• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۱۱۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۸
اقتصادی

اختصاص دو هزار و 200 میلیارد تومان به بنگاه های کوچک در حال تعطیلی

وزیر تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی از اختصاص 2200 میلیارد تومان اعتبار به بنگاه های کوچک درحال تعطیلی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ علی ربیعی در ششمین اجلاس دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران با اشاره به اینکه اعتبار این طرح که هم اکنون درحال بررسی است از دریافتی های بیمه بیکاری تأمین خواهد شد ، افزود: این طرح با هماهنگی بانک رفاه کارگران انجام خواهد شد. 

وی با اشاره به لزوم تجدیدنظر در بحث پرداخت حق بیمه کارگاه های زیر 5 نفر از سوی دولت تصریح کرد: دولت تاکنون بابت این کارگاه ها پولی به ما پرداخت نکرده است. 

وی با اشاره به نقش اصناف در ایجاد اشتغال با همکاری وزارت کار گفت: ایجاد شغل برای کودکان نیازمند بدون پدر و مادر، اختصاص مسکن به خانواده های تک معلول و ایجاد اشتغال ایمن برای زنان کار برنامه های وزارت کار و رفاه اجتماعی با کمک اصناف محقق خواهد شد. 

ربیعی با اشاره به سهم تأمین اشتغال در بنگاه های کوچک گفت : در رشد اقتصادی کمتر از 1 درصد ایتالیا نرخ بیکاری جوانان به 39 درصد رسید درحالی که این نرخ در ایران 26 درصد بود که عامل این تفاوت تأثیرگذاری بنگاه های کوچک و اصناف است. 

وزیر تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی کلید اصلی ایجاد اشتغال را خدمات و خدمات مولد اعلام کرد و گفت: ما هم اکنون نیازمند افزایش اشتغال هستیم که می توانیم برای تأمین این نیاز در حوزه it و گردشگری با توجه به ظرفیت بالای این دو بخش تمرکز کنیم. 

ربیعی با اشاره به نیاز اصناف به افزایش دانش مدیریتی ادامه داد: سازمان فنی و حرفه ای برای تأمین نیاز آموزش و مهارت آموزی اصناف می تواند کمک قابل توجهی به این بخش کند. 

وی با اشاره به لزوم راه اندازی صنف عادی و مجازی درکنار هم تصریح کرد:‌ مهارت آموزی و بهره وری لازم است و قاچاق آسیب های موجود در بخش اصناف به شمار می رود. 

وزیر تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تعاونی ها می توانند در تأمین نیاز شغلی نقش مؤثری داشته باشند ، گفت: بانک توسعه تعاون و صندوق تعاون آماده خدمات رسانی در این بخش است.

بهره مندی ده هزار واحد صنفی از طرح رونق تولید

 رضا رحمانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما در حاشیه اجلاس ششمین دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران با اشاره به اینکه این بسته و طرح برای تأمین نقدینگی واحدهای صنفی که دچار مشکلات مالی هستند ،طراحی شده است ، افزود: بهره مندی 7500 واحد از خدمات این طرح در مرحله نخست پیش بینی شده بود که این رقم تا امروز به 10000 واحد رسیده است و قابل افزایش است. 

وی رشد 4 درصدی مصرف برق صنعتی را نشان دهنده افزایش فعالیت واحدهای صنعتی دانست و گفت : در طرح رونق تولید ، سهم اصناف محفوظ است. 

قائم مقام وزیر صنعت ادامه داد: علاوه بر این ره اندازی واحدهای جدید ، افزایش 10 میلیارد دلاری صادرات، افزایش توان رقابت پذیری واحد های کوچک و متوسط از دیگر اهداف تعیین شده برای رونق تولید است. 

رحمانی با اشاره به تعیین بسته ویژه خروج از رکود برای اصناف در سالجاری تصریح کرد: راه اندازی شهرک های صنفی از فرصت های بسیار مناسب به ویژه در شهرهای بزرگ برای اصناف است. 

وی با اشاره به ایجاد زمینه آموزش برای 100 هزار نفر گفت: اصناف هم می توانند از این ظرفیت آموزشی برای کسب مهارت استفاده کنند. 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتصاب سرپرست جدید فرمانداری اندیمشک
توزیع میوه شب عید اردبیل در نمایشگاه‌های عرضه کالا
مذاکرات رشت-آستارا به فاز اجرایی نزدیک شد
کاهش دما و بارش برف در راه آذربایجان‌شرقی
پرداخت پنج ماه مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی
معدوم‌سازی ۱۰۵ کیلوگرم مواد مخدر در پاکدشت
راهیابی ۱۴۵ کتاب به مرحله داوری جایزه کتاب سال سینمایی
پیام فرمانده کل ارتش به مناسبت شهادت سرهنگ خلبان مهدی فیروزمند
اهدای چهار دستگاه یخچال به بیمارستان آباده
پیام تسلیت رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حاج محسن قمی
آغاز اجرای طرح پیشگیری از سرقت در سمنان
رونمایی پوستر نخستین جشنواره ملی شعر و داستان «تسبیح» در اهواز
تسهیل روند رفع تعهدات ارزی صادراتی در مناطق آزاد
رفع افت فشار آب ۳۰۰ خانوار روستایی بهبهان با اصلاح خط انتقال
آزادی ۸ هزار و ۸۵۹ زندانی جرایم غیرعمد در سال جاری با کمک ستاد دیه
فعالیت ۲۴ ساعته اتوبوسرانی و مترو در پایان سال
دعوت از بخش خصوصی برای تدوین مدل نوین اکتشاف معدنی
افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار
کشف ۶ دستگاه ماینر غیرمجاز به ارزش ۱۲ میلیارد ریال در قائنات
فرصت کتابهای «کمیک » در بازارهای جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۲ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۲ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۱ نظر)