• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۸۶۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱
ورزشی » توپ و تور
در پاسخ به اتهامات مربوط به داوري؛

رئيس داوران بسکتبال: منتقدان وجدان را درنظر بگيرند

رئيس کميته داوران فدراسيون بسکتبال با حمايت از داور ديدار ثامن مشهد و شيميدر تهران گفت: افراد در قضاوت خود بايد وجدان را درنظر بگيرند.

اميرحسين واحدپور در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري صداوسيما درباره اشتباه داوران در مردود اعلام کردن امتياز ثانيه‌هاي آخر تيم ثامن مشهد در ديدار مقابل شيميدر افزود: در اين مورد صحبت از چهار تا هفت دهم ثانيه است که با امکانات موجود حتي اگر من هم آنجا بودم با احتمال 90 درصد همان تصميمي را مي گرفتم که داورم در پايان مسابقه گرفت.

او ادامه داد: بارها درخواست کرده ايم که تابلو LED (دور تخته بسکتبال که در پايان وقت روشن مي شود) ‌براي سالن مشهد تهيه شود، حتي در مقطعي فدراسيون به دنبال اين بود که خودمان LED را تهيه کنيم، به هر حال بدون LED و با هياهوي تماشاگران،‌ تصميم‌گيري در چنين لحظاتي سخت است که به خاطر آن نبايد داور را به اين شکل محکوم کرد.

واحدپور در پاسخ به اينکه آيا داور ابتدا با ويدئوچک، گل را قبول و بعدا تصميم خود را عوض کرد؟ گفت: داور به هيچ وجه در زماني که براي ويدئوچک به جايگاه تماشاگران رفت،‌ تصميم خود را اعلام نکرد، شايد کسان ديگري حرفي زدند که تماشاگران خوشحالي کردند. 

کاملا از داورم حمايت مي کنم

رئيس کميته داوران تاکيد کرد:‌ کاملا درباره بازي مشهد از داورم حمايت مي کنم، به اشتباهات هم کاري ندارم، کساني که مي گويند اشتباه داور عمدي بوده است، بايد وجدان داشته باشند. دقيقا در همان صحنه گل،‌ بازيکن خارجي مشهد تخلف رانينگ (گام هاي اضافه)‌ انجام داد که اگر قرار بر تنبيه داور باشد،‌ به خاطر اعلام نکردن اين خطا بايد تنبيهش کنم، وگرنه تصميم درباره گل شدن توپ که بسيار سخت بود.

رئيس کميته داوران فدراسيون بسکتبال افزود:‌ زمانيکه از وقت صحبت مي شود،‌ بحث يک ساعت و يک دقيقه نيست، زمان مورد نظر حتي به يک ثانيه هم نمي رسد. در اين زمان ها امکان دارد وقت نگه دار، به اندازه چند صدم ثانيه اشتباه کرده باشد، LED هم که وجود نداشت. ملاک داوران ما محاسبه وقت براساس فيلم تصويربردار فدراسيون است، در اين شرايط به قدري وقت نيست که فيلم ديگري را هم مشاهده کنند. قوانين بسکتبال به سرداور اجازه مي دهد که با محاسبه خود،‌ گل را قبول يا مردود کند.

تيم ها براي کميته داوران فرق ندارند

او با تاکيد بر اينکه در کشورهاي ديگر امکانات جديدي براي کمک به داوران آمده است، درباره اتهام حمايت فدراسيون از تيم شيميدر گفت: تيم ها براي کميته داوران هيج فرقي ندارند و در جلسات خود به داوران توصيه مي کنيم که به نام ها و اشخاص کاري نداشته باشند. تنها برايمان مهم است که تمرکز بيشتر و اشتباهات کمتري داشته باشند.

واحدپور ادامه داد: کساني که درباره مسائل داوري صحبت مي کنند، ابتدا بايد خود را در شرايط داور در آن لحظه قرار دهند، وجدان را هم در نظر بگيرند و بعد قضاوت کنند. چرا بي‌جهت اتهام مي زنند؟ ما هميشه به داوران خود گفته ايم که هيچکس به جز خدا را در نظر نگيرند. اگر کسي غير از خدا را در نظر بگيرند،‌ ضرر مي کنند.

رئيس کميته داوران با بيان اينکه تيم ثامن هم با زحماتي که مي کشد،‌ توقعاتي دارد گفت: به هر حال اين مسائل پيش مي آيد، هيچ سالي را نمي توان مثال زد که اشتباهات داوري در آن وجود نداشته است. تنها کاري که مي توان انجام داد،‌ تلاش براي کم کردن اشتباهات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیانیه حزب موتلفه اسلامی آذربایجان شرقی به مناسبت ۲۲ بهمن
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن
فروپاشی باند سارقان خودرو با پوشش مسافرکش در ری
اعمال محدودیت ترافیکی در گیلان در یوم الله ۲۲ بهمن
گشایش نمایشگاه نجوم شناسی در کبودراهنگ
اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه فناوری در مدارس کشور
روز‌های بارانی و برفی پیش روی خوزستانی‌ها
وزش بادهای شدید همراه با گرد و خاک در مناطق شرقی فارس
بهره برداری از طرح های عمرانی و اقتصادی دهه فجر در گرمسار
تلاش دولت چهاردهم برای ارتقای رتبه‌های توسعه‌ای لرستان
پیگیری مطالبات مردمی در مرکز رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی کل کشور
انقلاب اسلامی ایران از نگاه شخصیت‌های روسی
مسابقات کشوری هاکی سالنی زیر ۲۳ سال
شناسایی کارگاه تولید عسل قلابی توسط دریابانان بندرانزلی
رتبه‌بندی ویژه علوم انسانی از سال آینده اجرا می‌شود
استفاده از تکنولوژی جدید در آموزش و پرورش
حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن بهترین راه برای حمایت از نظام
افتتاح واحد تولید کننده تجهیزات پزشکی شیراز
سفر معاون رئیس‌جمهور به خراسان شمالی برای افتتاح طرح‌های توسعه‌ای
جشنواره بومی و محلی توانمندی‌های بانوان روستایی شهرستان رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
وزیر جهاد کشاورزی: در تولید مرغ به خودکفایی رسیده ایم
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)