مادر شهيد مغنيه:حرم رضوي آرامش بخش است
مادر شهيد مغنيه گفت:هرکس و از هر کجا پا در حرم رضوي مي گذارد، احساس آرامش مي کند.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما و بنابر اعلام امروز پايگاه اطلاع رساني آستان قدس رضوي ام عماد در تشرف به حرم مطهر رضوي زيارت حضرت رضا(ع) را بزرگترين برکت و بهره معنوي در زندگي عنوان کرد و افزود: اينجا مامن دل هاي رنج کشيده و دردمندي است که بهانه شان فقط نزديکي به حضرت رضا(ع) است تا تسکيني بر رنجشان باشد.
ام عماد حضور در جوار بارگاه ملکوتي حضرت رضا(ع) را موجب عزت و افتخار خود دانست و افزود: بعد از حضرت زينب(س)، حضرت رضا(ع) مظلوم ترين انسان عالم است که غريبانه به شهادت رسيد؛ ايشان پسنديده خداوند، رسول خدا(ص) و امامان(ع) در آسمان و بر روي زمين هستند.
او با بيان اينکه نخستين تشرفش به زيارت بارگاه رضوي همراه با فرزندش عماد بوده است در باره ويژگي هاي اخلاقي عماد گفت: او از کودکي داراي ويژگي هاي شخصيتي متفاوت و منحصر به فردي بود و همين امر او را از ديگر افراد متمايز مي کرد؛ او مرد عمل بود و همين ويژگي موجب شد تا به اين جايگاه و مقام برسد.
مادر شهيد عماد مغنيه با ابراز خوشحالي از اينکه سه فرزند خود را در راه جهاد و مبارزه با کفر تقديم اسلام کرده است، افزود: شهيد عماد از 13 سالگي براي جهاد در راه خدا وارد جبهه جنگ عليه اسرائيل شد و در اين راه علاوه بر تقديم جان خود، فرزند رشيد و برومندش را نيز به پيشگاه الهي هديه کرد.
او ادامه داد: مهم ترين هدف فرزندانش نابودي اسرائيل و همچنين خدمت به مردم مظلوم فلسطين بود که در اين راه تلاش هاي بسياري انجام دادند و همين روحيه و ويژگي اخلاقي نيز رمز موفقيتشان در مقابله با ظلم و استکبار جهاني بود.