• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۰۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷
صفحه نخست » عمومی

هوای تهران؛ ناسالم

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: بعد از ظهر امروز کیفیت هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.

رستگاری در مصاحبه اختصاصی با  خبرگزاری صدا و سیما افزود: از ساعت 21 شب گذشته وزش باد موجب شد میزان غلظت ذرات معلق در هوای سطح شهر تهران افزایش یابد و هوا در شرایط ناسالم قرار گیرد.
وی گفت: این روند تا ساعت حدود سه بامداد ادامه داشت و از آن ساعت به بعد روند کاهشی بود و شاهد کاهش آلاینده ها هستیم .
رستگاری افزود: این پدیده باعث شد که کیفیت هوای تهران در 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 11 صبح امروز در شرایط ناسالم قرار گیرد .
وی گفت: میانگین شاخص ذرات معلق با قطر کمتر از 10 میکرون تا ساعت 11 صبح امروز 154 بود که بیانگر شرایط ناسالم برای همه افراد جامعه است.
رستگاری افزود: ذرات معلق با قطر کمتر از 2 و نیم میکرون هم فراتر از حد مجاز بود و در شرایط ناسالم برای افراد حساس قرار داشت.
وی با اشاره به اینکه ایستگاه‌هایی هم بود که در شرایط بسیار ناسالم قرار داشت، گفت: ایستگاه میدان رازی با شاخص 225  آلوده ترین ایستگاه بود و سپس ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس با شاخص 217 و خیابان پیروزی با شاخص 209 قرار داشت که در شرایط بسیار ناسالم بود.
رستگاری افزود: براساس پیش بینی سازمان هواشناسی، بعد از ظهر امروز از غلظت آلاینده ها کاسته می شود و اعداد ما هم بیانگر این است که شاهد کاهش غلظت آلاینده ها هستیم و فردا هم که تعطیل است امیدواریم مشکل خاصی نداشته باشیم.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به علت بروز ریزگردها در تهران افزود: مانند سالهای گذشته ، در نیمه نخست سال شاهد این پدیده هستیم که به علت خشک شدن سطح خاک ، پوشش گیاهی از بین می رود و خاک آسیب پذیر می شود و با وزش باد، خاک بلند می شود و به داخل سطح شهر می آید.
وی گفت: اقداماتی مانند تقویت پوشش گیاهی ، کاشت درختچه های بیابانی و جلوگیری از چرای بی رویه دام در دشت های اطراف می تواند به کاهش این پدیده کمک کند.
رستگاری افزود: باید پذیرفت که گرم شدن جهان و خشکسالی هایی هم که در این سالها تهران و بویژه  دشتهای پایتخت با آن مواجه بوده این پدیده را تشدید کرده است.
وی گفت: بیابان ها و دشت های اطراف تهران که بخشی از آن در داخل استان و بخشی دیگر در استان های همجوار به ویژه استانهای غربی و جنوب غربی تهران قرار دارند، پایتخت را تحت تاثیر قرار داده اند.
رستگاری با بیان اینکه گرد و خاکی که از دیشب در تهران است منشاء داخلی دارد، افزود: سرعت وزش باد موجب شد گرد و خاک از این دشت ها، تهران را تحت تاثیر قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه گروه های حساس شامل بیماران قلبی و ریوی ، خردسالان و افراد سالمند و همچنین جانبازان شیمیایی هستند از این افراد خواست که در روزهایی که شرایط هوا مطلوب نیست تا آنجا که امکان دارد از تردد غیر ضروری در سطح شهر خودداری کنند تا تحت تاثیر عوامل آلاینده قرار نگیرند.
رستگاری با بیان اینکه شاخص کیفیت هوا براساس غلظتی از آلاینده که بر روی سلامت اثر می گذارد تقسیم بندی می شود افزود: وقتی که شاخص کیفیت هوا بین صفر تا 50 قرار دارد هوا در شرایط پاک و زمانی که بین 51 تا 100 قرار دارد هوا در شرایط سالم است.
رستگاری گفت: شاخص کیفیت هوا وقتی بین 101 تا 150 قرار دارد هوا در شرایط ناسالم برای گروههای حساس و وقتی بین 151 تا 200 قرار دارد هوا در شرایط ناسالم برای همه افراد جامعه است.
وی افزود: قرار گرفتن شاخص کیفیت هوا بین 200 تا 300 نشان دهنده آن است که هوا در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد و بالاتر از 300 یعنی هوا در شرایط خطرناک قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اینجا مزار مردی است که نامش مرز نمی شناسد
تأکید استاندار خراسان رضوی بر هماهنگی دستگاه‌ها در مانور مشهد
نایب قهرمانی تیمی کشتی نونهالان و نوجوانان کیش در جام پنج‌جانبه رودان
بارش پراکنده و افزایش سرعت باد برای استان یزد
تعیین سطح رایگان زبان خارجی در جشنواره ملی اسباب‌بازی
مکتب سلیمانی بر پایه گذشت، اخلاص و ولایت‌باوری است
مرگ بر اثر آتش گرفتن کرسی
دستگیری سه حفار غیرمجاز در بندپی بابل
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
مروری بر خبرهای ورزشی ؛ از والیبال نشسته تا وزنه برداری و فوتبال 
رها سازی بیش از ۳۰۰ خودروی گرفتار در مسیر نقده- پیرانشهر
ادارات در روزهای تعطیل سامانه گرمایشی را خاموش کنند
نیشابور، قطب بسکتبال دختران شرق کشور
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
نمایشگاه عروسک‌های بومی و محلی در کانون برپا شد
روایت زندگی و اندیشه امام علی (ع) از آنتن رادیو
انسداد در مسیر‌های غرب و شمال‌غرب به‌دلیل شرایط جوی
توقیف کامیون حامل ۳۰ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در زرین‌دشت
واژگونی سمند در جاده بابامیدان به گچساران با سه مصدوم
هشدار دادستان مرکز مازندران نسبت به جریان‌سازی از مطالبات اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
۵ استان رکورد دار مصرف گاز شدند
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)