• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۸۳۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
رئيس سازمان نظام پزشكي:

براي طرح تحول سلامت بايد بودجه مستقل اختصاص يابد

دکتر زالي گفت: رسانه‌ها بجاي دامن زدن به حواشي حادثه كشيده شدن بخيه كودك خميني شهري بايد اين رويداد را آسيب شناسي کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما؛ رئيس سازمان نظام پزشكي در نشست خبری گفت: رسانه‌ها بجاي دامن زدن به حواشي حادثه براي طرح تحول سلامت بايد بودجه مستقل اختصاص يابدكشيده شدن بخيه كودك خميني شهري بايد اين رويداد را آسيب شناسي کنند.

وی افزود: عددي که از كل اين پرونده به پزشك مي رسيد 10 هزار تومان بود كه شش ماه بعد به وي پرداخت مي شد.

زالی در بيان راه حل هايي براي خدمت بهتر به مردم گفت: مي گوييم همه بيمه شده اند، اما آيا اين بيمه ها در حدي کفايت دارند كه بيمار با مشكل مالي مواجه نشود.

رئيس سازمان نظام پزشكي افزود: بايد سوپروايزر اختيارات كامل براي رايگان كردن خدمات درماني درشب را داشته باشد تا مورد مواخذه مسئول بالاتر قرار نگيرد.

زالي گفت: در قانون توسعه ششم و بودجه سال آينده بسته مالي مجزايي براي پوشش رايگان كليه حوادث در نظر گرفته شود.

وي افزود: پارسال 650 هزار خدمت رايگان براي مصدومان تصادفات انجام شده است كه پيشنهاد ما به دولت در نظر گرفتن بسته مالي جداگانه اي براي مجروحان حوادث در بودجه سال آينده است، مثلا كسي که چاقو خورده و يا از جايي پرت شده است نبايد براي رساندن مجروح به بيمارستان نگران هزينه درمان باشد. 

براي طرح تحول سلامت بايد بودجه مستقل اختصاص يابد

رئيس سازمان نظام پزشکي گفت: در سه ماه اخير کمتر از30 درصد خشونت‌ها عليه پزشکان که بيشتر نيز در مناطق کم برخوردار و مرزي رخ داده رسانه‌اي شده است.

دکتر زالي در ادامه نشست خبري با اشاره به وقايع اخير جامعه پزشکي افزود: ماجراي حادثه ممسني با تعامل قوه قضائيه و نظام پزشکي استان فارس ختم شد ولي از نشر حکم پرونده خميني شهر درفضاي مجازي تعجب کردم زيرا پزشک و پرستاردرخواست تجديدنظر کرده اند و روند قانوني پرونده هنوز در جريان است.

رئيس سازمان نظام پزشکي گفت: نظام پزشکي فهرست خاص براي انتخابات ارائه نمي کند بلکه برنامه اي در نظرگرفته شده است که داوطلبان پزشک اگر به اصول آن معتقد باشندتحت حمايت قرار مي گيرند.

وي در ادامه با تاکيد بر اينکه اگر رشد بيمه ها منطقي نباشد اول مردم و بعد بيمه و فعالان حوزه سلامت صدمه مي بينند افزود: بيمارستان‌ها براي تامين درآمد اختصاصي يا بايد هزينه آن را از جيب مردم بگيرند که همه ما در پي کاهش پرداختي مردم هستيم و يا اينکه درآمد خود را از بيمه‌ها کسب کنند که البته با توجه به وضعيت بيمه‌ها اين نيز غيرممکن است.

 دکتر زالي با بيان اينکه برخي نهادهاي بيمه اي در اجراي کتاب تعرفه هاي پزشکي همکاري نداشته و برخي زمان اجراي ان را به تاخير انداخته اندگفت: متاسفانه تعرفه‌هاي پزشکي در حدود 20 سال بود که اصلاح نشد بنابراين بايد براي افزايش بودجه تدبيري اتخاذ شود .

وي گفت: برخي بيمه‌ها اصلا تعرفه کتاب جديد (کاليفرنيا ) را اجرا نمي‌کنند بنابراين نمي‌توان با اين وضعيت جلوي  زيرميزي را گرفت ،امروز گرفتاري مردم از نبود حمايت بيمه قوي از آنهاست.

رئيس کل نظام‌پزشکي کشور با انتقاد از اينکه براي آب و برق قيمت تمام شده در نظر گرفته مي شود اما براي سلامت ناهمگون عمل مي کنيم گفت:سال هاي سال است که جلوي واقعي شدن تعرفه‌هاي پزشکي را گرفتند و فکر مي‌کردند که در حال خدمت کردن هستند.

وي با انتقاد از اينکه سال هاست بيمه ها از نبود منابع مالي مي گويند افزود : تعويق در اجراي تعرفه هاي جديد  نوعي زورگويي است چراکه اگر با شيب نرم تعرفه‌ها را واقعي کنيم 5 سال زمان مي‌برد ضمن اينکه  همين کتاب جديد مصوب سال 84 است و نتيجه همکاري يازده ساله نظام پزشکي و بيمه هاست.

زالي درپاسخ به اين سوال که تعرفه‌هاي جديد خدمات پزشکي براي سال 95 چگونه است گفت: هرسال در ماه اسفند اين تعرفه‌ها را ارائه مي‌کرديم که امسال با بهانه  شوراي عالي بيمه که چون بعد از تصويب بودجه است، نمي‌توانيم افزايش داشته باشيم.

وي با بيان اينکه درتعرفه هاي جديد مشکلات تعرفه اي قبلي حل شده است گفت: خواست ما مبنا قرار گرفتن تعرفه خصوصي است که  نحوه پرداخت قرار دهند و تعرفه‌هاي جديد آذر به شوراي عالي بيمه ارسال شده که هنوز جلسه اي براي بررسي آن تشکيل نشده است .

دکتر زالي در ادامه به بدهي بيمه ها به بيمارستانهاي خصوصي هم اشاره کرد و گفت: در تحقيقي که اخيرا از برخي بيمارستان هاي خصوصي تهران انجام داده ايم بين يک و هشت تا دو ميليارد تومان تخفيف سالانه در مدارک حسابداري بيمارستان ها به چشم مي خورد که يکي از علل آن قوي نبودن و حمايت نکردن بيمه ها از بيماران است.

وي افزود: چون بيمه‌ها حمايت نمي‌کنند ، چرخه اقتصادي بيمارستان‌هاي خصوصي نيز  دچار مشکل مي‌شود،حجم بالاي مطالبات جامعه پزشکي و همچنين موسسات و مراکز درماني از بيمه ها،  نگراني درباره تحقق نيافتن بودجه هاي نظام سلامت را افزايش داده است .

رئيس سازمان نظام پزشکي کشور درباره موفقيت طرح تحول نطام سلامت نيز ياد اور شد: براي طرح تحول سلامت بايد  بودجه مستقل و پايدار تخصيص داده شود و به  صيانت از منابع بخش خصوصي در بخش خدمات سرپايي  توجه شود ضمن اينکه حرمت جامعه پزشکي به عنوان رکن  اصلي نظام سلامت حفظ شود.

وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره يکسان نشدن تعرفه هاي دندانپزشکي نيز گفت: سهم پرداختي مردم در دندانپزشکي 90 درصد است و هنوز تعرفه مصوبي براي دندانپزشکي در نظر گرفته نشده البته کارهاي مقدماتي ان انجام شده است .

دکتر زالي درباره نظارت بر مبالغي که بيش ازتعرفه ويزيت درمطب ها اخذ مي شود گفت: هر چقدر پزشک معروف و مشهور باشد وقتي شکايتي از وي شود حتما رسيدگي مي شود اما تا وقتي شکايتي نباشد ما نمي توانيم به اين حرف ها که مشخص نيست تا چه ميزان صحت داشته باشد رسيدگي کنيم .

اختصاص و افزایش بودجه بخش سلامت، سرمایه گذاری است

رئيس سازمان نظام پزشكي در نشست خبري افزود: خبرهاي تائيد نشده حكايت از رشد بودجه عمومي بيمه هاي پايه دوازده تا سيزده درصد دارد و امسال كه چهارده درصد بوده است مشكلات متعددي از جمله طلب زياد بخش هاي دولتي را شاهد هستيم .

وي نگراني هاي سازمان نظام پزشكي درباره تخصيص و افزايش اعتبارات به بخش سلامت را به سه بخش تقسيم كرد و با بيان اينکه رشد اعتبارات سنواتي سلامت بايد از معدل امسال بالاتر باشد گفت : رشد اعتبار حمايتي بيمه هاي پايه بايد بالاتر از اعداد ذکر شده باشد و منابع جديد مالي از جمله افزايش ماليات بر سيگار و كالاهي آسيب رسان سلامت در نظر گرفته شود تا چالش ها و مشكلات بيشتري در حوزه سلامت بوجود نيايد.

دكتر زالي همچنين به حوادث اخير درعربستان و نقش رسانه ها در شهادت شيخ نمر روحاني مبارز عربستان اشاره کرد و گفت: سكوت رسانه هاي غربي در اين مورد معنادار است.

رييس سازمان نظام پزشكي همچنين به حضور فعال جامعه پزشكي در انتخابات پيش رو و ترغيب مردم براي خلق حضور حداكثري و صلابت آفرين اشاره كرد و افزود: بايد يكي از خواسته هاي مردم از كانديداها جاي خالي بحث سلامت در برنامه هايشان باشد.
*******

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)