• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۳۲۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال
در حق استقلال بی انصافی شد؛

مظلومی: سکه نداریم که به برخی تیم ها پاداش بدهیم

سرمربی استقلال با حضور در نشست خبری پیش از دیدار استقلال برابر صبا در مورد موضوعات مختلفی صحبت کرده است.

مظلومی: سکه نداریم که به برخی تیم ها پاداش بدهیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال؛ پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از دیدار استقلال و صبای قم گفت: شرایط حساسی هستیم و سرنوشت قهرمانی در دست خودمان نیست. سرنوشت قهرمانی دست استقلال بود اما متاسفانه با شرایطی که رخ داد امید ما به تیمهای دیگر است. بازی با صبا سختی خواهد بود زیرا صبا با وجود مربی کاربلد تیم خوبی است. بازی ساده ای برابر صبا نداریم و با همه توان خود برای پیروزی خواهیم آمد. سال سختی را پشت سر گذاشتیم و خیلی وقتها هواداران نگران شدند که از این بابت از هواداران عذر خواهی می کنیم. در هر صورت صبا را به خوبی می شناسیم و می دانیم که با وجود نداشتن امید برای سهمیه می توانند ما را شکست دهند. انشاالله که هواداران بیایند تا بتوانیم با تکیه بر تلاش بچه ها بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
وی در ادامه افزود: دنبال بهانه نیستم اما توقعات از ما بالا رفت. در شرایط سختی استقلال را تحویل گرفتیم که البته همیشه استقلال در شرایط سخت برای من است. هفته ها صدرنشین بودیم و به همین دلیل توقعات بالا رفت و همه از ما دو جام می خواهند که این موضوع باعث شد شرایط سخت بشود. از روز اول که صدرنشین بودیم انتقادات زیادی می شد اما نمی خواهم قبل از بازی درباره این مسائل صحبت کنیم. نسبت به آن چیزی که در توان ما بود، نتایج خوبی گرفتیم. تیمی که جوان می شود مطمئنا تبعات دارد و از ابتدا نیز هدف ما سهمیه بوده است. فوتبال قابل پیش بینی نیست و هر چند شانس کمی داریم اما امیدواریم با برد اتفاقات خوبی برای ما بیفتد.
سرمربی استقلال درباره داوری بازی ها در هفته های پایانی لیگ گفت: در چهار بازی با تیم های صدرنشین داوری برای ما مشکل داشت. در بازی با استقلال خوزستان خطای رو پروپئیچ را نگرفتند و گل خوردیم. در بازی پرسپولیس که در زمان 1-0 پنالتی های مسلم ما را نگرفتند. بازی برابر نفت پنالتی که به دست حسینی خورد را اعلام نکردند و همچنین رفت و برگشت برابر تراکتور حق ما را خوردند. هیچ گاه صحبت نکردم و به داوران خسته نباشید گفتم اما اگر امتیازات ما را می دادند الان قهرمان بودیم. من هیچگاه به داوری حرفی نزدم اما ما امسال از داوری ضربه خوردیم. بعد از بازی با نفت اعتراض کردم و کمیته انضباطی نیز ما را جریمه کرد. اگر کارشناسان درباره استقلال صحبت کنند متوجه عملکرد خوب ما می شویم. چشمی و شیحی را از دست دادیم و حیدری نیز یازده هفته در اختیار استقلال نبود. مگر ما چند بازیکن داریم که جانشین این بازیکنان کنیم؟ سالی که با یک امتیاز قهرمانی را از دست دادم نیز همین اتفاق افتاد و باید بگویم که این حملات بی انصافی است.
مظلومی درباره ادامه حضورش در تیم استقلال تصریح کرد: با باشگاه استقلال قرارداد دوساله دارم و مدیرعامل باشگاه این قرارداد را امضا کرده است. یا باید من را اخراج کنند و یا باید با خواست خودم از تیم بروم. از مدیران محترم بسیار ممنون هستم که ما را حمایت کردند. برخی مدیران به دنبال شوک هستند اما در فصل های گذشته این حرفها را نمی زدند. گاهی وقتها به این صحبتها باید شک کرد زیرا کسانی این حرفها را می زنند که سالیان سال در استقلال بودند. آقایان چرا در فصل های گذشته شوک به استقلال وارد نکردند که استقلال در دربی باخت و ششم شد؟
سرمربی استقلال درپایان درباره محرومان و مصدومان تیمش در بازی فردا گفت: پروپئیچ و شیحی مصدوم هستند و خوشبختانه محروم نداریم و تمام بازیکنان حضور دارند. آمدیم که با یک بازی جوانمردانه برنده باشیم. سکه در کیف ما هم نیست که در میان برخی تیم ها پاداش پخش کنیم. البته من این را از روی نوشته های خبرنگاران می گویم. کاری به دیگر تیمها نداریم و می خواهیم تنها دل هواداران را شاد کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهداء ۲ هزار دست لباس به انجمن حمایت از زندانیان همدان
سازمان حمایت: فروش اجباری و نقد کردن اعتبار کالابرگ تخلف است
افزایش فعالیت مگس میوه زیتون در گیلان
یزدی‌ها در سال جاری چقدر وام گرفته‌اند؟
بزرگمردان کوچک کشتی قم در جشنواره فجر ظهور معرفی شدند
افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به عمان
یادگار امام به میدان فتح متصل می‌شود
تشییع شهید محمد صانعی پور در فردوس
وحدت در اندیشه رهبر معظم انقلاب اصلی قرآنی و راهبردی است
محفل قرآنی در پاکستان همزمان با سالگرد انقلاب
آیین سومین سالگرد شهادت عدنان طالبی در ساری برگزار شد
آغاز به کار نمایشگاه قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی مذهبی
تجلیل از کشاورزان نمونه شازند؛ ۱۱ برگزیده از میان ۷۰ کشاورز نمونه استان مرکزی
پایان رقابت‌های گلف قهرمانی کشور در مسجدسلیمان
روایت ۲۰ سال تخریب در مستند جنگل خاموش
تأکید گمرک ایران بر جلوگیری از مکاتبات موازی درباره یک اظهارنامه
چاپ قرآن کریم تمام‌نستعلیق در خراسان‌جنوبی
افتتاح آموزشگاه خیر ساز ۱۲ کلاسه در بیضا فارس
شکست یاران سینا واحدی در سوپرلیگ بسکتبال شرق آسیا
اختصاص ۶۰ میلیارد ریال برای تکمیل آزمایشگاه غذا و داروی نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)