• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۱۸۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
استان ها » علمی و فرهنگی

تنها چمدان هوشمند جهان + گزارش

گروهی از محققان جوان پارک فناوری پردیس به تازگی با استفاده از الگوریتم‌های ردیابی، یک چمدان رباتیک هوشمند ساختند که در رقابت جهانی استارتاپ تجهیزات خودکار مونیخ به مقام نخست رسید.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما ، چمدان رباتیک تمام  هوشمند Olive نتیجه تلاش مهندسان شرکت ایده ‌کاوان صنعت پردیس (IKAP) به مدیریت  حمید عنبری است که با تجهیزات خود می‌تواند صاحبش را دنبال کرده و در مواقع ضرورت به وی سواری بدهد. 
مهندس عنبری با بیان اینکه این چمدان دو بخش حرکتی و دیجیتالی طراحی شده گفت: قابلیت حرکتی، امکان حرکت متعادل را برای این چمدان فراهم می‌کند که بر روی دو چرخ به شکل مشابه فناوری Segway (دوچرخه الکتریکی خودتراز) حرکت کرده و می‌تواند به یک سیستم نقلیه برای جابجایی صاحبش تبدیل شود و قابلیت دیجیتالی نیز شامل فناوری D Vision 3 است که باعث می‌شود این چمدان صاحب خود را ببیند و بر اساس اسکلت و حالت روحی فرد، او را در میان جمعیت تشخیص دهد. 
به گفته وی، شناسایی کاربر توسط چمدان با ترکیب دو شیوه
 D Vision 3 و اپلیکیشن تلفن همراه انجام می‌شود که به آن اجازه می‌دهد بدون اینکه کسی آن را بکشد، صاحب خود را دنبال کند. 
عنبری در مورد امکانات دیجیتالی این چمدان هوشمند یادآور شد: این امکانات شامل یک نرم‌افزار اختصاصی به شکل اپلیکیشن موبایل است که از طریق آن می‌توان چمدان را بصورت دیجیتالی قفل کرد. چمدان Olive به فناوری NFC مجهز است که نیاز به کلید را برای باز کردن قفل از بین می‌برد. از سوی دیگر، این نرم‌افزار می‌تواند موقعیت چمدان را در بخش بار یا مناطق دیگر فرودگاه و خیابان تشخیص دهد. 
این محقق با اشاره به گم شدن سالانه نزدیک به 20 میلیون چمدان در جهان اضافه کرد: قابلیت موجود در این ربات موجب می‌شود که همیشه صاحب چمدان از موقعیت آن آگاه شود. 
وی برطرف شدن موضوع اضافه بار در فرودگاهها را از دیگر قابلیت‌های این چمدان هوشمند نام برد و ادامه داد: نرم‌افزار همراه این ربات مساله اضافه بار را حل کرده، به این صورت که میزان بار استاندارد چمدان در فرودگاه بیست و چهار  کیلوگرم است و نمایش اطلاعات بر روی تلفن همراه به کاربر اجازه می‌دهد اشیای اضافی را از داخل آن بردارد. 
وی درباره فناوری‌های مشابه این چمدان در جهان گفت: چمدان‌های هوشمند دیگری نیز قبلا ارائه شده‌اند که بیشتر موتوری بوده‌اند اما Olive تنها چمدان تمام هوشمند جهان است که ترکیب این قابلیت‌ها را دارد. 
وی در مورد رقابت جهانی استارتاپ تجهیزات خودکار مونیخ 2016 گفت: 
این رقابت تحت نظر سازمان‌های فضایی دنیا و اتحادیه اروپا قرار دارد. 50 داور متشکل از مدیران عامل‌ شرکت‌های فناوری بزرگ جهان در این رقابت حضور داشتند که در نهایت به مقام نخست رسیدیم.
عنبری ساخت چمدان هوشمند رباتیک Olive را در مرحله نمونه اولیه و ثبت جهانی دانست و ابراز امیدواری کرد که این فناوری نیز در نمایشگاه فناوری چین عرضه شود. 
این تیم تحقیقاتی هم‌اکنون در حال ساخت نسخه نهایی برای جلب سرمایه‌گذار است. این در حالیست که بسترهای لازم برای توسعه این فناوری در کشور وجود ندارد و این محققان امیدوارند با توسعه این فناوری بتوانند در بازارهای بین‌المللی حضور یابند. 
عنبری همچنین از پیشنهادات دانشگاههای خارجی برای ادامه کار در اروپا خبر داد و گفت: با وجود این پیشنهادات ما ترجیح می دهیم تولید ربات خود را در ایران انجام دهیم و بعد برای فروش به کشورهای اروپایی ارائه کنیم. 


کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستای مرزنشین کلیشاد رخ در مسیر پیشرفت و توسعه
انتخاب مزرعه آبزی پروری دراصفهان به عنوان نمونه ملی
افتتاح و بهره‌برداری طرح های بهداشتی و درمانی هم‌زمان با دهه مبارک فجر
صدای انفجارها در قصرشیرین مربوط به برگزاری رزمایش ارتش است
افتتاح ۹ طرح شیلاتی در ایام دهه مبارک فجر در گیلان
نهضت آسفالت در آرامستان‌های زیر نظر شهرداری مشهد
اعضای بیمار مرگ مغزی ۶۶ ساله به سه بیمار حیاتی دوباره بخشید
محکومیت اتحادیه اروپا درتروریست خواندن سپاه پاسداران
کشف بیش از ۷ تُن چوب قاچاق در فردوس
تأکید استاندار قزوین بر شایسته‌سالاری و ردّ ادعا‌های غیرواقعی درباره انتصابات
آغاز برنامه‌های بزرگداشت ۴۷ سالگی پیروزی انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری
ابراز ندامت آشوبگران در اغتشاشات اخیر
۲۵ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مشهد اضافه می شود
بررسی ریل‌گذاری انقلاب در انقلاب کروانی رادیو چی چست
سرویس‌دهی ویژه اتوبوسرانی مشهد در ایام چراغ‌برات
۴ هزار و ۵۰ مورد بازرسی از بازار خراسان شمالی
برگزاری دوره آموزشی و توجیهی انتخابات شورا‌های اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد
وصول ۱۷۰ میلیارد تومانی حقوق دولتی معادن در خراسان جنوبی
ثبت بیش از ۷۷ هزار درخواست صدور مجوز در کرمانشاه از طریق درگاه ملی مجوز‌ها
برگزاری ۱۴ برنامه شاخص ورزشی – فرهنگی در ایام دهه فجر در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
منشا صداهای انفجار که امروز در آبادان شنیده شد چیست؟
شناسایی دو شهید غریب در اسارت چهارمحال و بختیاری
آغاز مسیر چابک‌سازی در آزمایشگاه فنی مکانیک خاک
تحویل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور طی گام اول نهضت عدالت آموزشی
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قم
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور کاروان سلامت در روستای کمجان شهرستان خرامه  (۱ نظر)