• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۶۲۶۶۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

ارائه تسهیلات به بنگاه های کوچک و متوسط با سود 18 درصد

مدیر عامل بانک پاسارگاد گفت : تمامی بانک ها در سال جاری و در چارچوب تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به بنگاه های کوچک و متوسط تسهیلات با سود کم پرداخت می کنند.

مجید قاسمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: همه بانکها در مراجعات فعالان اقتصادی شرایط بنگاههای کوچک و متوسط را بررسی کرده و به وظیفه خود که ارائه تسهیلات به آنها است عمل می کنند.

وی ادامه داد: سامانه جدید وزارت صنعت نیازهای این واحدها را منتشر می کند و بانکها پس از بررسی این واحدها و همچنین اعتبارسنجی آنها و با توجه به تقاضای بازار به آنها تسهیلات ارائه می کنند.

قاسمی با بیان اینکه اقتصاد کشور باید از رکود خارج شود ، گفت : منابع تولید را باید مراودات بین تولید کننده و مصرف کننده تامین کند و اگر تولید بخواهد توسعه پیدا کند باید به سراغ بانکها برود.

وی افزود: در واحد تولیدی اگر به دلایلی دستمزدها افزایش پیدا کند یا به سرمایه بیشتری احتیاج باشد، باید این واحدها به بانکها مراجعه کنند.

مدیرعامل بانک پاسارگاد با بیان اینکه بانکها برای تامین منابع واحدهای تولیدی به جنب و جوش افتاده اند ، گفت: امیدوارم این منابع به سمت تولید برود و بیشترین ارزش افزوده را داشته باشد.

وی درباره ارائه تسهیلات به هلدینگ میدکو گفت: این هلدینگ 23 پروژه با سرمایه 5 میلیارد دلار دارد و 800 واحد متوسط و کوچک اقتصادی به صورت مستقیم و غیرمستقیم با این واحد مشغول فعالیت هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


*سرمایه های خارجی برای ایجاد ظرفیت جدید می آید

مدیرعامل بانک پاسارگاد در خصوص ورود سرمایه های خارجی به کشور گفت: سرمایه های خارجی برای سرمایه در گردش تولید نمی آید بلکه برای ایجاد یک ظرفیت جدید به کشور وارد می شود.

وی ادامه داد : این سرمایه گذاران برای اینکه محصول جدیدی را ایجاد کنند ، می آیند و در صورتی که سرمایه گذار خارجی یک واحد تولیدی را بخرد برای اداره و تامین سرمایه در گردش آن واحد موظف می شود.

قاسمی افزود :‌ در صورتی که سرمایه گذار خارجی تمایل به ورود به کشور را داشته باشد پروژه به اندازه کافی وجود دارد و سیستم بانکی ما هم بستر مناسبی برای پاسخگویی به این نیازها فراهم کرده است.

وی گفت : بانکهای ما هم در اختیار سرمایه گذاران خارجی قرار دارند و شرایط لازم برای حضور این سرمایه گذاران فراهم است.

*** در اقتصاد مقاومتی ثروت آفرینی محترم شمرده می شود

مجید قاسمی درباره اقتصاد مقاومتی و ثروت آفرینی گفت: در اقتصاد مقاومتی ثروت آفرینی محترم شمرده می شود و هرکس بتواند ثروتی ایجاد کند این ثروت محفوظ و محترم خواهد بود.

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی ریاضتی نیست بلکه اقتصادی است که در شرایط تنگنا با اتکا به اقتصاد دانش بنیان و همچنین مشارکت آحاد جامعه شرایط را برای ثروت آفرینی فراهم می کند.

مدیر عامل بانک پاسارگاد با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی برای شرایطی است که کشور ما تحت فشار است ‌، گفت: ما باید بتوانیم در شرایط سخت و در کنار محدودیتها با نوآوری،‌ پاینده و پایدار و در شرایط تعادل قرار بگیریم مانند درخت تنومندی که در مقابل طوفانها خم می شود ولی بازهم در شرایط تعادل می ماند.

قاسمی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی اقتصادی است که با آن بتوانیم به صورت پیشرو حرکت کنیم ، اظهار داشت: ما باید تعامل خود را با اقتصادهای دنیا دوطرفه کنیم ولی باید وابستگی ایجاد نکند و حرکت ما به سمت بیرون هم باشد.

وی ادامه داد: کشور ما امکانات ارزشمندی دارد که ما باید از آنها استفاده کنیم.

قاسمی افزود: یکی از مباحث مهم در اقتصاد مقاومتی اجتناب از خام فروشی است مثلا ما به جای اینکه سنگ آهن خام را صادر کنیم آن را تبدیل به کنسانتره آهن یا فولاد کنیم این زنجیره ارزش افزوده ایجاد می کند و افزایش تولید ناخالص داخلی و افزایش سرانه کشور را به همراه دارد.

*90 هزار شغل برای افراد زیر 40 سال ایجاد کردیم

مدیرعامل میدکو گفت: از سال 87 تا امروز 90 هزار شغل برای افراد زیر 40 سال ایجاد کردیم و تا دو سال آینده این رقم به 300 هزار نفر می رسد.

علی اصغر پورمند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ما باید به داشته های خودمان به ویژه به نیروهای جوان و کارآمد خود توجه ویژه داشته باشیم.

وی ادامه داد: افرادی که در این شرکت فعالیت می کنند در دانشگاه های معتبر تحصیل کرده اند و طی یک دوره شش ماهه به مهارتهای مورد نیاز ما دسترسی پیدا کرده اند.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه و صنایع معدنی خاورمیانه درباره اقتصاد مقاومتی و ثروت آفرینی گفت : در هر کشوری باید مدیران به دنبال ایجاد ثروت در کشور باشند که در کشور کمتر به آن پرداخته شده است.

وی افزود: ثروت آفرینی نتیجه اقتصاد مقاومتی است و ملتی می تواند روی پای خود بایستد که بتواند ثروت آفرینی داشته باشد.

پورمند درباره درون زا و برون نگر بودن اقتصاد مقاومتی گفت: در گذشته در علم اقتصاد یک نکته مهمی وجود داشت که طی آن منابع محدود در برابر نیازهای نامحدود تخصیص بهینه می یافت ولی در حال حاضر منابع ما محدود نیست چون دانش که از منابع مهم ما محسوب می شود ، محدودیتی ندارد.

وی ادامه داد: به جای نظام اقتصادی باید نظام ثروت آفرینی داشته باشیم و با تکیه به داشته های خودمان و نیروی جوانمان به اهداف اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)