• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۳۵۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

تاکید بر حمایت از بنگاههای متوسط و کوچک

رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر اینکه باید صادرات را تسهیل کنیم، افزود: ابزارهای بانک ها باید برای حمایت از بنگاه ها و واحدهای اقتصادی متوسط و کوچک باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، جلسه مشترک رئیس کل بانک مرکزی، وزیر کشور و تعدادی از مدیران عامل بانک ها و استانداران به میزبانی بانک مرکزی برگزار شد.
در این جلسه که عصر سه شنبه برگزار شد، مدیران عامل بانک ها و همچنین استانداران مشکلات و پیشنهادات خود را در زمینه چگونگی پرداخت تسهیلات و اجرای اقتصاد مقاومتی بیان کردند. 
وزیر کشور در این نشست گفت: شرایط سیاسی در کشور ما و پیوند آن با فضای کنونی اقتصادی اقتضا می کند در حوزه اقتصادی جهش داشته باشیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
عبدالرضا رحمانی فضلی افزود: سیر در مسیر جاری کنونی برای تحقق آنچه که مقام معظم رهبری فرمودند کافی نیست بلکه باید در این مسیر جهش اقتصادی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: در برخی جاها باید جسارت، قدرت تصمیم گیری و تدبیر داشته باشیم و ریسک ها را بپذیریم البته باید با حداقل ریسک عمل کنیم.
رحمانی فضلی خطاب به بانک ها گفت: متوجه مشکلاتتان و به فکر حل آن ها هستیم اما باید در چارچوب همین مقررات، اختیارات، امکانات و قوانین عمل کنیم.
وی افزود: ما حاضریم به شما در اتخاذ تصمیمات کمک کنیم.
رحمانی فضلی گفت: باید در این شرایط کاری کنیم که از رکود اقتصادی فعلی خارج شویم. 
وی افزود: خدا را شاکریم که تورم تک رقمی شده است اما آن را باید با خروج از رکود تعریف کنیم و میان دو طرف معامله تناسب برقرار کنیم.
وزیر کشور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی افزود: ماهانه خدمت ایشان و رئیس جمهور در این زمینه گزارش می دهم.
رحمانی فضلی گفت: پیشنهاد کردیم تا کارگروه مشترکی تشکیل شود و بانک ها جلساتی را با استانداران داشته باشند. 
وی تأکید کرد: تأکید مقام معظم رهبری بر این بود که حرفها بر روی کاغذ نماند بنابراین اقتصاد مقاومتی در استان ها نباید بر زمین بماند. 
در ادامه رئیس کل بانک مرکزی هم در این نشست گفت: درک مشخص از مسئولیت ها در سال 1395 باید ایجاد شود و نظام بانکی باید از نظرات استان ها درباره اولویت تسهیلات آگاه باشند.
ولی الله سیف افزود: تمرکز ما بر تصمیم اخیر درباره بنگاه های کوچک و متوسط با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و با استفاده از همه امکانات است. 
وی تأکید کرد: بانک مرکزی مسئولت صیانت از سپرده های مردم را دارد و اجازه نمی دهد تصمیمات غیراصولی در این باره گرفته شود. 
سیف با اشاره به اینکه اکنون بانک ها وضعیت نامناسبی دارند افزود: برای اصلاح این وضعیت که از بیرون بر آنها تحمیل شده است طرح جدی داریم تا بانکها منطبق بر استانداردهای روز شوند و در شرایط پس از برجام بتوانند ارتباط بانکی متناسب با شأن اقتصاد کشورمان داشته باشند. 
وی با اشاره به اینکه امسال تمرکز ما برای حل مشکلات بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط است گفت: سعی می کنیم با تخصیص حدود 10 درصد از تسهیلات نظام بانکی در سال جاری این بنگاه ها و خط تولید آنها را به حرکت در بیاوریم.
سیف با اشاره به اینکه بانک مرکزی مسئولیت نظارتی دارد افزود: مسئولیت اصلی ما صیانت از سپرده های مردم است. 
وی ادامه داد: تصمیمات غلط و غیراصولی می تواند سپرده ها را در خطر قرار دهد.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: اگر در جایی تسهیلات با حجم غیرمنطقی داده شد باید به ما منعکس شود تا پیگیری کنیم و این گزارش ها مبنایی برای نظارت دقیق تر ماست. 
سیف در بخش دیگری از سخنان خود درباره مؤسسات مالی غیرمجاز با اشاره به اینکه استانداری ها بیشترین نقش را در شکل گیری بازار غیرمتشکل پولی داشتند افزود: آنها اجازه دادند در منطقه تحت مدیریتشان مؤسساتی شکل بگیرد که نظارتی بر آن نمی شود. 
وی گفت: اگر استانداران به این موضوع توجه نکنند ممکن است این مؤسسات دوباره شگل بگیرند و رشد کنند و موجب بی ثباتی اقتصاد کشور شوند. 
سیف تأکید کرد: نباید اجازه داد این مؤسسات بدون نظارت شکل بگیرد.
رئیس کل بانک مرکزی درباره نرخ سود بانکی نیز با اشاره به اینکه مصوبه شورای پول و اعتبار در این زمینه باید رعایت شود افزود: کسی نمی تواند از این مصوبه عدول کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
وی با اشاره به اینکه تورم از 40 درصد به دامنه تک رقمی رسیده است ادامه داد: نرخ سود بانکی هم به ناچار باید کاهش یابد و این مسیر طبیعی نرخ سود بانکی و علامت بسیار مثبتی است. 
سیف گفت: با توجه به اینکه نرخ تورم تک رقمی شده است امیدواریم اقتصاد هم به ثبات و آرامش برسد و در این شرایط نرخ سود بانکی بیشتر از 12 تا 13 درصد مورد قبول نیست.
رئیس کل بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه باید صادرات را تسهیل کنیم افزود: ابزارهای بانک ها باید در جهت حمایت از بنگاه ها و واحدهای اقتصادی متوسط و کوچک باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
ایران با ایمان، هوش و انسجام ملی در برابر نظام سلطه ایستاده است
دیوان پروین اعتصامی ۹۰ ساله شد!
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری فین بندرعباس را لرزاند
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مدارس زنجان
۹۹.۲ درصد خانه‌های زنجان به شبکه گاز متصل شدند
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
وزش باد در همدان ادامه دارد
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)