• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۲۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
مدار چند درجه_اقتصادی

وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد

جزئیات وام ازدواج 80 میلیونی ، سناریوی جدید صادرات گاز ایران به عمان و ... را در مدا رچند رجه اقتصادی امروز می خوانید .

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما همچنین در این بسته اخباری درباره  احتمال تعیین تکلیف تعاونی‌های کاسپین تا پایان سال ، فعال سازی 21 هزار واحد راکد صنعتی و رفع تصرف بیش از 2 هزار هکتار اراضی ملی را می خوانید .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود


کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

جزئیات وام ازدواج 80 میلیونی 
وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد
مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران از پرداخت وام 45 تا 80 میلیونی ازدواج در قالب طرح پیوند مهر ایران خبر داد.
مرتضی اکبری افزود این طرح به دو روش و با مشارکت خانواده ها اجرا می شود. وی افزود در روش اول خانواده ها می توانند در بانک حساب افتتاح کنند و در مدت یک تا سه سال در بانک گردش حساب داشته باشند که بر اساس رسوب حساب حداقل امتیازی به آنها تعلق می گیرد و بعد از یک تا سه سال تسهیلات ازدواج 35  تا 40 میلیون تومان با کارمزد 4 درصد پرداخت می شود. اکبری گفت در طرح دوم میزان مبلغ حساب کمتر و مدت انتظار نیز 5 تا 10 سال است. در این طرح مبلغ تسهیلات اعطایی بین 45 تا 80 میلیون تومان با کارمزد 4 درصد خواهد بود.





سناریوی جدید صادرات گاز ایران به عمان
وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد
وزیر نفت با بیان اینکه خط لوله صادرات گاز ایران بدون عبور از آب‌های امارات به عمان منتقل می شود، گفت: هزینه ساخت این خط لوله گاز حدود 1.2 میلیارد دلار برآورد می شود.
بیژن زنگنه  در حاشیه دیدار و گفتگو با محمد الرحمی، وزیر نفت عمان  ارزش سرمایه گذاری برای ساخت خط لوله انتقال گاز ایران به عمان در سه بخش خشکی، دریایی و تاسیسات جانبی را حدود یک میلیارد و 200 میلیون دلار عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود با احداث این خط لوله و آغاز صادرات گاز ایران به عمان در پروژه های LNG این کشور همسایه هم مشارکت داشته باشیم.
این عضو کابینه دولت در پاسخ به پرسش مهر که با توجه به مخالفت امارات متحده عربی برای عبور خط لوله گاز ایران و عمان از آب های حاکمیتی این کشور تصمیم گیری جدیدی در مذاکرات امروز اتخاذ شد، توضیح داد: قطعا با توافق دو کشور مقرر شده که خط لوله انتقال گاز ایران به عمان بدون عبور از آب های حاکمیتی امارات متحده عربی، از آب های عمیق عبور کند.

احتمال تعیین تکلیف تعاونی‌های کاسپین تا پایان سال

وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد
آخرین خبرها در رابطه با رسیدگی به امور موسسه کاسپین و حواشی پیش آمده برای آن، حاکی از آن است که تاکنون نقل و انتقال بخش عمده‌ای از دارایی‌های چهار تعاونی تحت پوشش آن انجام شده و احتمالا تا پایان امسال اموال و دارایی‌های تمامی هشت تعاونی کاملا به کاسپین انتقال پیدا می‌کند. براین اساس تعیین تکلیف وجوه سپرده‌گذاران این تعاونی‌ها اغلب به بعد از انتقال کامل دارایی‌ها و افزایش نقدینگی مشروط خواهد بود.
در اواخر اسفندماه 1394 در جریان ساماندهی موسسات غیرمجاز، با طی فرآیندی چند تعاونی اعتبار که در مجموعه‌ای تحت عنوان "آرمان ایرانیان" فعالیت می‌کردند، مجوز فعالیت رسمی در بازار پول را از بانک مرکزی دریافت کرده و به عنوان پنجمین موسسه اعتباری مجاز بانک مرکزی ثبت شدند.
آن طور که به ایسنا اعلام شده مشکل فعلی کمبود نقدینگی است که با توجه به هجوم سپرده‌گذاران به شعب بوجود آمده است، بنابراین باید تمامی اموال و دارایی‌های مربوط به تعاونی‌های منحله به کاسپین منتقل شود تا این موسسه اعتباری متناسب با دارایی‌های هر تعاونی بتواند تدابیر لازم را نسبت به پرداخت سود و سپرده‌های مردم را اتخاذ کند. در عین حال که باید توجه داشت موسسه کاسپین تحت نظارت بانک مرکزی بوده و در هر شرایطی در نهایت این بانک نیز موظف به پاسخگویی در قبال سپرده‌گذاران آن خواهد بود.



فعال سازی 21 هزار واحد راکد صنعتی
وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد
 رئیس کل بانک مرکزی گفت: در طرح رونق تولید و حمایت از واحدهای کوچک و متوسط،21 هزار واحد راکد و نیمه فعال با دریافت 150هزار میلیارد ریال تسهیلات به چرخه تولید بازگشتند.
 ولی الله سیف شامگاه سه شنبه در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه اظهار کرد: یکی از سیاست های بانک مرکزی پرداخت تسهیلات به واحدهای اقتصادی کوچک و متوسط است تا به فعالیت خود ادامه دهند.
وی با بیان اینکه بازگشت21 هزار واحد راکد به چرخه تولیدات کشور باعث رونق اقتصادی و جنب و جوش در شهرک های صنعتی کشور شده است، افزود: فعال شدن این واحدها در شهرهای مختلف از مهاجرت افراد از شهرهای کوچک به بزرگ جلوگیری و پراکندگی جمعیت را حفظ می کند.
سیف گفت: برای اینکه تعداد واحدهای بیشتری بتوانند از تسهیلات برای فعالسازی دوباره استفاده کنند برخی از شروط پرداخت تسهیلات نظیر وجود نداشتن چک برگشتی و نسبت مالکانه بالای 25 درصد را حذف کردیم.


رفع تصرف بیش از 2 هزار هکتار اراضی ملی 
وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: از خردادماه امسال تاکنون با رفع تصرف از یک هزار و 92 فقره زمین خواری، بیش از 2 هزار هکتار از زمین های ملی محدوده شهرها آزاد شده است.
«حمیدرضا عظیمیان» عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: سامانه جامع بانک اطلاعات املاک دولت با تکمیل اطلاعات اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اعلام کرد این سازمان با سازمان ثبت واسناد برای راه اندازی سامانه دیگری همکاری دارد تا دسترسی به اطلاعات ثبتی املاک کشور در این سامانه برای انجام امور ثبتی مردم تسهیل شود.
به گفته وی، سازمان ملی زمین و مسکن در سه سال گذشته برای صدور 550 هزار سند اقدام کرد که تاکنون 120 هزار سند تک برگی برای اراضی ملی صادر شده و بقیه نیز در دست اقدام است. 


صفحه نخست روزنامه های اقتصادی امروز 
وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد وام ازدواج 80 میلیونی هم آمد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح تصفیه‌خانه آب آشامیدنی شهر کرمان
۵ مصدوم درواژگونی مینی‌بوس مسیر معدن درآلوئیه
بهره برداری مرحله اول مجتمع نهج البلاغه در کاشان
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت محور مسجدسلیمان به اندیکا
پایان مسابقات فوتسال بزرگسالان استان سمنان
بارش برف خراسان شمالی را سفید پوش کرد 
مراسم یوم‌الله ۹دی در میدان آئینی امام حسین(ع)
ادارات و مراکز آموزشی خراسان شمالی فردا تعطیل شد
کشف و ضبط ۶۳۶ عدد شیر خشک خارج از شبکه توزیع در مرند
تعطیلی همه واحد‌های دادگستری گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
تصویب مصوبات زیرساختی برای ارتقای ایمنی و خدمات شهرک صنعتی نگین
افتتاح مرکز بهداشتی ویژه پناهجویان در کرمان
فعالیت ۱۸۲ موسسه خیریه در زنجان
تعطیلی تمامی واحدهای قضایی و اداری گلستان فردا
قرارگاه اقتصادی و رصدخانه تورم در استان قزوین راه‌اندازی می‌شود
تلاش شهرداری الشتر برای زیبا سازی شهر
اعزام دانشجویان اصفهانی به اردوی راهیان مقاومت در کرمان
برپایی نمایشگاه پوشاک فاخر ایرانی در تالار وحدت مهاباد
۴۰۸ هزار دلار صرفه جویی با جمع آوری گاز‌های مشعل در یک پتروشیمی
امارات پایان مأموریت یگان‌های خود را در یمن اعلام کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)