• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۵۴۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

پرداخت 3400 میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های نیمه فعال کشاورزی

ده هزار و 472 بنگاه تولیدی کوچک و متوسط بخش کشاورزی با ثبت نام در سامانه بهین یاب وزارت صنعت 3 هزار و 400 میلیارد تومان تسهیلات بانکی گرفتند.

پرداخت 3400 میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های نیمه فعال کشاورزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد خالدی مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این مطلب گفت : سامانه بهین یاب در اجرای طرح تامین مالی بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط و طرح های نیمه تمام با پیشرفت بالای 60 درصد به منظور رونق تولید در وزارت صنعت، معدن و تجارت راه اندازی شده است.

وی افزود : با پیگیری های وزارت جهاد کشاورزی و همراهی اعضای کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید موافقت شد واحدهای تولیدی این بخش نیز در سامانه مذکور برای دریافت تسهیلات بانکی ثبت نام کنند.

خالدی با بیان این که 70 درصد تسهیلات پرداختی به بنگاه های تولیدی نیمه فعال کشاورزی در قالب طرح تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط از سوی بانک کشاورزی پرداخت شده است، اظهار داشت: سایر بانک ها نیزباید همکاری بیشتری با بخش کشاورزی داشته باشند.

خالدی افزود: بعد از بانک کشاورزی، بانک های ملت و ملی هر کدام 7 تا 8 درصد و بانک های سپه، صادرات، توسعه تعاون، تجارت و رفاه کارکنان هر کدام 2 تا 3 درصد از کل تسهیلات را به بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط کشاورزی پرداخت کرده اند.

وی اظهار داشت: سهم مشارکت بانک های خصوصی در ارایه این تسهیلات به واحدهای غیر فعال و نیمه فعال کشاورزی صفر بوده است.

مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به این که به دلیل انباشت متقاضیان، امکان تامین مالی این واحدهای تولیدی از طریق بانک کشاورزی به تنهایی امکان پذیر نیست، بانک مرکزی بنا بر قانون رفع موانع تولیدی رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور ، در مهر امسال از بانک های غیر تخصصی خواسته است بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی نیز در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط پذیرش و بررسی شود.

وی تصریح کرد: از 39 هزار بنگاه کوچک و متوسط تولیدی نیمه فعال کشاورزی که در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده ا تاکنون 19 هزار و 215 بنگاه به تایید کارگروه های استانی تسهیل و رفع موانع تولیدی رسیده و به بانک ها معرفی شده است.

از این تعداد 55 درصد معادل 10 هزار و 472 بنگاه موفق به دریافت تسهیلات شده است.

خالدی ادامه داد : امسال نزدیک به 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای حمایت از بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط به منظور افزایش تولید و اشتغال اختصاص یافته که تاکنون 13 هزار میلیارد تومان از طریق بانک ها پرداخت شده است.

وی سهم بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی از تسهیلات بانکی پرداختی را 25 درصد معادل 3 هزار و 400 میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت : اگر سهم صنایع تبدیلی و تکمیلی را که از طریق وزارت صنعت،معدن و تجارت معرفی شده است ، به این مبلغ اضافه کنیم میزان تسهیلات پرداختی به بخش کشاورزی به بیش از 30 درصد از کل تسهیلات می رسد.

مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برخی از استان ها ظرفیت بالایی برای جذب تسهیلات در واحدهای راکد و نیمه فعال دارد به طوری که بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط کشاورزی در استان های جنوب کرمان، خراسان شمالی بالای 60 درصد و استان های ایلام و کردستان بیش از 50 درصد تسهیلات بانکی را جذب کرده است.

وی اظهار داشت : بنگاه های کوچک و متوسط نیمه فعال که ظرفیت پایداری و بازار فروش برای تولید دارد و همچنین طرح های تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای 60درصد می تواند برای دریافت تسهیلات بانکی اقدام کند.

خالدی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت بر چگونگی مصرف تسهیلات بانکی دربنگاه های تولیدی نظارت خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)