• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۵۹۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳
بین الملل » آمریکا

تماس های مخفی ترامپ با روسیه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی نوشت: رئیس اف بی آی پرونده ای را از جان مک کین دریافت کرده است که نشان دهنده تماس های مخفی بین تیم ترامپ با روسیه است.
در این گزارش به قلم جولیان بورگر آمده است: سناتور جمهوری خواه جان مک کین  ماه گذشته اسنادی را در اختیار جیمز کامی قرار داد که در آنها ادعا شده است ارتباطاتی مخفی بین کمپین ترامپ و مسکو وجود دارد و دستگاه اطلاعاتی روسیه شخصاً مطالبی را درباره  شخص  رئیس جمهور منتخب جمع آوری کرده است.
این مطالب -که به رویت گاردین رسیده است- شامل یک سری گزارش هایی در ارتباط با رابطه ترامپ با مسکو است. این مطالب را یک مقام سابق غربی فعال در بخش مبارزه با تروریسم جمع آوری کرده است که هم اکنون به عنوان یک مشاور خصوصی فعالیت می کند.
گاردین نتوانسته است صحت محتوای این اسناد را تأیید کند و تیم ترامپ نیز به طور مداوم وجود هر گونه ارتباط مخفی با دولت روسیه را رد کرده است.
تیم انتقال ترامپ به درخواست ها برای اظهار نظر در این باره پاسخ نداد، اما عصر روز سه شنبه، ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت:«اخبار جعلی منتشر شده است.» او هیچ گونه اشاره مستقیمی به این ادعاها نکرد. 
یک مقام در دولت آمریکا در گفتگو با روزنامه گاردین، منبعی را که این گزارش اطلاعاتی را تدوین کرد، یک منبع معتبر، دقیق و آگاه توصیف کرد که به سبب داشتن تماس های گسترده با روسیه از اعتبار برخوردار است.
برخی از این گزارش ها -که تاریخ آنها به روز بیستم ماه ژوئن تا بیستم ماه اکتبر سال گذشته باز می گردد- همچنین شامل رویدادهایی است که پس از ارسال این گزارش، اتفاق افتاده است.
در یک گزارش -که مربوط به ژوئن سال دو هزار و شانزده است- ادعا شده است کرملین در حال آماده کردن شرایط، حمایت و کمک به ترامپ دستکم به مدت پنج سال با هدف ایجاد «اختلافات در اتحاد غربی» بوده است.
در این گزارش همچنین ادعا شده است که ترامپ « از پذیرش قراردادهای مربوط به املاک پیشنهاد شده به او را در روسیه» به ویژه در ارتباط با رویدادهای مرتبط با با جام جهانی دو هزار و هجده، خودداری کرد اما «او و اطرافیانش یک سری اطلاعات را از کرملین از جمله در ارتباط با رقبای دموکرات و دیگر رقبای سیاسی پذیرفتند.»
در این گزارش ادعا شده است:‌ «سرویس امنیت فدرال روسیه با فعالیت های ترامپ در مسکو کنار آمد و این موضوع در حدی بود که می شد از او باج خواهی کند.» رئیس جمهورمنتخب به این ادعاها واکنش نشان نداده است.
شبکه تلویزیونی سی ان ان روز سه شنبه گزارش داد اف بی آی همچنان در حال انجام دادن تحقیقاتی درباره اعتبار این اسناد است.
انتشار این اسناد ده روز قبل از برگزاری مراسم تحلیف ترامپ و در آستانه نخستین کنفرانس خبری برنامه ریزی شده اش از ژوئیه سال گذشته، موضوعی نگران کننده محسوب می شود. 
با وجود ارجاع های برجسته از مقامات آمریکایی و خارجی که با این منبع همکاری کرده اند، اما برخی اشتباهات نیز در این گزارش ها به چشم می خورد. در یک گزارش آمده است منطقه بارفیکا در حومه مسکو «برای اسکان رهبری بلندپایه و اطرافیان نزدیک او» اختصاص یافته است،‌ اما این یک منطقه گران است و هیچ گونه محدودیتی برای افراد به منظور داشتن ملک در این منطقه وجود ندارد. 
اف بی آی به طور عادی درباره تحقیقاتش اظهار نظر نمی کند اما از سوی دموکرات ها و برخی جمهوری خواهان برای اقدام کردن قبل از برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید، تحت فشار قرار دارد، به ویژه پس از آن که کومی یازده روز قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد تحقیقات درباره سرور ایمیل هیلاری کلینتون ادامه دارد، موضوعی که به باور حامیان کلینتون، به بهای شکست او در انتخابات تمام شد.
هری رید سناتور سابق دموکرات از کومی به سبب فاش کردن موضوع تحقیقات درباره سرور شخصی کلینتون و سکوت کردن درباره اسناد مرتبط با روابط ترامپ با روسیه به شدت انتقاد کرد. 
ران ویدن یکی دیگر از سناتورهای دموکرات روز سه شنبه در کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا از کومی در این باره سوال کرد که آیا اف بی آی در حال بررسی تماس های ستاد انتخاباتی ترامپ با روسیه است یا خیر.
ویدن این سوال را مطرح کرد:‌ «آیا اف بی آی درباره گزارش ها در ارتباط با این روابط تحقیق کرده است؟»
کومی در پاسخ به او گفت:‌ «من در یک نشست علنی هرگز درباره این تحقیقات اظهار نظر نمی کنم.»
گارین می تواند تأیید کند که اسناد در ماه دسامبر به دست مقامات بلندپایه در اف بی آی رسید. سناتور جان مک کین یک نماینده را برای دیدار با این منبع اعزام کرد و سپس تصمیم گرفت در روز نهم ماه دسامبر این اسناد را در اختیار کومی قرار دهد. این اسناد در اختیار کاخ سفید نیز قرار گرفته است.
کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا -که مک کین ریاست آن را بر عهده دارد- هفته گذشته تحقیقاتی را درباره حملات سایبری روسیه طی دوران برگزاری انتخابات در آمریکا آغاز کرد.
او خواستار تشکیل یک کمیته ویژه در سنا برای بررسی ارتباطات بین مقامات ستاد انتخاباتی با مسکو شد اما این پیشنهاد با مخالفت جمهوری خواهان مواجه شد.
مک کین در گفتگو با شبکه تلویزیونی ان بی سی گفت:‌ «من تمایل دارم شاهد تشکیل یک کمیته منتخب باشم. ظاهرا مقامات ما با این موضوع موافق نیستند. از این رو،‌ ما بر اساس دستورالعمل کمیته نیروهای مسلح پیش خواهیم رفت و من مطمئن هستم کمیته روابط خارجی و کمیته اطلاعاتی نیز در این روند دخیل خواهند بود.» 
بر اساس گزارشی که در اختیار کومی قرار گرفته است، دستگاه اطلاعاتی روسیه طی دوران اقامت ترامپ در مسکو در نوامبر سال دو هزار و سیزده، این اطلاعات را جمع آوری کرد.
در گزارش دیگر -که تاریخ آن روز نوزدهم ژوئیه سال گذشته است- آمده است کارتر پیج -تاجری که ترامپ نام او را به عنوان یکی از مشاوران سیاست خارجی اش مطرح کرده  است- یک نشست مخفی ماه گذشته با ایگور سچین رئیس شرکت دولتی روس نفت برگزار کرد. همچنین ادعا می شود پیج با ایگور دیویکین -مقام امور داخلی که پیشینه حضور در دستگاه اطلاعاتی دارد- نیز دیدار کرد.
دو ماه بعد، ادعاهایی در ارتباط با دیدارهای پیج در رسانه های آمریکایی مطرح شد.
گاردین دریافته است که اف بی آی در فصل تابستان از دادگاه نظارت بر اطلاعات خارجی موسوم به فیسا درخواست کرد تا چهار عضو تیم ترامپ -را که به داشتن تماس با مقامات روس مظنون بودند- زیر نظر بگیرد. دادگاه فیسا این درخواست را رد کرد. 
این در حالی است که مدتی بعد، پس از آن که اوباما سی و پنج دیپلمات روس را به تلافی مداخله روسیه در انتخابات آمریکا، اخراج کرد، ترامپ از پوتین به سبب در پیش نگرفتن رویکرد مقابله به مثل تمجید کرد. او در صفحه توئیتر خود نوشت:‌ «همواره می دانستم که او بسیار باهوش است.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
چهل‌وچهارمین جشنواره‌ فیلم فجر - روز دوم
اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
غربالگری بینایی و شنوایی کودکان در مراکز تحت نظارت بهزیستی زنجان رایگان است
سرمایه گذاری بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زنجان
اوقات شرعی اهواز، ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
افتتاح ۳۹ طرح عمران روستایی با هزار میلیارد ریال اعتبار در دهه فجر
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز مطالعات ساخت موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی در پلدختر
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی قرار گرفته اند
کشف بیش از ۱۰ تن شکر احتکاری در مراغه
دیدار استاندار لرستان از مادر شهید محمد بیرانوند در خرم‌آباد
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۲ بهمن
ضرورت همکاری دستگاه‌ قضا و مسؤلان اجرایی در لرستان
مسدود بودن راه ارتباطی ۷۰ روستا در هشترود
دفاع از نیرو‌های مسلح کشور، دفاع از امنیت، استقلال و کرامت ملی ایران
نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی خرم‌دخت در خرم‌آباد
استاندار خراسان جنوبی: مسئولان باید با روحیه خدمتگزاری، پیگیر مشکلات مردم باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
نوری المالکی تنها گزینه ما برای نخست‌وزیری است
۳۴۰ پروژه توزیع برق همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)