• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۳۳۳۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵:۴۲
بین الملل » غرب آسیا

شیمون پرز مُرد

شیمون پرز یکی از بنیانگذاران رژیم جعلی اسراییل، عامل کشتار قانا و دو حمله نظامی به نوار غزه به دنبال سکته مغزی، امروز در تل آویو مرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل خبرگزاری رویترز ، شیمون پرز رئیس سابق رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در 93 سالگی در تل اویو مرد.
 گزارش اختصاصی خبرگزاری صداوسیما از پیشینه سیاه یک تروریست..
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
خبرگزاری رژیم صهیونیستی ضمن اعلام این خبر نوشت پرز دو هفته پیش در پی سکته بستری شد و روز سه‌شنبه حال او به وخامت گرایید و بالاخره روز چهارشنبه مرد. جزییات اینکه جسدش چه زمان دفن می شود هنوز اعلام نشده است.
شیمون پرز یکی از بنیانگذاران رژیم جعلی اسراییل، عامل کشتار قانا و دو حمله نظامی به نوار غزه به دنبال سکته مغزی، امروز در سن 93 سالگی در تل آویو مرد.
شیمون پرز یکی از کلیدی ترین چهره های تاریخ رژیم جعلی اسرائیل، که از زمان تاسیس این رژیم تاکنون همواره در پست های مهم ایفای نقش کرده است  از سال2007 تا 2014 به عنوان نهمین رئیس  این رژیم فعالیت کرد  و با وجود تشریفاتی بودن این مقام، به عنوان پدر معنوی جناح ها و گروه های مختلف صهیونیستی به شمار می آید.
او نخستین بار در سال 1959 به کنست راه یافت و تا پیش از ریاست بر اسراییل،  در پست هایی همچون نخست وزیری (دوبار)، وزیر امور خارجه (سه بار) و وزیر دفاع (دوبار) ایفای نقش داشته  است.
شیمون پرز در 2 آگوست 1923 در لهستان متولد شد و دردوران نوجوانی به همراه خانواده اش به فلسطین مهاجرت کرد.
او  در سال1947 به سازمان هاگانا پیوست و "بن گوریون” مسئولیت خرید اسلحه را بر عهده وی گذاشت. در سال 1952 وی معاون وزیر جنگ شد و دو سال بعد در 29 سالگی به مقام وزارت رسید. او نقش برجسته ای در خرید تسلیحات نظامی، به ویژه دستیابی رژیم صهیونیستی به تسلیحات هسته ای و راه اندازی رآکتور هسته ای دیمونا داشته است.
در سال 1969 پرز به عنوان وزیر جذب مهاجر، در سال 1970 به عنوان وزیر حمل و نقل و در سال1974 پس از یک دوره فعالیت در وزارت اطلاعات، در سمت وزارت جنگ قرار گرفت.
وی چند دهه از اعضای اصلی حزب کارگر بود و چندین بار نیز رهبری این حزب را بر عهده داشت؛ اما در سال 2005 پس از شکست در انتخابات داخلی این حزب، آن را ترک و به حزب تازه تاسیس کادیما پیوست.
پرز در سال های آخر نخست وزیری "آریل شارون” معاون او بود و در نهایت پس از کناره گیری "موشه کاتساو” به دلیل رسوایی اخلاقی، در سال 2007به مقام رئیس رژیم اسراییل رسید.
پرز به مهندس برنامه اتمی اسرائیل معروف است و در زمان جنگ سرد میان امریکا و شوروی با فرانسه لابی کرد و تل آویو را به تاسیسات هسته ای مجهز کرد.
پس از انقلاب اسلامی و رویکرد ضد صهیونیستی جمهوری  اسلامی که مبارزه فلسطینی ها با رژیم جعلی اسراییل وارد مرحله جدیدی شده بود شیمون پرز به دلیل قدرت چانه زنی بالای خود با کمک متحدان غربی اش،  بازی مذاکره سازش با فلسطینی ها را در اسلو آغاز  و در سال 1993 قراردادی با جنبش آزادی بخش فلسطین منعقد و بعدها  هم  به دلیل همین نقش بازی،  از باراک اوباما رئیس جمهور امریکا مدال آزادی  دریافت کرد. این در حالی بود که بیشترین شهرک سازی ها در زمان مسوولیت وی انجام شد و او در قبال مسئله بازگشت آوارگان فلسطینی  و مساله قدس مواضع تندرو و متعصبانه ای چون حزب لیکود داشت. و این در حالی بود که وی در مذاکرات سازش با فلسطینی ها نقش هویج و همتایانش در لیکود نقش چماق را بازی می کردند.
شیمون پرز علاوه بر عضویت در هاگانا در اشغال فلسطین و اعلام رژیم جعلی اسراییل نیز نقش داشت. 
رژیم صهیونیستی به فرماندهی پرز در سال 1996  با عملیات نظامی تحت عنوان "خوشه های خشم" به لبنان حمله ور شد و در این جنگ وحشی گری اسرائیل وقتی  آشکار شد که نظامیان صهیونیست 
در این حمله  به پناهگاه سازمان ملل متحد در "قانا" در جنوب لبنان نیز رحم نکردند و با حمله به آنجا اکثریت پناهندگان که اغلب زن و کودک بودند  به خاک و خون کشیدند.
در دوره ریاست پرز بر اسرائیل، بین سال های 2007 تا 2014، نوار غزه تحت محاصره همه جانبه قرار گرفت و در دوحمله نظامی صهیونیست ها به غزه، حدود چهار هزار فلسطینی به شهادت رسیدند.
در آخر باید گفت پرز آخرین فرد از اولین نسل بنیانگذاران رژیم جعلی اسراییل است که با مرگ احتمالی وی عقبه این رژیم در فلسطین اشغالی به آخر می رسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
الحمد لله رب العالمین
مرگ شمعون پرز چیزی را تغییر نمی دهد وقتی حکام وهابی و سعودی منطقه در حال تحقق آرزوهای به گور برده آریل شارون و موشه دایان و شمعون پرز ( از نیل تا فرات }هستند و برای اجرای آن منطقه را به آشوب و آتش کشیده اند .
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۱۶۶ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان
برگزاری نشست پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی شورا‌های شهر و روستا
تولید بیش از ۳۱ تُن عسل در کاشمر
هشتم دی، روز نمایش بصیرت مردم شیراز
پلیس فتا حافظ آبرو و حیثیت بانوان در فضای مجازی است
بازتاب پرتاب ماهواره‌های ایرانی در رسانه‌های جهان
تمرکز ایدرو برای حمایت از حلقه‌های مفقوده زنجیره تامین مواد اولیه صنعت
توقف بیش از ۱۰۰ خودرو در محور منتهی به سردشت
گردان قسام فرماندهان شهید بزرگی را تقدیم کرد
استقبال دانش آموزان خراسان جنوبی ازمراسم معنوی اعتکاف
توسعه صنعتی تهران نیازمند دقت بیشتر زیست محیطی
نصب پلاک افتخار بر سر در منزل پدر شهید پدافند هوایی در مشهد
تشریح برنامه‌های هفته مقاومت در کهگیلویه و بویراحمد
پیام تسلیت رئیس قوه قضائیه در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی
انجمن اوتیسم ایران: ثبت نام ۱۰ هزار خانواده در سامانه بیمه‌ای
میزبانی کیش از نمایشگاه بین المللی پتروشیمی و صنایع وابسته کیش
پایان جنگ روسیه و اوکراین، خیلی دور خیلی نزدیک!
ساخت ۳۱۱ مدرسه در گام نخست نهضت توسعه عدالت آموزشی در خراسان رضوی
ارائه راهکار عملیاتی برای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت
یاد و راه شهیدان سلیمانی و پورجعفری باید زنده نگه داشته شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)