پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان ثبت احوال از اتصال ۱۶۰ هزار نقطه از کشور به شبکه استعلام پایگاه داده های ثبت احوال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ناظمی اردکانی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری سازمان ثبت احوال با چاپخانه دولتی ایران برای تولید بدنه کارت هوشمند ملی در جمع خبرنگاران به عملکرد پنج ساله خود در این سازمان اشاره کرد و گفت: در سال 88 سازمان از لحاظ ساختاری، سنتی و محصول آن نیز که صدور شناسنامه و کارت ملی بود دستی صادر می شد که قابل خدشه بود و از لحاظ امنیتی نیز نمی شد روی آن تاکید کرد .
وی افزود: با تحولاتی که در ثبت احوال رخ داد شناسنامه ها به صورت مکانیزه و پایگاه محور صادر می شود که غیر قابل خدشه و با امنیت بالاست و همچنین پایگاه جمعیتی کشور یا پایگاه داده ها نیز در اختیار سازمان های دولتی قرار گرفت.
ناظمی اردکانی ادامه داد: اکنون سیستم بانکی به راحتی از این پایگاه اطلاعات داده ها استفاده می کند و به عبارتی یک شبکه استعلام در سازمان ثبت احوال ایجاد شد که بالغ بر 160 هزار نقطه از کشور به شبکه استعلام متصل هستند و تغذیه می شود.
رئیس سازمان ثبت احوال گفت: هم اکنون همه اسناد به صورت الکترونیکی صادر و ثبت احوال در این خصوص جزء سازمان های پیش رو در کشور محسوب می شود.
ناظمی اردکانی درباره کارت هوشمند ملی نیز افزود: آخرین پروژه در سازمان، صدور کارت هوشمند است که ساختار سازمان ثبت را از مکانیزه و الکترونیکی به یک ساختار هوشمند تبدیل می کند؛ تجربه این کار فقط در کشورهای توسعه یافته است که ما در این خصوص حتی از کشورهای خاورمیانه نیز جلوتر هستیم.
وی درباره ایجاد پرونده الکترونیکی برای افراد نیز گفت: در مناطقی که به پایگاه داده های ثبت احوال دسترسی دارند دیگر به دریافت اصل شناسنامه، کارت ملی و یا کپی آن ها از افراد نیازی نیست و اگر هم به تشکیل پرونده نیاز باشد می توانند یک پرونده الکترونیکی برای مراجعه کننده تشکیل دهند.
ناظمی اردکانی به بحث امنیت این کار اشاره کرد و افزود: داده های پایگاه کاملا مطمئن است اما سند و مدارک فیزیکی ممکن است دچار آسیب و خدشه باشد.