• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۴۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱
اقتصادی » بازاروتجارت

توسعه بندر شهید رجایی نباید مانع توسعه بنادر کوچک شود

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: توسعه بنادر بزرگ کشور همچون بندر شهید رجایی باید با هدف رقابت با بنادر کشورهای همسایه صورت گیرد و این امر نباید مانع توسعه بنادر کوچک داخلی همچون بندر لنگه شود.

توسعه بندر شهید رجایی نباید مانع توسعه بنادر کوچک شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ؛ دکتر سعیدنژاد با بیان اینکه بندر لنگه هم به لحاظ دریانوردی و هم از نظر پیشینه دریانوردی پایه‌ای عمیق در کشور دارد، اظهار داشت: بنادر کشور باید به شکل شبکه حمل و نقل توسعه یابند و بندر لنگه نیز در کنار بندر شهید رجایی با تدوین بسته های تشویقی و حمایتی باید توسعه یابد، زیرا رشد جمعیت ساحل نشین در این منطقه به توسعه بنادر گره خورده است.

سعیدنژاد با اشاره به اهمیت آموزش و بهبود توانایی فنی دست اندرکاران صنعت حمل و نقل دریایی اضافه کرد: در کنار توسعه بنادر، صنایع دریایی، دانشگاه ها و مراکز آموزشی برای پرورش نیروی انسانی حوزه دریانوردی هم باید شکل بگیرد که در بندر لنگه از راه اندازی دبیرستان حمایت می کنیم.

وی از برنامه های سازمان بنادر برای توسعه بندر تاریخی لنگه و شکوفایی اقتصاد دریامحور در منطقه غرب هرمزگان سخن گفت و اظهار داشت: به دلیل واقع شدن بندر تجاری لنگه در داخل شهر، باید با کمک مقامات محلی شهرستان مشکل تامین اراضی پسکرانه این بندر مرتفع شود.

سعید نژاد در مراسم بهره برداری از پروژه لایروبی حوضچه بندر لنگه ؛ اجرای پروژه لایروبی 400 هزار متر مکعب در حوضچه بندر لنگه را در همین راستا دانست و اظهار داشت: با این اقدام زمینه برای جذب شناورهای بزرگ تر فراهم شده و با کمک مسئولان محلی باید زمینه ای فراهم شود تا صاحبان کالا بندر لنگه را برای حمل دریایی محموله های خود انتخاب کنند.

وی تسهیل عملیات، افزایش سرعت جابجایی محموله ها و کاهش ماندگاری کالا در بندر را به عنوان عواملی دانست که می تواند به شکوفایی و رونق بندر لنگه کمک کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی، توسعه دریامحور را به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای کشور دانست و در پایان گفت: سازمان بنادر آمادگی دارد که با استفاده از وجوه اداره شده تسهیلات با نرخ سود صفر درصد را در اختیار فعالان ناوگان دریایی منطقه غرب هرمزگان قرار دهد تا نسبت به نوسازی شناورهای خود اقدام کنند.
در این مراسم، "محمود صابری" مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه به تشریح پروژه لایروبی این بندر پرداخت و گفت: این پروژه در دو فاز و با اعتباری بالغ بر17-میلیارد ریال طی هفده ماه و نیم به انجام رسید.

سعیدنژاد هدف از اجرای این حوضچه را افزایش عمق حوضچه بندر لنگه تا عمق 5.5 متر جهت پذیرش شناورهای با تناژ بالاتر عنوان کرد و افزود: با اجرای این پروژه، 400 هزار متر مکعب لایروبی صورت گرفت و 10 هکتار اراضی در شرق و غرب بندر استحصال شد که برای الحاق به پسکرانه بندر آماده سازی می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی و هیئت همراه پس از پایان مراسم افتتاح پروژه لایروبی بندر لنگه، از موزه دریایی و مردم شناسی شهر تاریخی بندر کنگ و خانه هنرمندان این شهر نیز دیدن کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
بیانیه تشکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی ۲۲ بهمن در کرمان
گلبانگ وحدت‌آفرین الله‌اکبر در پایتخت مقاومت
افتتاح طرح‌های مسکن و راه در چهارمحال وبختیاری
افتتاح طرح‌های راهداری در شهرستان انار
لاریجانی: موشک‌های ایرانی رژیم صهیونی را سرجایش رساند
افتتاح ۱۸ طرح آموزشی، تربیتی، مهارتی و ورزشی در کرمان
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
تأکید بر تقویت وحدت و همدلی و مقابله با توطئه‌های دشمنان
دعوت استانداری آذربایجان شرقی از مردم استان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشنواره فیلم فجر؛ فرصتی برای شکوفایی فرهنگی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح طرح های دهه فجر در بم
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)