• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۱۰۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲
بین الملل » آمریکا
درپی افزایش بیماری ایدز در برخی از کشورها

هشدار سازمان ملل درباره گسترش ایدز در جهان

اداره مبارزه با ایدز سازمان ملل متحد درباره کند شدن روند کاهش انتقال و شیوع بیماری ایدز در جهان هشدار داد .

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نهشدار سازمان ملل درباره گسترش ایدز در جهانقل از خبرگزاری شین هوا،‌ اداره مبارزه با ایدز وابسته به سازمان ملل متحد روز سه شنبه درباره کند شدن روند کاهش انتقال و شیوع بیماری ایدز در جهان هشدار داد و اعلام کرد این بیماری مهلک حتی در برخی نقاط جهان در حال افزایش است.
انتقال ویروس اچ آی وی در میان بزرگسالان و کودکان از سال هزار و نهصد و نود و هفت حدود چهل درصد کاهش یافته است اما گزارش جدید این اداره نشان می دهد که از سرعت این روند به طرز آشکاری کاسته شده و حتی در برخی مناطق برای بزرگسالان حالت معکوس پیدا کرده است.
طبق مطالعه جدیدی که اداره مبارزه با ایدز سازمان ملل انجام داده است، انتقال ویروس اچ آی وی در میان کودکان از سال دو هزار و یک حدود هفتاد درصد کاهش یافته و در حال حاضر نیز این روند برای کودکان همچنان ادامه دارد اما روند کاهش انتقال این ویروس در میان بزرگسالان در برخی مناطق متوقف شده و حتی گاهی حالت معکوس پیدا کرده است. 
میشل سیدیبه مدیر اجرایی این اداره اعلام کرد قدرت پیشگیری از ابتلا به ایدز در برخی مناطق به صفر رسیده و اگر بار دیگر در این مناطق شاهد آلودگی به ویروس ایدز باشیم با یک همه‌گیری غیرقابل مهار روبرو خواهیم شد.
طبق گزارش این نهاد در پنج سال اخیر هر ساله حدود یک میلیون و نهصد هزار فرد بالغ به ویروس اچ آی وی آلوده شده اند و موارد آلودگی به این ویروس در میان بزرگسالان برخی مناطق افزایش یافته است. در شرق اروپا و آسیای میانه موارد آلودگی به ایدز در فاصله سالهای دو هزار و تا دو هزار و پانزده نزدیک به هفتاد و پنج درصد افزایش یافته است. منطقه دریای کارائیب که در سالهای اخیر کاهش شیوع ایدز را تجربه کرده بود، در پنج سال اخیر افزایش نه درصدی انتقال ویروس ایدز را ثبت کرده است در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا  نیز آلودگی به ویروس مرگبار ایدز در این مدت چهار درصد افزایش یافته است.
گزارش جدید نشان می دهد که در همین دوره زمانی در دیگر مناطق جهان نیز کاهش روند انتقال ویروس ایدز چندان قابل توجه نبوده است.
رئیس این نهاد بین المللی تاکید کرد همه گیری بیماری ایدز در جهان در سی و پنج سال گذشته پیامدهای منفی گسترده ای بر جا گذاشته است. از آغاز اپیدمی ایدز، سی و پنج میلیون نفر در جهان بر اثر بیماریهای مرتبط با ایدز جان باخته اند و هفتاد و هشت میلیون نفر نیز به ویروس اچ آی وی آلوده شده اند.
سیدیبه از جامعه بین المللی خواست برای مبارزه موثر با ایدز و پایان دادن به این اپیدمی در پانزده سال آینده تدابیر موثر و فوری اتخاذ کنند تا یکی از اهداف اصلی برنامه توسعه پایدار در افق دو هزار و سی  محقق شود. ریشه کنی فقر، ارتقای شرایط بهداشتی و بیماریهای مهلک، توسعه آموزش و تقویت امنیت غذایی در جهان اولویتهای اهداف جدید توسعه پایدار به شمار می روند. در اهداف جدید تعیین شده در زمینه توسعه پایدار که هفده مورد هستند، طیف گسترده ای از اهداف اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی به منظور ایجاد جوامع آرام‌تر و بازتر  گنجانده شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تولید ۱۰۰ هزار تن آرد در کارخانجات زنجان
درخشش نمایندگان اردبیل در جشنواره بین المللی قصه‌گویی
طراحی و تکمیل زنجیره ارزش اقتصادی دریا، حمل‌ونقل و گردشگری در کیش
سپاهان ایران در لیگ والیبال بانوان آسیای مرکزی
آزادی ۱۲ زندانی محکوم مالی در سمنان
درگذشت مادر شهید در زیلایی
واکسیناسیون سالانه، مؤثرترین راه پیشگیری از آنفلوانزا
فوتبال جام حذفی فرانسه، صعود لیون و لانس به یک چهارم نهایی
خدمت‌رسانی هلال‌احمر زنجان با پشتوانه بیش از ۶۵ هزار عضو داوطلب
فوتبال جام حذفی اسپانیا؛ خط و نشان باسکی‌ها برای قهرمانی
مه رقیق صبحگاهی و کاهش موقت دید افقی در کیش، ۱۶ بهمن
بیش از ۳ هزار مشترک برق در گیلان امسال پاداش گرفتند
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۷ بهمن
هفته ۲۳ فوتبال لیگای اسپانیا؛ شنبه بارسا از مایورکا هم ۳ امتیاز می‌خواهد
نمایش ۳ اثر در ششمین روز جشنواره فیلم فجر
هفته ۲۵ فوتبال لیگ برتر انگلیس؛ یک شنبه لیورپول میزبان من سیتی است
پیام تسلیت نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
تور دوچرخه سواری والنسیانا در اسپانیا؛ برتری گیرمای اریتره‌ای در مرحله نخست
فوتبال جام اتحادیه انگلیس؛ مرموش، منچسترسیتی را به فینال رساند
اعلام برنامه و ساعت دیدار‌های هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)