• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۲۹۱۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال
تجلیل نفت از مسئولان و رسانه های ورزشی؛

زیبایی های فوتبال را به رخ حواشی می کشیم

باشگاه نفت تهران ضمن قدردانی از مسئولان و رسانه ها درباره آخرین وضعیت تیم فوتبال و باشگاه نفت جلسه ای را برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از باشگاه نفت تهران؛ عصر امروز(سه شنبه پنجم مرداد) در جلسه ویژه ای که با حضور گلرخسار مالک باشگاه نفت، حسین شهریاری سرپرست باشگاه و همچنین عرفانیان از مدیران شرکت بهنام پیشرو کیش برگزار شد،درباره آخرین وضعیت تیم و باشگاه نفت تهران بحث و تبادل نظر شد.

سرپرست گزارش داد

در این جلسه حسین شهریاری سرپرست باشگاه نفت تهران گزارشی از روند شکل گیری تیم و جذب بازیکنان جدید، تمدید قراردادها، میزان پرداختی ها و سایر مسائل تیم بزرگسالان و آخرین وضعیت تیم های پایه که در ورزشگاه شهید شیرودی به تمرین و تست گیری مشغول هستند، ارائه کرد.

تقدیر از اعضای تیم

در این نشست همچنین گلرخسار مالک باشگاه نفت ضمن تقدیر از تلاش های انجام شده برای نفت و برد تیم فوتبال نفت تهران در نخستین مسابقه لیگ برتر، گفت: بازیکنان نفت با تدبیر کادر فنی و در راس آنها علی دایی بازی بسیار خوبی مقابل تیم پرمهره و مدعی استقلال به نمایش گذاشتند و با خلق موقعیت های فراوان نشان دادند که حرفهای بسیاری برای گفتن دارند.

وی افزود: بدون تردید آنها شایسته برد بودند و خرسندیم که مجموعه بازیکنان و علی دایی با توجه به رقم خوردن دو تا سه صحنه مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه حریف، خویشتن دار بودند و در میدان مسابقه و در مصاحبه ها حرمت داور مسابقه و کمک هایش را حفظ کردند و بزرگی و صبر خود را به نمایش گذاشتند. علی دایی هم هنر خود را نشان داد و با تدابیر و برنامه ریزی درست توانست به گونه ای تیم را در این بازی سنگین به میدان بفرستد که خیلی ها از این نمایش تحسین برانگیز نفت غافلگیر شده و نگاهی امیدوارانه و متفاوت نسبت به آینده داشته باشند.

تاکید بر اخلاق مداری و پرهیز از جنجال

مالک باشگاه نفت تهران در این جلسه بر رعایت موازین اخلاقی و اسلامی تاکید کرد و خواهان توجه ویژه باشگاه به مسایل فرهنگی شد. گارخسار تقدیر از جواد نکونام را اقدامی ارزشمتد دانست و گفت: عنوان می شود که چرا در بازی بدون تماشاگر چنین اقدامی شد اما ما در باشگاه نفت وظیفه خود دانستیم از جواد نکونام که بازیکن پایه های این نفت بوده است و سالها برای تیم ملی زحمت کشیده تجلیل شود و قطعا این اقدام موجب خواهد شد که دیگر تیم ها نیز از نکونام و پیشکسوتان خود تجلیل کنند.

دایی و نکونام در کنار هم

وی ادامه داد: تجلیل از نکونام زمانی ارزشمندتر جلوه کرد که دایی هم نقش آفرین بود و از همبازی سابق خود دعوت به عمل آورد. قرار گرفتن 2 بازیکن بزرگ فوتبال آسیا در کنار هم که رکورد بیشترین بازی ملی تاریخ فوتبال ایران را دارند جلوه های بسیار زیبایی داشته است و نشان می دهد که چه صمیمتی بین این 2 رکورددار و کاپیتان های باسابقه تیم ملی برقرار است. خوشحالیم که این زیبایی ها را در فوتبال پرحاشیه ایران به تصویر می کشیم.

وی افزود: روی تابلویی که به جواد نکونام اهدا شد، آیه قرانی درج شده بود که معنای آن این بود: "آیا خدا برای بنده اش کافی نیست"، باید توکل همه ما به خدا باشد و ما هم ترجیح دادیم چنین آیه پرمعنایی را برای چنین مراسمی در نظر بگیریم.

توسل نفتی ها

گل رخسار گفت: باشگاه نفت هم به مسایل فرهنگی اهمیت ویژه داده است و باید برنامه ریزی خاصی برای امور فرهنگی، اخلاقی و اسلامی در باشگاه و تیم های بزرگسالان و پایه نفت و ارگان باشگاه انجام شود. تیم نفت هم با توسل به امام زمان ولی عصر در میادین ظاهر خواهد شد و این توسل و توجه به شکل ویژه باید نشان داده شود.

او ادامه داد: مدیریت باشگاه و همکاران نیز برای امورات فرهنگی برنامه ریزی ویژه داشته باشند. برای هزینه کردن در امور فرهنگی هیچ محدودیتی نخواهیم داشت و باید اخلاق مداری و پرهیز از جنجال را در قبال حاشیه سازی ها و تخریب ها مدنظر قرار گیرد تا در حد شعار باقی نماند.

تقدیر از وزارتخانه های نفت و ورزش

مالک نفت در این جلسه از حمایت های بیژن زنگنه وزیر نفت، محمود گودرزی وزیر ورزش، حمایت های قاطع مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال و تلاش بی وقفه رسانه ها در باقی ماندن نفت در تهران گفت: خبرگزاری ها، جراید، سایت ها، برنامه های رادیو و تلویزیونی و نیز برنامه نود در ادامه حیات تیم در تهران و جلوگیری از از بین رفتن نام یک تیم با نیم قرن سابقه در کنار مسئولان فدراسیون و ورزش تلاش بسیار داشتند. از مسولان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و هیات فوتبال تهران که در حفظ تیم در تهران کوشا بودند نیز قدردانی کنیم.

نفت با همین نام در تهران می ماند

وی ادامه داد: قطعا تیم در تهران به حیاتش ادامه می دهد. امیدوارم ما به عنوان بخش خصوصی در فوتبالی که سرشار از هزینه و راه های درآمدزایی در آن تقریبا مسدود شده است از حمایت های مسئولان ارشد وزارت نفت، شرکت نفت و وزارت ورزش بهره مند باشیم.

وی افزود: تمام تلاش خود را می کنیم که بتوانیم با استفاده از تجارب قبلی در پرسپولیس و بهره مندی از مدیران و مشاوران متخصص گام های بلندی برای سربلندی نفت برداریم. از رهنمودهای مسئولان وزارت نفت و همچنین کارشناسان و رسانه ها استفاده می کنیم. با استفاده از این حمایت و رهنمودها در برنامه یک ساله به اهداف کوتاه مدت و در برنامه های سه و پنج ساله به اهداف عالی دست می یابیم و می دانیم که برای کسب موفقیت و عبور از بحران ها هیچ چیز بیشتر از شایسته سالاری، صداقت و اخلاق مداری به ما کمک نخواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)