• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۹۸۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
مدیرعامل بورس کالا :

با خروج محصولات پتروشیمی مخالفیم

مدیر عامل بورس کالای ایران گفت : با پیشنهاد خروج عرضه محصولات پتروشیمی از بورس کالا مخالفیم و ان را عقبگرد می‌دانیم.

موفقیت بزرگترین تامین مالی بخش کشاورزی در بورس کالا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ حامد سلطانی‌نژاد امروز در حاشیه نشست نقش بورس کالا بر عرضه و تقاضای محصولات صنعتی افزود : ‌ کالای پتروشیمی از کالاهای خاص است و قیمت و توزیع آن بر روی زندگی همه تأثیر دارد و در صورت عرضه کالای پتروشیمی در بورس کالا شفافیت معاملات هم بیشتر می شود.

وی افزود : قانون‌گذار به منظور افزایش شفافیت در معامله خواسته است تا عرضه محصولات پتروشیمی در یک نظام عرضه و تقاضا که همان بورس کالا باشد، صورت گیرد.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی در عرضه محصولات کشاورزی در بورس کالا همکاری 
خوبی دارد ، گفت : گندم، جو و ذرت در بورس عرضه می‌شود و از ابتدای امسال تاکنون 850 هزار تن جو در بورس کالا عرضه شده است.

وی گفت: تاکنون از 65 هزار کشاورزی که جو را در بورس کالا عرضه کرده‌اند 45 هزار کشاورز پول خود را دریافت کرده‌اند.

سلطانی نژاد تاکید کرد :‌ همچنین پس از اجرای طرح آزمایشی عرضه ذرت در بورس کالا در سال گذشته، تلاش می کنیم در  اجرای ماده 33 افزایش بهره‌وری در کشاورزی تمام ذرت تولیدی کشاورزان به قیمت تضمینی در بورس کالا عرضه شود.

وی افزود : عرضه شکر در بورس کالا باید نقدی و کامل ( عرضه تمام محصول شکر) انجام شود تا به ساماندهی برسد.

سلطانی نژاد گفت : امسال تاکنون 369 هزار تن شکر در بورس کالای ایران عرضه شده، اما مصرف سالانه بیش از یک میلیون تن است.

مدیرعامل بورس کالای ایران افزود : حدود 70 درصد شکر عرضه شده در بورس کالا از طریق معاملات سلف بوده  است که برای مدیریت بازار بهتر است نقدی معامله شود.

وی گفت : شرکت‌های تحویل‌ دهنده شکر هم باید هر چه زودتر شکر را به مشتریان بدهند که ما دو راهکار عرضه کل شکر در بورس کالا و عرضه نقدی شکر را برای مدیریت بازار این محصول پیشنهاد می‌ کنیم.

سطانی‌نژاد تصریح کرد: همچنین بورس کالا با فراهم آوردن زیرساخت‌ها آمادگی دارد در مقدار کم و در حد یک تریلی و یک تن هم به متقاضیان شکر عرضه کند تا به تنظیم بازار کمک شود.

مدیرعامل بورس کالای ایران افزود: روزانه 8 هزار تن شکر در بورس کالا عرضه می‌شود و با توجه به اینکه در حال حاضر بازار به شدت متقاضی این کالاست ، نباید عرضه به صورت سلف انجام شود.

سلطانی‌نژاد اطهار داشت : ظرفیت کارخانه‌های تصفیه شکر پایین است و نمی‌تواند شکر مورد نیاز بازار را متناسب با تقاضا تأمین کنند.


مدیر عامل شرکت بورس کالای ایران تاکید کرد : توسعه ابزار و روش های تامین مالی از راهبردهای 
ماست.

حامد سلطانی‌نژاد امروز در نشست خبری «نقش بورس کالا بر عرضه و تقاضای محصولات صنعتی» که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، هم گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای مالی ، توسعه کسب و کار و متنوع سازی  ابزار تأمین مالی و معاملاتی متناسب با نیاز مشتریان از
 استراتژی‌های بورس کالای ایران است.

مدیرعامل بورس کالای ایران گفت : آمار معاملات بورس کالای ایران در سال گذشته در حوزه‌ بازار فیزیکی بالغ بر 9800 تن محصولات صنعتی و معدنی بوده است.پارسال حدود 2800 تن محصولات پتروشیمی و 764 تن محصولات کشاورزی عرضه شد.

وی افزود : در زمینه فرآورده‌های نفتی نزدیک 9800 تن و طلا 604 کیلوگرم در حوزه بازار فیزیکی بورس کالا معامله شده و در مجموع 23 هزار تن کالا در سال 94 در بورس کالای ایران دادو ستد  شده است.

سلطانی‌نژاد گفت:‌ حدود 16 هزار میلیارد تومان در حوزه بازار مالی (قراردادهای مشتقه) در سال 94 کالا در بورس عرضه شده است و امسال با همکاری تولیدکنندگان در توسعه بازار فیزیکی و مالی در مجموع تاکنون حدود 30 هزار میلیارد تومان داد و ستد شده ودر بازار مشتقه در این مدت رقم معاملات فیزیکی و مشتقه 50 به 50 بوده است.

مدیرعامل بورس کالای ایران افزود: در بازار مالی می‌توانیم واسطه‌‌ها را با هم روبرو کنیم و واسطه‌ها می‌توانند با تقابل عرضه و تقاضا قیمت کالا را کشف کنند.

سلطانی‌نژاد گفت : یکی از ظرفیت‌های بورس کالای ایران ظرفیت مرجعیت کشف قیمت شدن است و اوراق بهادارسازی و توسعه ابزارهای مشتقه و همچنین ایجاد و به کارگیری ابزارهای تأمین مالی و معاملاتی متنوع متناسب با نیاز مشتریان از ظرفیت‌های بورس کالای ایران در کشف قیمت است.

مدیرعامل بورس کالای ایران گفت : ایجاد امکان تأمین مالی خریداران کالا از طریق معاملات قراردادهای نسیه و اوراق خرید دین و همچنین ایجاد امکان تأمین مالی فروشندگان کالا از طریق معاملات قراردادهای سلف و سلف موازی استاندارد از امکانات بورس کالا است و  امروز 2 هزار و 650 میلیارد تومان از نوع اوراق سلف موازی برای دولت از بورس کالای ایران تأمین مالی شد.

سلطانی‌نژاد گفت : دولت گندم خود راپیش‌فروش کرده و هر 100 کیلوگرم گندم معادل یک ورقه بهادار است و هر کس این ورقه بهادار را داشته باشد در 6 ماه آینده می‌تواند گندم یا پول آن را از دولت تحویل بگیرد.

وی گفت : 10 تا 15 درصد محصولات مورد معامله در بورس کالا در رینگ صادراتی معامله و به بازارهای صادراتی ارسال می‌شود.
مدیرعامل بورس کالای ایران با اشاره به ظرفیت‌های قانونی و عملی بورس کالا در ماده 33 افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی که در اجرای سیاست قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی محصولات کشاورزی مشمول حمایت دولت در بورس کالا گفت: براین اساس نزدیک 190 هزار تن ذرت تولید استان خوزستان در سال 94 به قیمت تضمینی از کشاورزان خریداری شد.

سلطانی‌نژاد افزود : براساس این قانون از ابتدای امسال تاکنون 850 هزار تن جو دامی در سراسر کشور به قیمت تضمینی از کشاورزان خریداری شده و از 65 هزار کشاورز جوکار 45 هزار کشاورز پول خود را دریافت کرده‌اند.
وی گفت: بزودی آغاز معاملات تمام ذرت تولیدی داخل کشور در بورس کالا آغاز می‌شود.
صدا و تصویر دارد

همچنین بزرگترین تامین مالی بخش کشاورزی ایران در بازار سرمایه از طریق بورس کالای ایران در دو روز با موفقیت کامل انجام شد تا شرکت بازرگانی دولتی بتواند به میزان 2657 میلیارد تومانی برای گندمکاران تامین مالی کند.

مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: انتشار اوراق سلف موازی استاندارد گندم در بورس کالای ایران که به منظور تامین مالی شرکت بازرگانی دولتی برای پرداخت بخشی از مطالبات گندمکاران از چهارشنبه گذشته آغاز شد، امروز به طور کامل به فروش رفت تا بزرگترین تامین مالی بخش کشاورزی ایران در بازار سرمایه از طریق بورس کالای ایران و ظرف دو روز با موفقیت کامل انجام شود.

حامد سلطانی نژاد افزود: امروز در دومین روز انتشار اوراق سلف موازی گندم در بورس کالای ایران یک میلیون و 761 هزار تن گندم در قالب اوراق سلف به ارزش بیش از یک هزار و 457 میلیارد تومان به فروش رسید تا کل تامین مالی پیش بینی شده به مبلغ 2 هزار و 650 میلیارد تومان در دو روز محقق شود.

مدیرعامل بورس کالای ایران اظهار داشت: با این تامین مالی صورت گرفته شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت بخش ویژه ای از طلب گندمکاران را پرداخت خواهد کرد تا مشکلات به وجود آمده برای گندمکاران در این زمینه به زودی مرتفع شود.

سلطانی نژاد در ادامه به جزییات اوراق سلف موازی گندم اشاره کرد و گفت: اوراق سلف موازی گندم با نام و معاف از مالیات بود و با سررسید 6 ماهه و با نرخ بازده 10 درصدی معادل سود 20 درصد سالانه منتشر شد و نرخ بازخرید بازارگردان نیز روز شمار معادل 19 درصد در سررسید سالانه تعیین شده بود که با استقبال سرمایه گذاران به فروش رسید.

وی تصریح کرد: متعهد پذیره نویسی و بازارگردان طی مدت عرضه تا سررسید، صندوق سرمایه گذاری یکم کارگزاری بانک کشاورزی و ضامن اصل و بازده اوراق در سررسید دولت جمهوری اسلامی ایران، خزانه داری کل و بانک کشاورزی هستند.

به گفته مدیرعامل بورس کالای ایران، علاوه بر انتشار اوراق سلف و تامین مالی صورت گرفته، شرکت بازرگانی دولتی ایران تعهد کرده است که کلیه گندم غیر مشمول فروش یارانه ای در اختیار این شرکت، به صورت منظم و مستمر تا زمان سررسید صرفا از طریق بورس کالای ایران و براساس قیمت های جاری بازار به فروش می رسد.

پذیره نویسی اوراق سلف موازی گندم 2 روزه به اتمام رسید

مدیرعامل کارگزاری بانک کشاورزی خبر داد: پذیره نویسی اوراق سلف موازی گندم، در روز دوم به اتمام رسید و کل اوراق به میزان 2650 میلیارد تومان طی دو روز به فروش رسید.

حسین خزلی خرازی اضافه کرد: صندوق سرمایه گذاری یکم کارگزاری بانک کشاورزی به جهت ذخیره ی اوراق بازارگردانی و رعایت نصابهای سرمایه گذاری مصوب هیات مدیره  سازمان بورس تنها با خرید 426 میلیارد تومان در این مهم مشارکت کرد و بقیه اوراق توسط سرمایه گذاران محترم حقیقی و حقوقی و توسط عموم فعالین بازار سرمایه خریداری شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری بیست‌وششمین دوره مسابقات برنامه‌سازی دانشجویی در دانشگاه شریف
برگزاری همایش حکمرانی اقتصادی در دامغان
لیگ برتر هندبال بانوان؛ تداوم پیروزی‌های سپاهان و سنگ آهن
هفته نهضت سوادآموزی؛ تمرکز بر مهارت‌آموزی
طبیعت زمستانی و درختان برفی یخ‌زده در شهر دامنه فریدن
۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
بازدید نائب‌رئیس مجلس از رینگ سوم شهری همدان
صلح و سازش در ۳۱ پرونده قصاص در خوزستان
برترین‌های فوتبال جهان IFFHS؛ دلافوئنته، مربی برتر ملی شد
مازندران قهرمان رقابت‌های کشتی آزاد بزرگسالان کشور شد
برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان در کردستان
فعالیت روزانه گروه‌های پیشگیری از بیماری‌های منتقله از پشه آئدس در کیش
تکریم ارباب‌رجوع، حق مردم و وظیفه مدیران است
ویتینیا بهترین بازیکن سال از نگاه رسانه های پرتغال
تاکید بر اهمیت اتصال آموزش به ظرفیت‌های فناورانه و نوآورانه جهاد دانشگاهی
ضرورت هوشیاری در مقابل فتنه‌های دشمنان
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
مشخص شدن نتایج مسابقات کشتی آزاد بزرگسالان کشور
راه‌اندازی نخستین کشتارگاه صنعتی استان بوشهر
امنیت ملی و همبستگی مردم، کلید پیروزی در بحران‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)