• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۲۵۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

دیدار وزیر توسعه و تجارت قزاقستان با وزیر جهاد کشاورزی

حجتی گفت: ایران برای تبادل تجربیات و دستاوردهای علمی در بخش کشاورزی با قزاقستان آمادگی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمود حجتی در این جلسه با اشاره به اینکه دو کشور قابلیت ها و ظرفیت های زیادی در بخش کشاورزی دارند افزود: یکی از زمینه های همکاری دو کشور در زمینه تولید سیب درختی است و از آنجا که ایران با تولید 3 میلیون و  400 هزار تن سیب بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده در جهان است در بخش صادرات این محصول و توسعه باغات سیب در قزاقستان همکاری می کند و امید داریم امسال بتوانیم نهال های سیب را در اطراف آلماتی غرس کنیم.

وی کشت فراسرزمینی را از دیگر زمینه های همکاری دو کشور در بخش مبادلات کشاورزی دو کشور دانست و گفت:‌ این طرح را قطعا دنبال می کنیم و در چند ماه گذشته نیز شرکت های کشاورزی در بخش خصوصی موفق شدند در زمینه کشت فراسرزمینی سرمایه گذاری های خوبی داشته باند.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین به دیدار دو سال پیش خود با وزیر کشاورزی قزاقستان اشاره کرد و افزود: در این دیدار کارگروه مشترک دو کشور در زمینه توسعه همکاری های کشاورزی ایجاد شد و نمایندگان این کارگروه نیز با یکدیگر در ارتباط اند و زمینه های متنوع همکاری را تعریف کرده اند .

حجتی درباره مبادلات تجاری دو کشور در بخش کشاورزی گفت: غلات جزو  اقلام مورد نیاز کشور است و در گروه محصولات وارداتی قراردارد و بخشی از روغن مورد نیاز را هم باید از خارج تامین کنیم بنابراین واردات محصولات به صورت موردی خواهد بود و راهکارهای  همکاری بر اساس محصولاتی که در بلندمدت نیاز به واردات هست بررسی خواهد شد.

وی افزود: تا دو سال پیش یکی از بزرگترین واردکنندگان گندم در جهان بودیم اما به سرعت منحنی واردات گندم کاهش یافت.
بطوریکه میزان واردات شاید به صفر هم برسد بنابراین در بخش واردات فقط روی محصولاتی همکاری می کنیم که در بلندمدت به آنها نیاز داریم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: جمهوری اسلامی ایران می تواند به عنوان پل ارتباطی صادراتی برای کشور قزاقستان باشد و از توسعه روابط در این زمینه استقبال می کنیم. 

حجتی ابراز امیدواری کرد:‌ همکاری دو کشور در تمام زمینه‌ها و ابعاد اقتصادی توسعه یابد.
آست ایسکشف وزیر توسعه و سرمایه‌گذاری قزاقستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه هیئت 250 نفره از فعالان بخش صنعت و تجارت وی را همراهی می‌کنند از مذاکره اقتصادی قرارداد واردات روغن نباتی با شرکتهای ایرانی خبر داد و گفت: اگر شرکتهای فعال را معرفی کنید بهترین محصول را با بهترین شرایط برای شما فراهم خواهیم کرد.

وی همچنین ایران را به عنوان منطقه ویژه اقتصادی وهاب صادراتی دانست و افزود: برای صادرات غلات و گوشت قرمز به ایران پیشنهادهای خوبی از طرف شرکتهای قزاقی دارم. 

وزیر توسعه و سرمایه گذاری قزاقستان گفت: این کشور برای تولید گوشت قرمز حلال برنامه هایی دارد و اگر ایران و شرکتهای ایرانی علاقمند باشند آماده همکاری با آنها هستیم. 

آست ایسکشف افزود: در بخش تولید گوشت بوقلمون و تولید علوفه ظرفیت های خوبی داریم و برای صادرات این محصولات آماده همکاری هستیم.

وی همکاری دو کشور را در بخش های متالوژی ، معادن، ماشین سازی ، حمل و نقل، انرژی ، صادرات خدمات فنی مهندسی ، گردشگری ، مبادلات بانکی و سرمایه گذاری برشمرد و گفت: دو کشور همکاری خوبی در استخراج از معادن طلا در استان کردستان دارند و 100 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده اند. 

وزیر توسعه و سرمایه گذاری قزاقستان همچنین از ایران برای شرکت در نمایشگاه بین المللی دامداری که قرار است در این کشور برگزار شود دعوت کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)