• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۱۴۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۸
صفحه نخست » کل اخبار
گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما:

مرحله دوم انتخابات مجلس دهم در 430 شهرستان

رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه این انتخابات در 430 شهرستان برگزار می شود،گفت: در این مرحله بیش از 17 میلیون نفر واجد شرایط رأی دادن هستند که 60 هزار نفر آنها رأی اولی هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمدحسین مقیمی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری پنجشنبه شب شبکه دو سیما درباره شرایط رأی دهندگان مرحله دوم دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: رأی دهندگان باید حداقل 18 سال تمام داشته و کسانی باشند که در همان حوزه رأی نداده باشند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تعداد کم داوطلبان، تعرفه های رای این مرحله با مرحله قبلی انتخابات متفاوت است افزود: نسبت به حوزه ها رنگ تعرفه ها متفاوت است و از نظر امنیتی و حفاظتی هم فرمولی به کار رفته که تعرفه ها قابل جعل نیست.

مقیمی گفت: بیش از 17 میلیون تعرفه چاپ شده است و در قرنطینه هایی که نمایندگان شورای نگهبان در آن حضور دارند نگهداری می شود.

رئیس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: همه فعالیت ها تائید ناظران شورای نگهبان را دارد.
مقیمی با بیان اینکه حدود 16 هزار صندوق اخذ رأی داریم گفت: حدود 330 هزار نفر عوامل اجرایی و در هر شعبه بین 3 تا 5 نفر عوامل نظارتی هستند .

وی افزود: وزیر کشور برای هر صندوق یک بازرس دارد که مستقیم به او گزارش می دهد و هر کدام از نامزد ها هم می توانند نماینده داشته باشند.

مقیمی ادامه داد: اخذ آرا در مرحله دوم دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم مانند مرحله اول از ساعت 8 صبح آغاز و به مدت حداقل 10 ساعت یعنی تا 6 بعد از ظهر انجام می شود که در صورت نیاز با تشخیص وزارت کشور تمدید می شود.

وی گفت: با توجه به کم بودن تعداد داوطلبان پیش بینی می کنیم شنبه یا حداکثر اوایل یکشنبه کار شمارش آرا به پایان برسد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مقیمی افزود: صندوق های سیار هم پیش بینی شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین گفت: تبلیغات نامزدها به خوبی انجام شده است و مشکل امنیتی و یا درگیری نداشتیم.

وی درباره تخلفات در مرحله نخست انتخابات مجلس دهم گفت: تخلفات به گونه ای نبود که حوزه ای باطل شود به همه شکایت ها رسیدگی شد.

مقیمی با اشاره به اینکه در چند حوزه  بازشماری آرا انجام شد افزود: فقط در یکی از حوزه های فرعی، آرای یک صندوق ابطال شد.

رئیس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد:‌ برای نخستین بار همه 207 حوزه انتخاباتی توسط شورای نگهبان بررسی و همه حوزه تائید شدند.

وی درباره انتخابات سال آینده ریاست جمهوری هم گفت: تا پایان شهریور برای اصلاح قانون انتخابات اقدام می کنیم.

مقیمی افزود: با دستور وزیرکشور کمیته و شورایی برای این موضوع تشکیل و 2 جلسه هم برگزار شد تا بتوانیم از تجربه های استادان دانشگاه ، نخبگان سیاسی، مجلس، شواری نگهبان و تجارب کشورهای دیگر استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم در 4 ماه آینده لایحه ای در این باره تنظیم و تدوین و به دولت بفرستیم گفت: این لایحه مربوط به همه انتخابات از جمله انتخابات مجلس، ریاست جمهوری، شوراها و بقیه انتخابات است.

رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: سند بالادستی انتخابات یعنی سیاست های کلی انتخابات ملاک کار ما برای ندوین لایحه انتخابات است و تلاش می کنیم آن را زودتر در مجلس به تصویب برسانیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان دو جشنواره ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی منتشر شد
اجلاس وزیران حمل و نقل سازمان همکاری اسلامی
گام بلند چین برای فرستادن انسان به ماه
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در روستای خورمیز علیای مهریز
افتتاح آموزشگاه شهید کارآزموده روستای هرج بخش اسیر شهرستان مهر
بازسازی مصلی جوادالائمه (ع) رامسر
انقلاب اسلامی نشان داد راه پیشرفت از مقاومت می‌گذرد
فراخوان سومین همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت آب
ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان ورزنه
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در آذربایجان‌شرقی
تمایل رئیس جمهور آمریکا برای سفر به چین
روایت زندگی و ایثار پاسدار شهید محمد شیخی
گنجاندن «سیمرغ پارسی» در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر ضروری است
پیروزی آکادمی سحر و نفت برابر حریفان
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول با هدف تسریع در رسیدگی‌های قضائی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقامت و ولایتمداری تا پای جان، نقطه اشتراک مردم در ۴۷ سال تاریخ انقلاب اسلامی است
ارائه خدمات جهادی به شهروندان شمال شرق پایتخت
پایداری هوا تا شنبه در گلستان
همدلی مردم رامسر برای بازسازی مصلی شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)