• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۲۶۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۵
ورزشی » توپ و تور
نخستین حضور پتروشیمی بندرامام؛

آغاز جام باشگاه های بسکتبال آسیا بعد از 3 سال

جام باشگاه های بسکتبال آسیا بعد از سه سال وقفه از فردا در شنزو چین برگزار می شود.

آغاز جام باشگاه های بسکتبال آسیا بعد از 3 سالبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ جام باشگاه های بسکتبال آسیا که در دهه جدید کاملا از رونق افتاده بود و سال ها بدون حضور نمایندگان شرق آسیا برگزار می شد، از فردا در شنزو چین با شکلی احیا شده برگزار می شود.

پتروشیمی بندرامام به نمایندگی از کشورمان در کنار الریاضی از لبنان دو نماینده غرب آسیا در این رقابت ها هستند؛ الریان قطر فینالیست آخرین دوره مسابقات؛ ژین جیانگ چین بعد از 18 سال دوری نمایندگان این کشور و پائویان بعد از 32 سال دوری نمایندگان چین تایپه در کنار نمایندگان غرب آسیا، مهمترین تیم های این دوره از مسابقات هستند.

پتروشیمی در گروه الف

تیم پتروشیمی که بخش مهمی از بازیکنان تیم ملی ایران را هم در جام باشگاه های آسیا در خدمت دارد، همراه با تیم های الریاضی لبنان، ONGC هند، الریان قطر و پائویان چین تایپه در گروه الف مسابقات جای گرفته است و الاهلی امارات، الشرطه عراق، بارسی قزاقستان، ژینجیانگ کشگر چین و دراگونز مالزی در گروه ب قرار دارند.
 
تیم پتروشیمی ایران رسما محمد جمشیدی ملی پوش خود را به خاطر مصدومیت از فهرست نهایی جام باشگاه ها خارج و سجاد مشایخی را با پرداخت جریمه، جایگزین این بازیکن کرد. پتروشیمی دو بازیکن خارجی به نام های جیمز وایت و جرالد رابینسون در اختیار دارد که گویا وایت در میان خارجی های حاضر در چین هم بسیار شناخته شده است.  

اوشین ساهاکیان، محمد حسن زاده، بهنام یخچالی و سجاد مشایخی بازیکنان ملی پتروشیمی هستند که با سایر بازیکنان با تجربه این تیم ترکیب قدرتمندی را تشکیل می دهند.  

مهران شاهین طبع سرمربی پتروشیمی هم که سال قبل با این تیم به قهرمانی ایران و غرب آسیا رسید، با تجربه خوب در جام باشگاه های آسیا، هدایت تیم ماهشهری را در شنزو برعهده دارد.

بلچ و جوچی در ترکیب ژین جیانگ

آغاز جام باشگاه های بسکتبال آسیا بعد از 3 سالتیم ژینجیانگ چین در این رقابت‌ها به جای سیچوان قهرمان این کشور شرکت می‌کند و برای تقویت ترکیب خود از آندری بلچ ملی پوش آمریکایی فیلیپین و جو چی ستاره بسکتبال چین استفاده می‌کند. بلچ 208 سانتی متری در کنار جو چی 217 سانتی متری قدرت این تیم را در زیر حلقه افزایش می دهند.
 
داریوس آدامز آمریکایی هم به عنوان یار خارجی،‌ تیم چینی را در جام باشگاه ها همراهی می‌کند .
 
چینی ها تا به حال سه بار در جام باشگاه های بسکتبال آسیا قهرمان شده اند و از سال 1998 تا به حال در این رقابت ها غایب بوده اند.

پایان غیبت 32 ساله چین تایپه  

پیور یوت (پائویان) نخستین نماینده چین تایپه در جام باشگاه ها بعد از سال 1984 است. کوئینسی دیویس بازیکن آمریکایی تیم ملی چین تایپه هم از سال 2011 در این تیم حضور دارد. او چند هفته قبل با چین تایپه در مسابقات آسیاچلنج تهران هشتم شد و میانگین 18 امتیاز، 10.6 ریباند و 2 بلاک شات در هر بازی داشت.  

داگلاس کریتون بازیکن تبعه تایوانی آمریکایی هم در ترکیب پائویان حضور دارد. این بازیکن در سال 2013 همراه تیم ملی چین تایپه در جام ملت های آسیا شرکت کرد.  
 
الریان قطر، دومین باشگاه پرافتخار جام باشگاه ها

الریان در سال های 2002 و 2005 قهرمان جام باشگاه ها شده و 9 بار دیگر هم روی سکوی مسابقات رفته است. پرستون نولز و برندون بومن آمریکایی  با چند ملی پوش قطر در ترکیب الریان حضور دارند و به دنبال سومین قهرمانی این باشگاه یا دوازدهمین حضور روی سکوها هستند. الریان آخرین بار سال 2013 با شکست از فولاد ماهان به نایب قهرمانی جام باشگاه ها رسید.  

 الریاضی با کاپیتان محبوب لبنانی ها

آغاز جام باشگاه های بسکتبال آسیا بعد از 3 سالتیم الریاضی لبنان در آخرین میزبانی این کشور با مهرام تهران بر سر قهرمانی جام باشگاه های 2012 رقابت داشت که شرایط امنیتی این کشور اجازه برگزاری مسابقه پایانی را نداد و سرنوشت آن رقابت ها هم بی پایان ماند. فادی الخطیب ستاره محبوب لبنانی ها امسال به کمک الریاضی آمده و درک اسپنسر بازیکن آمریکایی این تیم، نام آشنایی برای بسکتبال دوستان ایرانی است. اسپنسر یک بار سال 2013 به پتروشیمی بندرامام هم پیوست.   

آلاده امینو دومین بازیکن خارجی الریاضی است که در تیم ملی نیجریه بازی می کند. سایر بازیکنان این تیم را هم چهره های سال های اخیر تیم ملی لبنان تشکیل می دهند و نام کریم زینون بازیکن تیم ملی زیر 18 سال لبنان در فهرست این تیم به چشم می خورد. زینون دو ماه قبل با تیم ملی جوانان لبنان در مسابقات تهران شرکت کرده بود.  

ایران پرافتخارترین تیم جام باشگاه ها

جام باشگاه های آسیا آخرین بار سال 2013 با حضور تیم فولاد ماهان به نمایندگی از ایران برگزار شد. فولاد ماهان قبل از انحلال در این مسابقات به قهرمانی رسید.  

ایران به استناد فیبا در مجموع دوره های جام باشگاه ها با پنج قهرمانی رکورددار است. تیم صباباتری در سال های 2007 و 2008؛ مهرام در سال های 2009 و 2010 و فولاد ماهان سال 2013 برای ایران قهرمانی به دست آوردند. باشگاه های لبنانی و فیلیپینی هر کدام چهار بار و باشگاه های چینی سه بار قهرمان این رقابت ها شده اند.
 
برنامه مسابقات پتروشیمی در جام باشگاه ها:

شنبه، 17 مهر  

 پائیان چین تایپه – پتروشیمی   ساعت 10:30 تهران  

یکشنبه، 18 مهر

پتروشیمی – ONGC هند    ساعت 8:30  

دوشنبه، 19 مهر

استراحت
 
سه شنبه، 20 مهر

پتروشیمی -الریان   ساعت 8:30

چهارشنبه،  21 مهر

 الریاضی لبنان – پتروشیمی  ساعت 13:30

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)