• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۱۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳
سیاسی » دولت
در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی؛

جهانگیری: عملکردمان در اجرای اقتصاد مقاومتی خوب است

معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت تمرکز ویژه ای بر حل مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و رونق بخش تولید معطوف کرد و خوشبختانه دستاوردهای خوبی نیز در این زمینه حاصل شد.

دولت عملکرد خوبی در رونق تولید داشته است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر اسحاق جهانگیری  در جلسه  روز دوشنبه با اشاره به گزارش دبیرخانه ستاد از عملکرد دستگاههای اجرایی در خصوص اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی اولویت دار سال 95، گفت: در سال جاری اقدامات قابل توجهی در حوزه تولید، صنعت، کشاورزی، نفت و پتروشیمی صورت گرفته و این گزارش نشان می دهد که دستگاهها اهتمام جدی برای اجرای اقتصاد مقاومتی داشته اند.

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با یادآوری تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر راه اندازی بخش تولید و رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل، تصریح کرد: دولت در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، تمرکز ویژه ای بر حل مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و رونق بخش تولید معطوف کرد و خوشبختانه دستاوردهای خوبی نیز در این زمینه حاصل شده است و امروز بسیاری از واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال کشور مجددا فعال شده اند.

معاون اول رییس جمهور همچنین از دبیرخانه ستاد خواست ضمن مشورت و نظرخواهی از دستگاههای اجرایی، برنامه ریزی منسجم و دقیقی را برای سال 96 انجام دهد تا ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بتواند از ابتدای سال 96 با سرعت و بدون اتلاف وقت، کارها را مطابق با برنامه ریزی و رویکردهای جدید دنبال کند و روند اجرای اقتصاد مقاومتی با وقفه مواجه نشود.

دکتر جهانگیری از دستگاههای اجرایی خواست ضمن تکمیل و بروزرسانی گزارش عملکرد اقتصاد مقاومتی، هرچه سریعتر آخرین اقدامات خود را به اطلاع دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برسانند تا گزارشی جامع و کامل از اقدامات دولت در عملیاتی کردن طرح های اولویت دار اقتصاد مقاومتی در سال 95 تدوین و به مسئولان عالی کشور و مردم ارائه شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین با یادآوری مشکل قطع آب و برق ناشی از شرایط جوی که اخیرا مردم استان خوزستان با آن مواجه شده اند، به سفر هفته گذشته خود به این استان و تصمیمات ویژه برای حل مشکل ریزگردها در این استان اشاره کرد و افزود: در این سفر تصمیم گیری شد که وزارت جهاد کشاورزی با بسیج کلیه امکانات استان و دستگاههای اجرایی، طرح بیابانزدایی و مقابله با ریزگردها در استان را با جدیت دنبال کند و سایر دستگاههای اجرایی نیز در چارچوب اقتصاد مقاومتی موظف هستند که با اقدام سریع و ضربتی، همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند.

دکتر جهانگیری افزود: در صورتی که اجرای این برنامه نیازمند اعتبار و منابع مالی است، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور باید با جدیت به دنبال تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای این برنامه باشند.

معاون اول رییس جمهور از وزارت نیرو نیز خواست، برنامه ریزی لازم را برای پیشگیری از تکرار قطع برق و آب در استان خوزستان انجام دهد و برای حل این مشکل تدابیر بلندمدت و کوتاه مدت اتخاذ نماید.

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و داریی، روسای سازمانهای برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشور، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون حقوقی رییس جمهور و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، دبیرخانه ستاد گزارشی از عملکرد اجرای اقتصاد مقاومتی دستگاههای اجرایی در 9 ماهه نخست سال 95 ارائه کرد و به تشریح میزان پیشرفت فیزیکی 121 پروژه اولویت دار اقتصاد مقاومتی در سال جاری پرداخت.

در این گزارش، عملکرد دستگاههای اجرایی در خصوص تکالیف و طرح های اولویت دار اقتصاد مقاومتی از سال 95 ارزیابی شد و نقاط قوت و ضعف هر دستگاه اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی همچنین با یادآوری اینکه هم اکنون در آستانه سومین سالگرد ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب قرار داریم، گزارشی از برنامه ریزی و هماهنگی صورت گرفته برای حضور برخی از وزرا و معاونین رییس جمهور و مدیران پروژه های اقتصاد مقاومتی در دستگاههای مختلف در برنامه های زنده تلویزیونی و تشریح و تبیین اقدامات دولت برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی ارائه کرد.

در پایان این جلسه مقرر شد دستگاههای اجرایی ظرف دو روز آینده، گزارش عملکرد خود را بروزرسانی و تکمیل و به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال کنند تا دبیرخانه بتواند گزارشی جامع از اقدامات دولت در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در سال 95 به مسئولان عالی کشور و مردم ارائه دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آشنایی با عشایر در دهه فجر
خوزستان، آماده حماسه در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، پنج شنبه ۲۳ بهمن
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ طرح عمرانی و خدماتی در ورزنه
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
قطعه شعری برای ایران
آغاز مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ساعاتی دیگر دراصفهان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی ۲۲بهمن از بامداد در اصفهان
نا امیدی دشمن در ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
واکنش روسیه به تصمیم اسرائیل درباره کرانه باختری
حضور در راهپیمایی برای عزت ایران
دوجاریک: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا به نتیجه برسد
۲۲ بهمن؛ گذار تاریخی ایرانیان از سلطنت به جمهوری اسلامی
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)