• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۸۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۲
بین الملل » تحلیلی
درپی اقدام آل خلیفه؛

آیت الله عیسی قاسم: از بحرین خارج نمی شوم

آیت الله عیسی قاسم قاطعانه با خروج خود از کشور مخالفت کرد و هرگونه میانجی گری در این باره را نپذیرفت.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صداو سیما،به نقل از شبکه  العالم ،آیت الله عیسی قاسم قاطعانه با خروج خود از کشور مخالفت کرد و هرگونه میانجی گری در این باره را نپذیرفت.  آیت الله شیخ عیسی قاسم مرجع دینی شیعیان بحرین مخالفت قاطع خود را با خروج از این کشور اعلام کرده و هرگونه میانجی گری با نظام حاکم را در این باره   رد کرد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

العالم در ادامه افزود: سید مجید مشعل، رئیس شورای علمای بحرین نیز طی سخنانی درباره حماقت نظام حاکم در خصوص سرکوب اعتصابات مردمی در مقابل منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم هشدار داد.شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد هم خواستار دخالت هر چه سریعتر این سازمان بین المللی در قبال اقدامات تجاوز کارانه نظامیان بحرینی در صورت توجه نکردن نظام حاکم به توصیه های بین المللی شد.
العالم طی گزارشی در این باره گفت: رسیدگی فوری به اوضاع بحرین و جلوگیری از افزایش تجاوزات در این کشور مسئله ای است که شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو به طور ویژه به آن پرداخته است. این در حالی است که سازمان ملل درباره اقدامات احتمالی نظام حاکم در قلع و قمع اعتصاب کنندگان مردمی در مقابل منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم به شدت نگران است.
سید مجید مشعل رئیس شورای علمای بحرین که یکی از سخنرانان در میان معترضان بحرینی بود خطاب به مقامات بحرینی تاکید کرد: امیدوارم که نظام حاکم در مقابل این تحصن های مردمی مرتکب اقدامات احمقانه نشود چرا که تمام این مردم آمادگی فداکاری و اهدای خون و جان خود در این راه هستند.
العالم در ادامه گزارش خود با اشاره به اظهارات آیت الله العظمی سید محمد سعید حکیم یکی از مراجع دینی شیعیان در عراق گفت: این مرجع دینی در عراق نیز ضمن هشدار درباره پیامدهای خطرناک تصمیم نظام بحرین در خصوص سلب تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم آن را تجاوزی آشکار توصیف کرد.
آیت الله حکیم در تماسی تلفنی با شیخ قاسم بر نقش مهم وی در آرام کردن اوضاع و حفظ صلح و امنیت و آرامش کشور تاکید کرد.
شیخ عبد الامیر قبلان، معاون رئیس شورای عالی اسلامی شیعیان لبنان نیز به شدت حکم صادره قضات بحرین درباره سلب تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم را محکوم کرده و درباره طرح فتنه جدید برای کشاندن کشور به تونل تاریک هرج و مرج و آشفتگی هشدار داد.
آیت الله قبلان این اقدام نظام بحرین را شرعا و عقلا محکوم شده دانست و آن را بی حرمتی به مرجعیت دینی و جایگاه ارزشمند آن برشمرد.
رئیس شورای عالی اسلامی شیعیان لبنان همچنین دولت بحرین را به تجدید نظر و عقب نشینی فوری از تصمیم خود دعوت کرد و از آنان خواست باب گفتگو را با مخالفانی که خواهان حفظ حاکمیت و برقراری آرامش درکشور هستند باز کند.
العالم در ادامه گزارش خود تصریح کرد: سازمان اروپایی- بحرینی حقوق بشر نیز ضمن محکوم کردن سلب تابعیت رهبر شیعیان بحرین تاکید کرد که این تصمیم نظام حاکم بحرین حتما دارای انگیزه های سیاسی است و آن قلع و قمع و سرکوب نظرات مخالفان حکومت و همه کسانی است که خواهان دموکراسی در کشور هستند. 
العالم افزود: این سازمان اروپایی همچنین تاکید کرد که آیت الله شیخ عیسی قاسم یکی از طرفداران صلح و آرامش و گفتگو است و از مقامات بحرینی خواست از این تصمیم خود منصرف شوند و با اعتصاب کنندگان با زور سر نیزه و تفنگ برخورد نکنند و به جای آن اصلاحات حقیقی را برای توقف تجاوزات در بحرین شروع کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)