پخش زنده
امروز: -
مدارس بخش های مرکزی و قدیمی شهر تهران به لحاظ فرسودگی و قدمتگوی سبقت را از سایر نقاط کشور ربوده اند.
مرتضی رئیسی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه مدارس مراکز استان ها بیشترین نیاز به نوسازی و تخریب را در بین نقاط کشور دارند افزود: تهران به لحاظ قدمت مراکز آموزشی در جایگاه اول و سپس خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان در رتبه های بعدی قرار دارند.
رئیسی گفت: بافت های فرسوده در تهران در نقاط مرکزی شهر جای دارد و به همین دلیل مدارس این مناطق نیز فرسوده تر هستند.
وی با بیان اینکه مراکز آموزشی روستایی وضعیت بهتری از مدارس استان تهران دارند افزود: قدمت مدارس روستایی به بعد از انقلاب می رسد بنابراین شرایط مقاومت آن ها در برابر مدارس تهران و مراکز استان ها بهتر است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس ادامه داد: علیرغم تلاش های فراوان هنوز مدارس تهران با استانداردهای فنی و مهندسی فاصله دارند و 10 درصد مدارس تخریبی و نیازمند مقاوم سازی در تهران قرار دارد، به همین دلیل از اعتبار 605 میلیارد تومانی که در سال 94 در اختیار سازمان نوسازی مدارس قرار گرفته است 10 درصد در اختیار استان تهران قرار می گیرد.
رئیسی گفت: در استان تهران، مدارس حاشیه شهرها و شهرک های اطراف که عمر کمتری دارند دارای شرایط بهتری هستند و ما در توزیع اعتبارات مربوط به تخریب، نوسازی و بازسازی این اولویت ها را لحاظ می کنیم.
وی افزود: پروژه های خیرین هم به تکمیل پروژه های نیمه تمام سوق دارد و ساختمان هایی که تا 70 درصد پیش رفته اند براساس قانون در اختیار خیرین مدرسه ساز قرار می گیرد و این موضوع به نفع آموزش و پرورش و دانش آموزان است.