• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۰۵۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱
سیاسی » مجلس
ربیعی:

طرح تحول سلامت هزینه های درمانی مردم را کاهش داد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: طرح تحول سلامت برای ارتقای بخش سلامت کشور بود و باعث شد هزینه های درمانی مردم کاهش یابد.

طرح تحول سلامت هزینه های درمانی مردم را کاهش دادبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، علی ربیعی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 14 آذر) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: ابتدا از آقای مصری تشکر می کنم به دلیل اینکه سوال این نماینده راهگشاست و زمینه برای این فراهم می شود که هم سازمان تامین اجتماعی و سازمان های دیگر بیمه ای اقدامات خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: بنده به بیانات دکتر دستجردی وزیر اسبق بهداشت و درمان استناد می کنم که اشاره داشت در ایران سهم پرداخت هزینه های درمانی بیش از 54.8 درصد است و در کشور پاکستان این رقم بیشتر است.

ربیعی افزود: طرح تحول سلامت برای ارتقای سلامت طرحی بود که دولت آماده کرد و باعث شد که هزینه های درمان به 10 درصد یا کمتر از 10 درصد خروجی از جیب مردم برسد و توانستیم میزان رضایت اجتماعی را دراین زمینه به دست آوریم و در وزارت رفاه برای کاهش میزان سهم پرداختی بیماران از هزینه ها تلاش شد.

وی ادامه داد: اجرای طرح تحول سلامت در راستای آرمان های امام خمینی (ره) و رفع دغدغه های مقام معظم رهبری برای فشار اقتصادی وارد به خانواده های بیمار است.

ربیعی گفت: همزمان با این طرح چند کار را جلو بردیم و بخشی از کاستی ها طبیعی است اما تلاش شد پوشش بیمه ای بیشتری به صورت 
فراگیر در دسترس قرار بگیرد و 10 میلیون فقیر حاشیه نشین تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

وی افزود: وقتی طرح آغاز شد چند چالش زیرساختی داشتیم؛ اما به دلیل اینکه سرعت در اجرای طرح برای خروج از شرایط بد درمانی مهم بود این موضوع مورد توجه قرار گرفت و باید به محوریت بحث پزشک خانواده و نظام ارجاع توجه می کردیم و اصلاح را در حین آغاز طرح اجرا کردیم.

ربیعی گفت: کنترل هزینه ها و اصلاحات باید انجام شود، اما باید به زیرساخت ها توجه شود. البته دولت نتوانست سهم خود را در این موضوع اجرایی کند به علت اینکه چالش ها و موانعی وجود داشت و حدود 3 تا 4 هزار میلیارد تومان باید کاهش هزینه می دادیم و امسال 11 هزار میلیارد تومان در بودجه سلامت منابع در نظر گرفته شد و ما باید به سمت کنترل برویم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ما در بخش تامین اجتماعی 8 هزار میلیارد تومان بودجه درمان را تا 18 هزار میلیارد تومان افزایش دادیم و بیش از پول درمان و سهم نه بیست و هفتم بوده و یک ریال به خارج از تامین اجتماعی نرفته است و از قانون نیز تخطی نشده است و حتی برای ساخت بیمارستان ها نیز از نه بیست و هفتم منابع در نظر گرفته شده هزینه ای انجام نشد.

ربیعی اضافه کرد: من از این طرح حمایت می کنم و معتقدم قانون زمین مانده برنامه پنجم توسعه و آرزوی زمین مانده بزرگان انقلاب اسلامی را اجرا کرده ایم و معتقدم دغدغه مقام معظم رهبری را که فرمودند یک بیمار باید تنها رنج بیماری داشته باشد نه رنج بی پولی، در این طرح عملیاتی کردیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در گذشته 10 میلیون کارگر حاشیه نشین شهری فاقد دفترچه بیمه تامین اجتماعی بودند، گفت: ما در این طرح این موضوع را پیگیری کرده ایم تا حقوق آنها تامین شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه ما در کشور عادت داریم طرح ها را به صورت فنسی اجرا کنیم، افزود: اما اجرای برنامه های اجتماعی که ذی نفعان متعدد دارد، بسیار دشوار است یا این برنامه ها را نباید اجرا کنیم یا باید اجرا کنیم و در حین اجرای طرح آن را اصلاح کنیم.

ربیعی با بیان اینکه خوشبختانه من ادعای بی نقصی ندارم، گفت: من کسی نبوده ام که بگویم هیچ کار من اشکالی نداشته است، من هم خطا کرده ام اما کاری بزرگ را دنبال کرده ایم و خطای ما خطایی نبوده که کسی یا چیزی را به زمین بزند بلکه اصلاح روش ها بوده است و در حال اجرای آن هستیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در گذشته مردم در زمینه درمان با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کردند اما در حال حاضر مردم در زمینه درمان نفس می کشند آیا کسی می تواند این موضوع را کتمان کند.

وی افزود: ما آگاهیم و تلاش می کنیم و من صادقانه در خدمت این طرح هستم و بیشترین انرژی خود را تاکنون صرف این طرح مهم و اشتغال کرده ام اما متاسفانه از هر سو مورد هجمه قرار می گیرم و باید بگویم هزینه های این طرح از پول و درآمدهای تامین اجتماعی پرداخت نمی شود.

ربیعی تصریح کرد: ما اگر برای طرح تحول سلامت جلو آمده ایم و ایستادگی می کنیم برای این است که زیر میزی را از بین ببریم و می خواهیم خروج از جیب مردم را کسر کنیم. تعرفه ها را متناسب با منابع حاصل از حذف هدفمندی یارانه ها تعریف کرده ایم اما منابع هدفمندی به دست نیامد و ما در بیمه مقصر نبودیم و حال که منابع ما برای سال آینده مشخص شده است در حال تنظیم مصارف خود هستیم.

وی با بیان اینکه همواره از حقوق کارگران دفاع کرده و موافق تجمیع بیمه ها نبوده ام، تصریح کرد: به همین علت تاکنون ایستاده و اجازه نداده ام منابع کارگران در سایر منابع ترکیب شود و با دکتر پزشکیان در این زمینه بحث های مفصل داشته و به این نتیجه رسیده ایم که اگر بیمه ها را تجمیع کنیم در صورت کاهش منابع حق کارگر تضییع می شود و ایشان هم موافقت کرد و گفت من در این مورد با شما هم عقیده هستم. 

وی ادامه داد: تمام اسناد ما نشان می دهد که بیش از نه بیست و هفتم هزینه نکرده ایم و به همان اندازه که حق درمان بوده است به آن اختصاص داده ایم؛ البته سوال شما در این مورد می تواند درست باشد که اگر دریک مورد هزینه های شما کمتر بود مابقی آن را می توانستید بیمه تکمیلی بدهید؛ اما طرحی را دولت جلو برد که امیدواریم با کنترل و کاهش هزینه بتوانیم مازاد آن را صرف خدمات بیشتر به کارگران کنیم؛ چراکه من تاکنون همه وجودم برای زندگی کارگران بوده است که در بحث درمان آنها نیز همین را پیگیری می کنیم.

ربیعی تصریح کرد: اگر در شرایط فعلی من به عنوان وزیر پشت این طرح نمی ایستادم و گمنامانه این طرح را جلو نمی بردم این طرح با موفقیت به سرانجام نمی رسید. شما به ما خرده بگیرید اما بدانید ما طرح بزرگی را به پیش برده ایم. 
حق الزحمه ها به علت کمتر شدن پرداخت از جیب مردم بود و ما تنها مشکلمان فقدان زیرساخت ها بود، اما راهبردی که در این طرح پیگیری کردیم اصلاح در عین حرکت بود.

وی خطاب به نماینده سوال کننده تاکید کرد: من به شما اطمینان می دهم یک ریال از پول کارگران برای این طرح هزینه نشده است و سوال شما را از سر دلسوزی می دانم و به آن یقین دارم. 

در برخی استان ها به اندازه 30 سال خدمات کارگری را افزایش داده ایم اما باز هم نیاز است و ما همه با هم باید به یکدیگر کمک کنیم. مجلس باید به دولت کمک کند که این طرح که در آن با مشکل مواجه شد به سرانجام خوبی برسد و طرح را متوقف نکنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)