• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۰۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۳
بین الملل » غرب آسیا
دبیر کل حزب الله عراق : آمریکا بحران ساز اصلی ،

مواضع قابل تقدیر ایران درقبال عراق

دبیر کل حزب الله عراق تاکید کرد، آمریکا می خواهد در سوریه ،عراق و یمن بحران را گسترش و سپس اوضاع را کنترل کند.

          به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پرس تی وی، دبیر کل حزب الله عراق موسوم به حرکت النجبا در گفتگوی اختصاصی با آن شبکه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران موضعی تاریخی و قابل تقدیر در قبال عراق اتخاذ کرد.
شیخ اکرم الکعبی دبیر کل حزب الله عراق درپاسخ به این سوال که  چه تعداد نیروی داوطلب و بسیج مردمی علیه گروههای تکفیری و تروریستی در عراق و سوریه می جنگند؟ پاسخ داد :حرکت النجبای عراق ، دو رکن دارد. رکن اول مدیریتی است که مسئول رتق و فتق امور جنبش است. رکن دیگر از طرفداران و هواداران حرکت تشکیل شده است. حرکت النجبا هواداران بسیار زیادی در میان مردم عراق دارد. نیروهای فعال در میدان نبرد و کارمندان امور فرهنگی را بخش مدیریت تامین می کند. شاخه نظامی النجبا نیز سه گردان دارد.  
الکعبی درباره حضور اعضای غیر شیعه در حرکت النجبا گفت برادران سنی در حرکت النجبا فعال هستند. آنها در کنار یکدیگر در شهرهای تکریت، الفلوجه، سامرا و شمال بغداد می جنگند. هیچ فرقی میان آنها نیست. ما معتقدیم تفرقه و فرقه گرایی توطئه استعمار است که از خارج از عراق آمده است. وی تصریح کرد: در عراق ، ما بیشتر از آنکه از شیعیان دفاع کنیم از سنی ها دفاع کرده ایم. ما همچنین از مسیحیان بیشتر از مسلمانان دفاع کرده ایم. ما از بشریت و انسانها دفاع می کنیم زیرا این هدفی است که اسلام تعیین کرده و اسلام دین صلح است.

حراست از اماکن مقدس
          الکعبی درباره دفاع از اماکن مقدس مسلمانان گفت: حرمهای شریف برای همه مسلمانان مهم هستند و خطوط قرمز حساب می شوند. ایران می گوید هدف قرار دادن ملتهای مظلوم و بی دفاع و همچنین هدف قرار دادن حرمهای شریف خطوط قرمز محسوب می شوند. ایران همچنان از نیروهای ما در عراق و سوریه حمایت می کند و مشاوره های نظامی به آنها می دهد. 
 
منابع تروریست ها
    الکعبی درباره اینکه بیشتر تکفیریها از کدام کشورها هستند گفت: ما قبلا هم گفتیم که گروههای تروریستی که در عراق و سوریه فعالیت می کنند از صد و چهل کشور جهان هستند. این گروههای تروریستی از لحاظ لجستیک تحت حمایت غرب و برخی از کشورهای عربی منطقه هستند. ما یک بار افرادی را از عربستان سعودی و ازبکستان اسیر گرفتیم. تروریستهایی از فرانسه و انگلیس نیز به سوریه و عراق می آیند. تروریستها تحت حمایت آمریکا، عربستان سعودی ، قطر و ترکیه هستند. وی تاکید کرد: مشکل جامعه مسلمانان ریشه در شکل گیری وهابیت در عربستان سعودی دارد. وهابیت در عربستان سعودی بر اساس فرقه گرایی و تروریسم شکل گرفته است. آنها شمار زیادی از روستائیان سنی، شیعه و زیدی و همچنین روستائیان از شبه جزیره عربستان را با تسلیحاتی که انگلیس در اختیار آنها گذاشته بود و تحت نظارت انگلیس، کشتند و مثله کردند.   
برای مثال گروه تروریستی نورالدین الزنکی که تحت حمایت وهابی هاست و در سوریه فعالیت می کند ، مستقیما تحت پشتیبانی سازمان جاسوسی آمریکا، سیا است. اسناد فاش شده نشان می دهد بیشتر گروههای تروریستی، با اسامی مختلف در سوریه، تحت حمایت پنتاگون یا سیا قرار دارند. 
الکعبی تصریح کرد : پس از نبرد الرمادی، آمریکا شروع به آموزش نظامی به ده هزار نفر از ساکنان شهر کرد. اما اکنون فقط سیصد نفر از آنها باقی مانده اند. بقیه کجا هستند؟ همه این سؤالات بدون پاسخ باقی مانده اند. 
وی افزود : آمریکا می خواهد در سوریه ،عراق و یمن  بحران ایجاد و سپس اوضاع را کنترل کند. اما به لطف خدا و با همکاری میان ارتش عراق و نیروهای مردمی ، آمریکا در این کار شکست خورد. توطئه آمریکا در یمن شکست خورد همانطور که در سوریه شکست خورد. آنها قصد داشتند دولت سوریه را در عرض چند روز سرنگون کنند. اما دولت سوریه مقاوم ایستاده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
بهشت خیرین زنجان؛ فعالیت بیش از ۱۸۲ مؤسسه خیریه با تمرکز بر مرکز استان
پیر همدان طارم؛ بزرگترین چهارطاقی منطقه
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
تامین ۶۰ درصد انرژی صنایع کشور خارج از شرکت‌های برق
قرعه‌کشی زمین طرح جوانی جمعیت در زنجان
فراخوان ششمین کنگره ملی شعر «مکتب گمنامی»
مجازی و تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان در ۱۰ دی
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
ظرفیت‌های چشمگیر زنجان در پرورش و تولید آبزیان
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
سالروز ولادت امام جواد (ع) گنجینه معرفت و توحید
رخت سفید برف بر تن آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
یخ زدایی و برف روبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده های ایجرود
رشد ۲۰۲ درصدی تعیین و تکلیف کالا‌های توقیفی در سازمان اموال تملیکی استان
۸۱۵ مددجوی زنجانی با مشوق‌های بهزیستی مشغول به کار شدند
اوقات شرعی اهواز، ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)