص‌تر از سایر انتخابات‌ها خواهد بود
تعامل سازمان بورس با مجلس برای پیگیری مطالبات بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)