• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۲۳۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳
استان ها » علمی و فرهنگی

معرفی برگزیدگان جشنواره موسیقی بومی مازندران

نخستین جشنواره موسیقی بومی مازندران "لیلم" پایان یافت.

معرفی برگزیدگان جشنواره موسیقی بومی مازندرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر اجرایی جشنواره موسیقی بومی مازندران گفت : نخستین جشنواره موسیقی بومی مازندران ، لیلم ، دیشب با معرفی افراد برتر در ساری پایان یافت . 
به گفته غلامی در این جشنواره 245 هنرمند در دو بخش انفرادی و گروهی با هم رقابت کردند که در  پایان ، گروه موسیقی سلیم به سرپرستی مهدی صادقی از آمل به عنوان برترین گروه موسیقی معرفی شد و دیپلم افتخار و تندیس جشنواره را از آن خود کرد .
همچنین گروه های گل ونگ ، بچا بچا و شوار با نظر هیئت داوران به عنوان گروه های برتر موسیقی معرفی شدند.
در بخش انفرادی بزرگسالان نیز سید رضا حسینی ، ثریا عمرانی، میثم یاری و محمد حسن باغبان به ترتیب به عنوان سرنا نواز ، لگن نواز و خواننده برتر معرفی شدند و از فاطمه خورشیدی تاجی و محمدعلی گلپور هم به عنوان بهترین لگن نواز و بهترین خواننده تجلیل شد.
هیئت داوران در بخش بزرگسالان دیپلم افتخار را به حمید رضا زمانی و اسحاق داوودی به عنوان بهترین نوازنده دوتار اهدا کرد و اسفندیار عابدی، رضا دادوکلایی، فرزاد یونسی و سید خلیل مختاری هم به عنوان لله وا نوازان برتر این رویداد فرهنگی معرفی شدند.
حمید رضا غیاثی و پویا محسنی هم به عنوان بهترین لله وا نواز ، موفق به دریافت دیپلم افتخار شدند و نور الله یوسفی ،سجاد پوریا فلاح و خشایار اسحاقی برترین های قرنه نوازی ، دسرکوتن نوازی و کمانچه شدند. 
دیپلم افتخار جشنواره لیلم نیز به سعید صادقی به عنوان بهترین نوازنده کمانچه تعلق گرفت.
در بخش نوجوانان نیز  پارسا گلستانی، محمد رضا محمدی ، زمان عابدی ، مهردادغیاثی ، محمد حسین طیبی و مجید اعتماد به عنوان نوازنده برتر کمانچه ، لله وا و دسرکوتن و رضا ملتی یار و هستی حسن راد به عنوان کمانچه نواز و لگن نواز برتر معرفی شدند .
در این رویداد فرهنگی همچنین از چند تن از پیشکسوتان موسیقی مازندرانی از جمله زنده یاد احمد محسن پور، حسین طیبی، محمد رضا اسحاقی، ابوالحسن خوشرو، آقا جان فیروز جاهی و ابراهیم روشن تجلیل شد.
در نخستین جشنواره موسیقی بومی مازندران لیلم  در بخش گروهی ، گروه های موسیقی انتظار ، آیین زندگی ، گل ونگ ، نجما ، سیلم ، شوار ، بیداد ، بچا بچا ، چار بیدار ، تجه ، آرام یار و آئینی و در بخش انفرادی نیز هنرمندان در هشت رشته دوتار، دسرکوتن (نقاره)، للـه وا ( نی محلی)، قرنه، کمانچه، سرنا، لگن و آواز محلی با هم رقابت کردند.
جشنواره موسیقی بومی مازندران لیلم با هدف ارتقاء جایگاه موسیقی بومی ، معرفی هنرمندان این عرصه و ایجاد رقابت سالم  از 29 تیر در سالن هلال احمر ساری پیگیری شد . 
لیلم به کسر لام دوم در زبان مازندرانی به زمین بایر و یا زمین تازه آباد و به حال خود رها شده است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش مردم به یک خبر خوش
جشن بزرگ تا انقلاب مهدی در اردبیل برگزار شد
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
صدور هشدار نارنجی؛ سامانه سرد و بارشی فعال شد
روز شمار انقلاب اسلامی در اردبیل
توسعه در شهرستان نیر با پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری
روز جهانی تالاب ها در تالاب میل و مغان اصلاندوز
یادواره شهدای عملیات‌های کربلای ۴ و ۵
بانک‌های اردبیل تأمین منابع مالی تولید را در اولویت قرار دهند
ایران در جمع ۹ کشور برتر دنیا در حوزه‌ی فناوری مواد پیشرفته
جشوقان روستای توسعه یافته در شرق اصفهان
دستگیری قاتلان فراری دو برادر در خرم آباد
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
صدا‌های انفجار در سنندج ناشی از تمهیدات نظامی است
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)