• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۹۵۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷
بین الملل » تحلیلی

المنار: وعده های توخالی آنکارا درباره لغو تحریم ها، مردم غزه را خشمگین کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، عادی سازی روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی مردم غزه را نامید کرده است، زیرا قرار بود مسئله لغو تحریم های غزه در این توافق گنجانده شود.
شبکه تلویزیونی المنار گزارش داد: مردم فلسطین از عادی سازی روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی به ویژه طفره رفتن آنکارا از مسئله لغو تحریم های نوار غزه به شدت خشمگین هستند. فلسطینیان تلاش رژیم های عربی و اسلامی را برای بهره برداری از آرمان ملت فلسطین در جهت سازش و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، غیر قابل قبول دانستند.
گزارشگر این شبکه گفت: دولت ترکیه پیش از این عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به لغو تحریم های این رژیم در غزه منوط کرده بود. اما آنکارا با فریب افکار عمومی و سوء استفاده از مسئله فلسطین در راستای کشمکش های منطقه ای و ایجاد ائتلاف جدید منطقه ای سوء استفاده کرده است.
کاید الغول عضو دفتر سیاسی جبهه مردمی فلسطین در این باره گفت: ما با ائتلاف جدید منطقه ای رو به رو هستیم، قطعاً این ائتلاف بر خلاف منافع ملت های منطقه است و همچنین بر خلاف منافع فلسطینیان است.
از سوی دیگر خالد البطش از اعضای برجسته جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: انتظار ما از کشورهای عربی و اسلامی این است که آنها به بهانه نیازهای فلسطینیان، با رژیم صهیونیستی سازش نکنند. 
گزارشگر المنار گفت: مردم نوار غزه از بی توجهی دولت ترکیه به لغو تحریم غزه شوکه شده اند. آنها چنین تصمیماتی را به شدت محکوم کردند.
یک مرد اهل غزه گفت: آنها (مقامات ترکیه) همواره مدعی بودند که از طریق دریا به غزه کمک می کنیم، اما در حقیقت این یک بلوف بیش نبود. آنها به دنبال منافع ترکیه هستند و نه به دنبال منافع ملت فلسطین. وضع در غزه بسیار بد است و به سمت بدتر شدن پیش می رود.
همچنین یک مردم میانسال اهل غزه گفت: توافق آنکارا - تل آویو ناجوانمرانه است، آنها (مدعیان حمایت از ملت و آرمان فلسطین) در نهایت به تصمیمات آمریکا تمکین می کنند در واقع آنها خودشان را مسخره کرده اند. ترکیه ادعا می کرد که تحریم های نوار غزه را لغو خواهد کرد و در این منطقه فرودگاه ایجاد خواهد کرد، اما همه اینها، فقط حرف ها تو خالی بود.
یک مرد جوان فلسطینی ساکن نوار غزه گفت: ترکیه مدعی بود که در نوار غزه بیماستارن ایجاد می کند و آب شیرین به خانه های مردم می رساند، همه این وعده ها دورغ بود. آنها هیچ کمک به غزه نکرده اند. متأسفانه ما به ترکیه امید بسته بودیم اما هیچ چیزی عاید مردم غزه نشد.
عبدالناصر ابو عون در پایان گزارش گفت: عادی سازی روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، موجب ناامیدی مردم غزه شده است، توافق دو طرف مسئله لغو تحریم های غزه را شامل نشده است، مسئله ای که پیش از این دولت ترکیه وعده آن را داده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)