• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۱۷۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۹
صفحه نخست » عمومی

ایران ازهرکس که مقابل زورگویی ایستادگی کند،حمایت می‌کند

رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از ایستادگی قهرمانانه بولیوی در مقابل زورگویی‌های جبهه استکبار ، سیاست خطرناک امریکا در دنیا و منطقه امریکای جنوبی را تغییر هویت جوانان خواندند و تأکید کردند: باید با تقویت اراده‌ها و افزایش همکاری‌ها، در مقابل این سیاست سلطه‌جویانه ایستادگی کرد.

به گزازش خبرگزاری صدا و سیما، حضرت آیت الله خامنه‌ای عصردیروز(سه‌شنبه) در دیدار آقای «اوو مورالس» رئیس‌ جمهور بولیوی با تجلیل از ایستادگی جذاب و قهرمانانه بولیوی و برخی دیگر از کشورهای امریکای لاتین در مقابل زورگویی‌های جبهه استکبار، سیاست خطرناک امریکا در دنیا و منطقه امریکای جنوبی را تغییر هویت جوانان خواندند و تأکید کردند: باید با تقویت اراده‌ها و افزایش ارتباطات و همکاری‌ها، در مقابل این سیاست سلطه‌جویانه ایستادگی کرد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای ایستادگی در مقابل افزون‌خواهی‌های امریکای مستکبر را امتیازی مهم و حتی بااهمیت‌تر از ملی شدن صنعت نفت برای بولیوی و آقای مورالس برشمردند و گفتند: ایران اولین کشوری در دنیا بود که با نهضت مردمی و مستقل امام خمینی(ره) به‌طور کامل از سیطره امریکا بیرون آمد و در مقابل معارضه‌های دو امپراتوری شرق و غرب و انواع فشارهای نظامی، امنیتی و اقتصادی آنان ایستادگی کرد.
رهبر انقلاب تأکید کردند: بر همین مبنا، جمهوری اسلامی ایران از هر کس در هر جای دنیا که در مقابل زورگویی و سلطه ایستادگی کند، حمایت می‌کند.
ایشان با اشاره به امکانات و استعدادهای فراوان بولیوی خاطرنشان کردند: این ظرفیت‌ها و همچنین روابط بین دو کشور و زمینه‌های متعدد همکاری می‌تواند در خدمت منافع ملت‌ها و ایستادگی در مقابل زورگویان قرار بگیرد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای پیشرفت‌های اقتصادی بولیوی با هدف تأمین استقلال سیاسی و استقلال اقتصادی را لازم و ارزشمند دانستند و گفتند: علاوه بر این پیشرفت‌های سخت‌افزاری باید به پیشرفت‌های نرم‌افزاری نیز توجه کرد.
رهبر انقلاب، سیاست امریکا در دنیا و همچنین در منطقه امریکای لاتین را تغییر هویت بومیان و جوانان با استفاده از شیوه‌های جدید ارتباطی خواندند و خاطرنشان کردند: اگر امریکایی‌ها در این سیاست خود موفق شوند و بتوانند فکر جوانان را به «فکر امریکایی» تبدیل کنند، آنگاه بدون نیاز به کودتای نظامی و اقدامات سخت، بر کشورها مسلط خواهند شد.
ایشان، تقویت هویت بومی و شناساندن ارزش‌ها به جوانان را راه مقابله با این سیاست امریکا برشمردند و تأکید کردند: با تکیه به خداوند متعال و با تقویت اراده‌ها می‌توان در این نبرد پیروز شد.
در این دیدار آقای «اوو مورالس» رئیس‌ جمهوری بولیوی نیز با اظهار خرسندی از دیدار رهبر انقلاب اسلامی، گفت: ما جنابعالی را پدر و راهنمای همه انقلاب‌های مستقل و به‌ویژه انقلاب‌های منطقه امریکای لاتین می‌دانیم و از سخنان ارزنده، الهام‌بخش و امیدآفرین شما درس‌های فراوانی آموخته‌ایم.
آقای مورالس دخالت‌های امریکا را مشکل‌ساز خواند و گفت: در ابتدای پذیرش مسئولیتم در پاسخ به هشدار امریکایی‌ها در خصوص رابطه با ایران، تأکید کردم که ما کشوری مستقل هستیم و برای ارتباط با دیگران از کسی اجازه نمی‌گیریم.
رئیس‌ جمهوری بولیوی با تاکید بر اینکه به امریکایی‌ها باج نداده و نخواهیم داد، افزود: با ملی کردن صنعت نفت بولیوی، استقلال و حاکمیت خود را تثبیت کردیم و به سال‌ها تجاوز غرب پایان دادیم.
آقای مورالس حجم پیشرفت‌ها و خدمات در دوران استقلال بولیوی را چندین برابر دوران وابستگی به غرب دانست و با تأکید بر ضرورت دستیابی به استقلال اقتصادی در سایه استقلال سیاسی، گفت: امروز تولید ناخالص ملی بولیوی به بیش از 36 میلیارد دلار افزایش یافته که در مقایسه با دوران وابستگی، این میزان 4 برابر شده است.
رئیس‌ جمهوری بولیوی به تجربیات و توانمندی‌های فراوان ایران در بخش‌های گوناگون علمی و فناوری اشاره کرد و افزود: ایران و بولیوی دو متحد تاریخی، فرهنگی و مردمی هستند و امیدوارم روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف گسترش یابد.
آقای مورالس گفت: بولیوی همواره مواضع جمهوری اسلامی را ستایش می‌کند و اطمینان داریم که ایران با ثبات به راه خود ادامه خواهد داد.
رئیس‌ جمهوری بولیوی افزود: بولیوی نیز در سایه گسترش همکاری‌ها و روابط با کشورهای انقلابی و مقاوم مانند ایران، دارای اقتدار، استقامت و ثبات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیانیه حزب موتلفه اسلامی آذربایجان شرقی به مناسبت ۲۲ بهمن
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن
فروپاشی باند سارقان خودرو با پوشش مسافرکش در ری
اعمال محدودیت ترافیکی در گیلان در یوم الله ۲۲ بهمن
گشایش نمایشگاه نجوم شناسی در کبودراهنگ
اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه فناوری در مدارس کشور
روز‌های بارانی و برفی پیش روی خوزستانی‌ها
وزش بادهای شدید همراه با گرد و خاک در مناطق شرقی فارس
بهره برداری از طرح های عمرانی و اقتصادی دهه فجر در گرمسار
تلاش دولت چهاردهم برای ارتقای رتبه‌های توسعه‌ای لرستان
پیگیری مطالبات مردمی در مرکز رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی کل کشور
انقلاب اسلامی ایران از نگاه شخصیت‌های روسی
مسابقات کشوری هاکی سالنی زیر ۲۳ سال
شناسایی کارگاه تولید عسل قلابی توسط دریابانان بندرانزلی
رتبه‌بندی ویژه علوم انسانی از سال آینده اجرا می‌شود
استفاده از تکنولوژی جدید در آموزش و پرورش
حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن بهترین راه برای حمایت از نظام
افتتاح واحد تولید کننده تجهیزات پزشکی شیراز
سفر معاون رئیس‌جمهور به خراسان شمالی برای افتتاح طرح‌های توسعه‌ای
جشنواره بومی و محلی توانمندی‌های بانوان روستایی شهرستان رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
وزیر جهاد کشاورزی: در تولید مرغ به خودکفایی رسیده ایم
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)